Bravo za Mallorcu, sad ostaje da vidimo za ove ostale.
01.10. Real Sociedad - Ath.Bilbao
16.10. Zaragoza - Real Sociedad
dje je onaj matija ljudi. danas bas nemam nikakvih fikseva.. mozda i bolje![]()
Bravo za Mallorcu, sad ostaje da vidimo za ove ostale.
01.10. Real Sociedad - Ath.Bilbao
16.10. Zaragoza - Real Sociedad
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Juventus 2
Roma 2
Keln GG3+
PAOK 1
Verder 1
Odenze GG3+
Lacio 1
QPR 0-2
Raise my hammer,take my aim
Mozda je ovo moglo. Rudar-Buducnost 1:2
dubl
randaberg-lov ham tim2 2+
bryne-sandefjord tim2 2+
Danas cu da ispratim matiju i to je to![]()
A juce je doslo cini mi se jedno 14-15 favorita sem mancestera kojeg ne igram vec poodavno..Znaci ko juce nije doboo steta bas,tesko da ce opet sve isto docja sam u plusu oko 200 e
![]()
odigrah
atalanta novara 1,koln hoffenhaim 2, juve 2,admira salzburg px, siena lecce 1 ,piacenza cromonese 2, i pergocrema sidtrol 1sa 1e za 175e
![]()
bravo patoooo
ja cekam odense t12+ za neke parice, a oni popili 3 komaTa...ccc...
Fino mi se Verder poigrao sa živcima.
Raise my hammer,take my aim
za kasnije:
rennes 1
malaga 2
gijon 1
kvota: 6,96
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kako se racuna ovaj nesretni Maribor-Nafta, mec je prekinut u 60 minut kod rezultata 0:1, jel kvota 1 ili je vazeci rezultat?
sumnjam da je vazeci rezultat, prije ce ti to bit 1
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sportovi koji se mogu podeliti u dva poluvremena ( Fudbal, Košarka, Rukomet, Vatrpolo, Ragbi i slično) : Ako se prekine u prvom poluvremenu opklada je nevažeća za sve vrste igara i računa se kvota 1. Ako se meč prekine po završetku prvog poluvremena a pre početka drugog poluvremena, kao i bilo kada u toku drugog poluvremena rezultat u trenutku prekida je važeći za sve vrste igara.
Kakvi su ovi cigani iz Rena doma samo ikseve redjaju a u goste se daje po 6 golova, kladionichari posrani.
Gugi in rape mode.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks