koliko to čudo od ulja košta? jel to full sintetic ili šta?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
I sto je najbolje, sipas to ulje, vozis 20-25 000 km (N.D.A.), boja mu je i dalje ista, viskozitet, cst..
TAKUMI
Poceli su sa prodajom...
Evo kako drze reklame:
![]()
TAKUMI
momci donijecete te potpise da stavim pecat za metabond
the World's leading dance event
Sensation
Sto bi trebao coek da uradi od 124-ke da bude dobro auto(moze li samo bez odgovora da je prodas) i bi li valjalo da se malo doradi izgled,jes da moze izgledati ciganski ali bi volio to![]()
Da bude dobro auto? To je nemoguce.
Da bude u dobrom stanju onda da stavis nove djelove, da ga ofarbas (ako ima losu boju), da stavis flat petokraku od prosle E klase i da vozis.
Stopovi sa pijace, farovi sa pijace sa DE...selo.
Da budem realan, ja bih kontaktirao ovoga gospodina lijevo, on ti je na Konik ko' Da Silva u Italy:
On je "kriv" i za ovo:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 24-09-11 at 00:18.
TAKUMI
i potkovicu na masku naprijed...
a pozadi da ga dignes i blatarice![]()
Najnovija 124-rka je stara 17 godina.
Ne znam kako moze auto staro 17 godina sa 400-500 000 km da bude dobro, danas?
Onda, ako pogledamo omjer tezine 70:30, staru konstrukciju, mrtve motore, bezvezne mjenjace, bezvezno upravljanje....?
P.S. zasto ne vozis jednu? Jedna 200D bi ti bila knap.
TAKUMI
You must spread some Reputation around before giving it to ^^0LIvEr_QuEeN^^ again.
Što se desi sa ovim ''dao bih ti ali ne mogu'' reputacijama? Daju li se na kraju ili samo ostane na ovome You must spread bla bla bla?
kad bi trebalo da počnu trke na Troicu ?
ps: pri tom ne mislim na one od 18-sept.
pomoc oko kupovine CD player-a
predlozite neku prodavnicu dje ima normalnih,novih modela muzike,jer tehnomax,market sve stari modeli sve po 200e sve zalihe iz SONIC+a
pioneer se trazi
Simpa reklama Volvoa, i mali brain teaser,
khm, ako je ovo tachno, a jeste izgleda,, molio bih struchnjake da pojasne.. mislim, kako je ovo moguce!?
Dankeschön![]()
![]()
Last edited by NexusVI; 24-09-11 at 12:25.
><
Neko je vrsio anketu u Djclnd i valjda Volvo je imao najvise glasova za costumer sat. Volvoi su OK, samo im fali RWD.
TAKUMI
da ali, ko su vozači Volvo-a? Penzosi? A njima bilo koji auto da das njima ce biti dobar, kad budu imali zadovoljne kupce svih starosnih doba,tada se moze reci da su napravili uspjeh.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks