Dajte preporuku za sjutra tj. danas za neki single.... 1.80+ barem da je kvota....
ja sam Italijane izbjega, na jedan tiket vatam Rendzerse i Seltik, Bragu i Porto, Bajerna i baca me Mancester, mada ga prvog baksuznog stavih na tiket.
Dajte preporuku za sjutra tj. danas za neki single.... 1.80+ barem da je kvota....
12h Majorka 1
Za danas neshto od ovih manjih kvota
Hajduk ~ 1 @1.30
Jablonec ~ 1 @1.30
Anderleht ~ 1 @1.30
Od vecih
Atalanta ~ 1 @1.80
Verder ~ 1 @1.85
Servete ~ 2 @2.25
RKC ~ 1 @2.00
Vitesse ~ 2 @1.95
gledah prvo poluvrijeme, u prvih 20 minuta prvo gosti cist zicer promasili potom 1:0 i odma poslije 2 minuta ponisten cist gol ajaxa(nepostojeci ofsajd) za 2:0
tek na kraju kad zavrsi barsa skontah da se zavrsilo 1;1
lopta je cudo
za sjutra, nisam jos gledao.. novi dan, nova nafaka![]()
Atalanta 1 1.80
Alta 1 1.45
Steaua 2 1.70
Hvala za ovo... uplatim ovo 2.5 kvota, inter i htio sa 20e.. i kaze mi u meridian moras dodati jos jednu.. i gledam ocu li lyon il lille.. i rekoh aj lille manja je kvota (sigurnije je) i sve ide super.. 90 minut.. krenuh da podizem tiket...kad mi rece djevojka da je 1:1 zavreseno!!!!!!!!! AAAAAAAAA!! AA sto je jos jace htio sam da se ogradim X nego u meridian mrtvi ga nije bilo PIH!
i real sam igrao uzivo dok je gubio ... X pp... i dadose ga gabelji u 46
Last edited by stefke; 25-09-11 at 02:40.
ATALANTA-NOVARA 1 kvota 1.80
Lazio-Palermo x2 kvota 2 izgleda ka najsigurnije pogotovo atalanta...
Lambda
i moguce iznenadjenje
Mallorca-Sociedad 2 kvota 3.5
Lambda
Single:
Parma
- AS Roma 0-2 q.1,85
U singlu:
Werder Bremen
- Hertha Berlin 1 , q. 1,80
Werder ima snage , a i tradicija je na njegovoj strani...samo jednom je izgubio od Herte kući....vidi H2H
Single 3:
Levante- Espanyol 1 , q.2,10
Sjajan Levante ,sa učinkom 2-2-0 ... na krilima pobjede protiv Reala kući i Valjekana u gostima...Espanjol loš gost ....prošle sezone je izgubio 68% mečeva kao gost....
Tiket (Portugalskisa malim ulogom ):
Ferreira- Gil Vicente DNB1 , q. 1,70
Maritimo- Guimaraes 3+ , q.2,00
Olhanense- Leiria 3+ , q.2,10
Last edited by GuGi; 25-09-11 at 11:50.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Šta mislite o Rudar - Budućnost 2 sa jedno 20 eur?
Fredericia - Randers http://www.betexplorer.com/soccer/de...atchid=6784805
zadnje dvije utakmice dosle prelazi 2/1 i 1/2; 9 od 12 njuhovih utakmica doslo 3+; poslednjih 7 utakmica su bile 3+
Beira Mar - Rio Ave http://www.betexplorer.com/soccer/po...atchid=6787806
9 od 11 njihovih utakmica zavrseno nerijeseno; 7 poslednjih utakmica zavrseno nerijeseno; u 8 od11 medjusobnih duela rezultat je bio 1:1; samojedna utakmica bila 3+ i to 1999. godine
St. Johnstone - Hearts
Domacin bez 7 prvotimaca
Hearts bez prvog golmana. I jednoj i drugoj ekipi ovo je treca utakmica u 7 dana.Not a great time then for injury absences of the level faced by the manager with no fewer than seven players unavailable.
Frazer Wright, Jody Morris, Kevin Moon, Sam Parkin, Callum Davidson, Graham Gartland and Murray Davidson are the affected players.
Rennes - St. Etienne
St. Etienne bez sledecih igraca:
Soins/Reprise : Alonso, Coulibaly, Perrin, Marchal, Ravet, Sinama-Pongolle, Andreu
CFA : Cros, Diomandé
Juče listi dobitak 50% uloga,fino za početak.
Raise my hammer,take my aim
Srdjane bravo za ove info,vidjecemo da ispratimo nesto![]()
juce kvote na Rudar Buducnost bile 3,2 3,00 2,00
a danas 2,00 3,00 3,2
Mislim da je u pitanju korekcija greske. Ne moze kvota na Rudar kuci bit 3 i kusur, 6 pobjeda za redom, gosti bez Djikanovica.
moze li zvijezda docc ?
Blokiran ovaj meč u većini kladionica...
http://www.betexplorer.com/soccer/mo...atchid=6790925
Ja ispratih cisto sa 2e ... Federica 3plus, Bremen 1 ,Levante 1 , Malaga 2, Juve 2 ,Ren 1 i Buducnost 0-2
Bravo za Majorku!
Prosla Mallorka, dobro je postuju sistem.
Lokomotiva M -Rubin 1
Sogndal - Brann 1 3 za 3 mec, a i Brann se plasirao u finale kupa i mislim da su zavrsili sa ambicijama u ligi.
Keln - Hofenhajm 1 cini se kao da igraju po nekom sistemu, prvo 6 za 6 pa 3 za 3 pa 1 za 1... vreme je da u tom sistemu njihovom Keln pobedi kuci.
kvota oko 15
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks