pociinje i PanAm. Po Sepinwallu, prilicno dobar ripoff Mad Mena. A i Igra Christina Ricci
Vraca se i Good Wife. Dobar je ponedeljak
Sutra izjutra ce to biti prvi torrent za skidanje.
\\OFL•GIC
pociinje i PanAm. Po Sepinwallu, prilicno dobar ripoff Mad Mena. A i Igra Christina Ricci
Vraca se i Good Wife. Dobar je ponedeljak
odgledao sam pilot,i odusevio se.jel onaj pilkington njima stvarno sluzi za sprdnju,nemoguce je da ga onako ubijaju???gledao sam ljetos na hbo neku animiranu seriju,isto njih trojica,i tamo su ga razmicali od zajebancije.u idiotu mi je najjaci merchant,po faci mu vidish da obozava pilkingtona,dok mi je riki malo usiljen,isforsiran mi je onaj njegov smijeh.
1993-2020
Ponekad mi se čini da su neke fore namještene i da je malo usiljeno, ali sledeće što se desi je da me Pilkingtonove reakcije toliko oduševe, da znaš da nema šansi da je tako nešto napisano u scenariju.
Kad je biio u Kini i kad su mu napisali KARL njihovim slovima, i govori kako ništa ženi nije kupio, a onda konstatuje...može onaj njegov suvenir da joj pokloni, kao da će ona znat' što tu piše.
Čovjek je car i .![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Spring of 2012
\\OFL•GIC
Bryan Cranston ce da dobije jos jedan Emmy sledece godine. Danasnja epizoda BB je ludnica. A sad da vidimo kako je Boardwalk Empire poceo. Mnogo mi se svidja atmosfera u Boardwalk-u.
Last edited by VanjaTheMan; 26-09-11 at 09:48.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
je li samo meni antipaticna zena Walter White-a? :disturbed:
Meni je ona puno bolja kao lik otkad je "u toku".
A što je, inače, antipatična faca ili šta? Ne sviđa se ni meni fizički, ali je odličan par s Cranstonom. Potpuno realno da su njih dvoje zajedno, bilo bi glupo da je privlačnija.
Nema puno veze sa fizičkim izgledom, meni je njen lik baš negativan i nervira me. Spojler: Prvo je bila u fazonu kako joj smeta što on to radi, a onda su joj se pare osladile i oće ona da upravlja svime. Ništa pozitivno u cijeloj njenoj pojavi nema. Proračunatost,pohlepa i i način na koji nastupa prema Waltu, kao nabija mu neki osjećaj krivice zbog svega, a ovamo joj nije problem da troši pare koje on zarađuje.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Mislim da to nije fer prema njoj. Sjetimo se samo šta on radi, i šta je radio, i koje su joj bile opcije. Znam da je refleks da smo uvijek uz glavnog lika, ali Walt treba da se šutira u dupe svaki dan koliko je imao sreće s njom.
poceh juce da gledam Breaking Bad, eo me vec na S03E01, neznam sto bi cinio da od pocetka pratim pa cekat po godine za sezonu i epizodu![]()
polako, vec sjutra ces bit na s4e11, a onda ka' svi ostali![]()
(nečitko)
No doubt, to ja samo malo *****. Nisam jos pogledao epizodu, ali sumnjam da ima mnogo toga zajednickog sa Mad Menom osim sto je smjesteno u isti period.
Definitivno se radujem redovnom gledanju Christine Ricci i Kelli Garner
The Good Wife startovla ne bash sjajnom epizodom. Nije ni nesto puno losa, ali imam osjecaj da je barem pola stvari komotno moglo da se izostavi, nikome ne bi ni najmanje nedostajalo.
Sutra [tj veceras] pocinje Terra Nova, right?
bajdvej, jeste li razmisljali o Breaking Bad topicu? S obzirom da vas ima dosta koji prilicno pasionirano pratite seriju. Mislim, nije da mi smeta da se o njoj raspravlja da ovom topicu, nego racunam da zasluzuje poseban![]()
za BB, jos 2 epizode, i nece se puno pominjati jos oko godinu dana![]()
(nečitko)
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks