a dje je to poša' DIDI?
Sto mislite, kad se DID bude vratio, oce li ko ostati na forumu? I da li je moguce putovati kroz buducnost tj proslost... Iskreno da vi recem, meni je DaraBuBaMara kraljica.
a dje je to poša' DIDI?
Sto se plasite vi Didija?
Bas fin decko.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ja sam cuo da ako se sad npr okrenes i vratis u proslost iduci tako sve u nazad doci ces ustvari ispred nas tj u buducnost jer to je nesto bate kao ciklicno to se sve nastavlja i nadovezuje jedno na drugo iznova i iznova i to je moguce vrlo.sto znam dara zunzara,ljubavili smo kratko dok jos lepuskasta bese,otad se ne poznajemo vise
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ne no protrljas monitor.
A dje je DIDI?
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Ljudi mozda su Didija banovali njegovi Didiji?
A dje je Didi?
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Didi je kroz crvotočinu prešao u paralelni univerzum, mi smo svi u tom univerzumu već banovani... Problem će nastati kad se naša dva univerzuma spoje, po kalendaru drevnog naroda Didileja to će se desiti uskoro... Smak foruma je na pomolu... :mrgreen:
#fakenews
Garantujem da ce samo Maja pretec.
Tacno vidim.
I nakon 10 Hvala lepo terapija, Didi ce sam sebe banovat.
A dje je Didi ?
Slazem se.
Mislim da to pitanje zasluzuje poseban topic.
sta sve necu dozivjet :lolblue:
![]()
Some say that he banned Fatboy Slim from Maximus...
Hm.. Didi bdije nad vama, ne brinite. Ukroti neposlusne, nadari zasluzne, nikad se onima nizeg ranga ne petlja u posao, jer razumije da su i postavljeni na te funkcije jer poznaju materiju. Razumije kapitalizam. Ali razumije i sisteme i metode.
A mozda je i promijenio nick, pa se cuvajte... Svega danas ima. Vuk dlaku mijenja..
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
A ko je Didi?
Iskljucenje mozga samo osta.
didi dje si ?
hariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ko je taj Didi?
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
10:39 Didi je vidjen kako s Dzekom i Kolarovom zeza neku strinu u Minhen.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
DIDI is back.
aj necu da otvaram novu temu, no ovi sto su se salili s reputacijama neka recu po koliko infractions-a su dobili??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks