dje pise da moras imat volan
Daj zakon dje pise da moras imat pojas...
TAKUMI
dje pise da moras imat volan
f6
Gori, cime se ti drogiras u zadnje vrijeme?
Pitao sam, daj zakon dje pise da auto mora ima ugradjene sig. pojaseve..., onda procitaj sto je napisao acs ispod mog posta...
TAKUMI
Vi me ufrciste kaznama za pojas i od danas poceh da se vezem. A da vruce ka' prije nebi se veza' trika nema.
Kakve veze ima pojas sa vrucinom?
TAKUMI
Ao da, to bas ubija.
Ma daj.
TAKUMI
mene nocas u zagoric kod mupa zaustavi policajac da me opomene da se vezem jer je od sjutra akcija jebavanja majke svima koji ne vezu pojas![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
bice opet kao nedje prije kad je promijenjen zakon, 2-3 nedjelje jeba*vanja i onda ista priča![]()
ada standardno cus![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pazite se, vežite se, poštujte ograničenja. Ja skoro platih dvije kazne što su mi napisali, žalije mi je te pare no išta...
Platio si ih? Ma nemoj.com.
TAKUMI
evo jutros mi stigao poziv na sud zbog one kazne od prije 4 mjeseca (preticanje na punu liniju) - bgm nisam je ocekiva prije nove godine....
ko zna koliko cu da puknem para....
25e ti je dan zatvora pa se sracunaj![]()
f6
bolje u ziks, no 50-100e da platiš..i obavezno pušti brkove..
GORE NEGO NA GOLOM OTOKU
Demonstracija sile u ZIKS-u: Buzdovanom udara osuđenike među noge
"Uslovi za život u dijelu ZIKS-a u kom borave osuđenici koji izdržavaju kratke kazne gori su nego nekad na Golom otoku ili u koncentracionim logorima, a rukovodilac službe obezbjeđenja Milivoje Ivančević nad osuđenicima pokazuje snagu, samovolju i moć" kazao je “Vijestima” osuđenik Radomir-Brajan Brajušković.
On je rekao da se za izdržavanje kazne zatvora od četiri mjeseca sam prijavio 1. septembra.
Spreman sam da podnesem revanšistički odnos rukovodilaca službe obezbjeđenja Ivančevića koji se šeta okolo sa drvenim buzdovanom i udara osuđenike između nogu pokazujući time svoju snagu i moć nad onima kojima su uskraćena i osnovna ljudska prava”, ispričao je Brajušković.
Problem sa Ivančevićem, ispričao je on, počeo je kada je pod prijetnjom samicom morao obrijati brkove.
Last edited by kimi pg; 27-09-11 at 11:24.
Nije to tako strasno, imas teretanu, hranu, malo odes od kuce, razbistris mozak... Nece tebe niko dirat kad izlazis za manje od nedelju dana...
Njak Njak Njak
evo ja dobih nalog sinoc zbog custom plasticne zadnje tablice.
Iako su deblja i upadljivija slova nego na obicnu, policajac Vladan Batic (znate starog pandura nosonju) je sa zadovoljstvom napisao kaznu.
I vjerovali ili ne, opet mi se desila ista stvar - prosao sam pored patrole koja je zaustavljala pored puta, oni su se okrenuli...pa za mnom...pa rotacija..pa pored puta.
fucking gays.
Necu je skidat pa 1000 kaZANA napisali
Originally Posted by my name is ...
boli te uvo...lakse ti je kazne placat no tablicu zamjenit
a vladan batic i mene zaustavi neku noc...i sa takvim merakom me izvukao da duvam, iako su mi kola bila puna poslovnih saradnika...i naravno...imao sam 0.14, od 2-3 piva uz veceru...e tesko mu je bilo da me pusti...i jos mi rece nemoj vise da pijes, kao da sam imao 0.49 a ne 0.14![]()
Da nije to onaj visoki crni mrsavi, sto ima ruznu lopovsku facu kao Smrda?
TAKUMI
Kako je mrzan, samo li ga sretnem bez uniforme ima da duva.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks