Subota je. Ja od ranog jutra pišem diplomski. Sjedi mi se na nekoj plaži i pije mi se pivo. Ide mi se na Fatboy Slima večeras.... Treba li dalje?!
"briljantnost" pojedinih forumasa!!!
Subota je. Ja od ranog jutra pišem diplomski. Sjedi mi se na nekoj plaži i pije mi se pivo. Ide mi se na Fatboy Slima večeras.... Treba li dalje?!
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Ljudi koji se loze na Fatboy Slim-a jeeeeeee
Open your minD
Jedna vrlo ružna ljudska osobina - okolišanje.
The more things change, the more they stay the same.
Mrzim "ljude" koji kamenuju pse po ulicama ili neizivljeno sutiraju kucice.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ovi sto otvaraju teme o reputacijama a ne znaju da smaraju.
Ekspanzija reputacionih topica
The more things change, the more they stay the same.
Sto nema ovih reputacionih tema.
Promaja. Svuda. I kroz kucu. I korz kancelariju. Najvishe "kroz glavu".
smanjenje plata poslanicima
Mene je idol da budem trener
Šta nemam puno para za trošit na gluposti!!!
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
kad pocnu da mi pametuju sa stereotipima u koje znam da ni sami ne vjeruju .... a zaobidji me...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
marko bulat
jedan mail sto ga vec 10 dana cekam da stigne ... i glavobolja koja sluti kisu ...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
nerviraju me biciklisti koji, pored trotoara sirokog 3 metra, ipak voze cestom i ne j*bu zivu silu...
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Kad pomenu bicikliste, nerviraju me saljaci na motore koji u jedan kvart prave 300 krugova na visoke obrtaje i ne mogu ni tv da cujem od njih... Da pozelis da se slomi
Njak Njak Njak
Što svaki, ali SVAKI put kad kupujem čokoladu od 300g me pitaju hoće li upakovati... Zar je toliko nesvakidašnje sebi je kupiti, ili jes'?!
I uhvatila sam sebe prije neki dan kako se kiselo smijem i odgovaram: "Ne, ja ću da je pojedem..." :mrgreen:![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks