jel tacno da je jedan od zahtjeva paypal-a (procitah za srbiju) da se podigne carinski nivo (koji se ne carini) do 500eura?
jel tacno da je jedan od zahtjeva paypal-a (procitah za srbiju) da se podigne carinski nivo (koji se ne carini) do 500eura?
Ne vjerujem... to mi je cista dezinformacija jer ne vidim kakve veze to ima sa njima... uostalom evo vidi kolika je ta granica u druge zemlje
Njak Njak Njak
Ne vjerujem puno, ali i dalje gajim nadu da ce otvorit registraciju za nas.
Para vrti dje burgija neće.
Samo ti gaji...
\\OFL•GIC
Bozo, odosmo u off ali moras priznat da nije lako biti u minuus kada nemate nikakvih troskova. Vi kreirate bankarstvo u CG, vi kreirate porovizije, ne placate zgrade... Zamisli jos da ste u minusu ???? DA, necemo spominjati beskamatne kredite
No necemo o tome, cekamo da Paypal prepozna Crnu Goru![]()
Last edited by GaD; 24-09-11 at 09:37.
5 puta sam od jutros gledao je li CG dodata ...poludjeh vise![]()
Ovo je dio teksta vezano za dolazak PayPal-a u Srbiju objavljen danas na B92. Mrka kapa. Ovakva izjava nakon sto je NBS poslala garantno pismo - tumacenje u kojem je razjasnila glavnu zakonsku nedoumicu i prepreku za dolazak PayPal-a. Koji im je sad djavo da mijenjaju misljenje?Mark Žože, iz sektora za odnose sa medijima u toj kompaniji, kaže da B92 da "PejPal ima snažan, rastući biznis širom Evrope i Srbija je interesantno tržište na kom vidimo veliki broj zahteva za lokalizovanim PejPal uslugama".
"Ipak, ne razmatramo posebno naše buduće razvojne planove u tom regionu", dodao je on.
Ostatak vijesti:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=544214
Last edited by Lucas; 24-09-11 at 11:25.
Crna Gora, kao i Srbija i Makedonija ce biti dodata od sjutra u opste uslove poslovanja PayPal-a, ali to ne znaci i pocetak trgovine. :grey: Cisto da se ne nadas previse, pa da se poslije razocaras. Stvarno seru ovi iz PayPala, meni nije jasno koji im je djavo, prvo su tvrdili da je nasa regulativa problem (kao i srpska i makedonska) e sad kada su te prepreke uklonjene, sad jednostavno odbijaju da dodju bez objasnjenja. Magarad.
a sta se smatra po opstim uslovima poslovanja???
Smatraju se pravila i sve, sto znaci da je jedini sledeci korak da nas dodaju na listu pri registraciji i upale nase kartice...
Njak Njak Njak
mislim da cemo se nacekati ... :icon_frown:
Ja samo znam, da onaj ko prvi javi da je vidio Montenegro kad se registrovao, da osim sto ce mi srcu prirast, dobice i rep od mene
Njak Njak Njak
Iduce godine :biggrin:
hoce li biti taj paypal za cg...kada se moze ocekivati info. hocemo li biti primljeni...
Prenijet cu unucima da to odrade za mene ako umrem, ili mozda bude ...
Njak Njak Njak
ma boli me za evropuovo mi je vaznije trenutno
![]()
Zna li se ljudi oće li uopšte biti što od ovoga?
I prodje 24-ti :numbness:
i šta sad treba li čekat radni dan da se smiluju da uvrste Crnu Goru u paypal ?
najviše mi smeta kad neke afričke zemlje pa čak i Albanija ima paypal :hypnotysed:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks