A bice sigurno, mora biti makar neki minimalni broj. Mada ne nadaj se tu, jednom sam imao izginuti u red za karte sa Bugarima, zamisli tek sa Englezima. Da me nije neki brat od 2 m prebacio preko ograde, bez noge bih ostao.
Oce li biti u slobodnoj prodaji karata za engleze?
A bice sigurno, mora biti makar neki minimalni broj. Mada ne nadaj se tu, jednom sam imao izginuti u red za karte sa Bugarima, zamisli tek sa Englezima. Da me nije neki brat od 2 m prebacio preko ograde, bez noge bih ostao.
vukcevic opet nije ni ulazio u igru, naravno izgubili roversi. nije mi jasno da ga trener onoliko hvali i onda ga i ne stavi u igru
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
savić opet odličan, igrao 10 min i uspio da spasi go
jovetic odlicno igra, bas se vid da je u formi. daje lopte a kanavaro igra flaster na njega. usao i delibasic ali mislim da lopte gledao nije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Basa je igrao nocas tako da nije povrijedjen. Evo sto kaze goal.com za igru Savica danas:
Sent into battle in closing stages in place of Nasri as Mancini moved to safeguard lead but cleared off line in stoppage time to frustrate Fellaini and preserve a clean sheet.
Ovi naši igrači više golove dadoše ove neđelje no prošlih pola godine
Samo neka svi zdravi dođu, a evo i malo dobrih vijesti http://www.index.hr/sport/clanak/roo...na/573621.aspx
Ljudi mozemo da ih dobijemo!
Runi će odsustvovati samo jednu sedmicu, tako da će biti spreman za Crnu Goru... makar tako Ser Aleks kaže.
Što se tiče same utakmice sa Englezima... Jovetić.![]()
Ovo pise na sajtu Mancestera:
"It's difficult to say [how long Rooney will be out for]. It's not a serious hamstring injury but I don't think he'll be available for next week. I think he'll be out for more than a week."
Vjerovatno ce odsustvovati duze od 1 sedmice.
Volio bih da Engleska dođe u najjačem sastavu. Tad bi i motivacija naših igrača bila mnogo veća. Kako neće Lamps i Džerard bit na sredinu, pa naši bi pojeli one dvije babe. nego neće, doć će nam Young i ostali brzanci, mlađi, željni dokazivanja.
jesam li se ja nesto utripova ili je utakmica sa svajcarcima prvo bila zakazana za 12-ti oktobar, pa sad pomjerena za 11-ti, ili je od starta ovaj termin?!
ja mislim da pola ure ili jace oni prije nas pocinju
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ko sve ima zuti od nasih,neka napise neko ako zna ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Bolje napisat ko nemaPo žuti imaju Savić, Baša, Kašćelan, Vukčević, Peković, Drinčić, V.Božović i Vučinić
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks