View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 728 of 2254 FirstFirst ... 22862867871872472572672772872973073173273877882812281728 ... LastLast
Results 18,176 to 18,200 of 56326

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    mislim da je na njega najvise uticala losa atmosfera u romi tada . sad ce doc sa vise samopouzdanja, i srecniji da tako kazem. tak da se moze od njega ocekivati da rijesi utakmicu. a zalaze se kao i uvijek, nikako. kao i sada kao i na pocetku prvih kvalifikacija, kao i svuda dje igra. ali rijesi utakmicu u 2 poteza i to je to. igraju li prije nas i koliko prije wels sa svajcarcima.
    kad smo igrali protiv welsa vec je bio u juventusu pa se nesto nije pokazao. a utakmica welsa i casovnicara pocinje 15 minuta prije nase.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Savo Milošević je svakako najveća zvijezda među petoricom jednakih. Ponovio je da je poziv dugogodišnjeg prijatelja prihvatio jer vjeruje u pozitivan ishod kvalifikacija.
    „Da ne vjerujem, ne bih ni dolazio. Brna jeste moj veliki prijatelj, ali da ne mislim da možemo da uradimo nešto veliko, to bih rekao otvoreno”, naglasio je Milošević.
    sto je ovo ljudi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Za to sluzi mlada. Dje je rezerva, usput.
    Rezerva kod onog... onog! Igraci se prave tako sto im se pruzi sansa da igraju sa vrhunskim igracima, a ne sa svojim vrsnjacima.

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    A brate precera ga malo Risto je talentovan, ali sjecamo se kako je prosa jos jedan talentovani bek Risto tako da ne mora nista da znaci. Sigurno ga treba pozvat za neku prijateljsku(i da to postane praksa da se daje sansa dvojici, trojici mladih igraca iz nase lige na nekim manje bitnim utakmicama) , ali ovo isto nije pravi trenutak za poziv, sad kad se lomi.
    Dobro, ovo su samo moja predvidjanja, ako se sve kockice posloze. Zasto sam bas njega pomenuo pored svih talenata? Zato sto, pored toga sto je ogroman potencijal, igra na poziciji koja se najvise trazi danas, narocito u veikim evropskim klubovima! Najmanje je kvalitetnih igraca upravo na toj poziciji. Pocev od nase prsle lige, preko nase reprezentacije, pa do velikih klubova i reprezentacija, uvijek je ta strana bila najproblematicnija i tesko skrpljiva. Uz svo duzno postovanje nasim mladim napadacima, ali tesko da ce oni dobijati sansu u nasoj reprezentaciji. Vucina ce tu biti bar jos 4-5 godina, a pored njega su tu mladi Jovetic, Beciraj, Grbic & co. Dakle, onamo dje nam furi, treba ubaciti u vatru nekog supertalentovanog koji ce da bude okosnica tima u nekoj bliskoj buducnosti. Realno, kada pricamo o ovoj poziciji, Jovanovic je najbolje sto imamo, ali mi nije bas najsigurniji. Mnogo puta nas je sreca pogledala nakon njegovih gresaka. O Pejovicu ne treba ni pricati. On je tu nuzno zlo! Balic obecava, ali vidjecemo.

Naravno, nijesam ni mislio da sad treba da dobije poziv. Kad prodje ovo cudo i krenu provjere za EP! A da je onaj drugi Risto imao reprezentaciju Crne Gore, budi siguran da bi daleko dogurao. Mada nije talenat kao ovaj mali, po meni.
    Ovom momku treba odskocna daska, a to je reprezentacja!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima ju je i onaj Risto ali njemu fudbal nije bio prioritet.Malo si se zaletio da ce Radunovic bit jedan od najboljih bekova svijeta.Ne malo no mnogo,i ja bi to volio isto ali je takva izjava nenormalno neosnovana.
    A sto se tice Mirka,slazem se sa mad dogom,ako se ne uozbilji sjedjece on na klupu u Juventus ili ce prec u neki manji klub.Mirko ima veoma dobre fudbalske kvalitete,za sam vrh svjetskog fudbala ali nece bit zapamcen kao veliki igrac zbog nedovoljne angazovanosti i nestabilnosti koju nekad pokazuje.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ima ju je i onaj Risto ali njemu fudbal nije bio prioritet.Malo si se zaletio da ce Radunovic bit jedan od najboljih bekova svijeta.Ne malo no mnogo,i ja bi to volio isto ali je takva izjava nenormalno neosnovana.
    A sto se tice Mirka,slazem se sa mad dogom,ako se ne uozbilji sjedjece on na klupu u Juventus ili ce prec u neki manji klub.Mirko ima veoma dobre fudbalske kvalitete,za sam vrh svjetskog fudbala ali nece bit zapamcen kao veliki igrac zbog nedovoljne angazovanosti i nestabilnosti koju nekad pokazuje.
    svaka ti je njegoseva... ili makar vecina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

protiv svajcaraca nam je mirko potrebniji nego ikad.... malo se povucemo i onda iz kontre bucccccccc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Najbolje da Velsani pobijede,mi pobijedimo Engleze i onda remi sa Svajcarcima
    ..dobro ovo ja isplanirah...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Najbolje da Velsani pobijede,mi pobijedimo Engleze i onda remi sa Svajcarcima
    ..dobro ovo ja isplanirah...
    ako velsani dobiju a mi dobijemo engleze onda nam remi ne znaci nista, sigurno smo . treba nam pobjeda protiv svajcaraca za prvo. a drugi smo i ako izgubimo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

zna li neko kad se pustaju u slobodnoj prodaji karte za mec sa englezima >? i kolike ce biti cijene ulaznica?
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ocekivao sam ovakvu reakciju. Neosnovana je bila i izjava nekih odavde da cemo biti drugi u grupi ili da necemo izgubiti od Engleske na Vembliju, pa eto. Ko smo mi da to napravimo bez Jovetica, Drincica i ostalih, a ovo drugo cak i bez Vucinica? Ne mozemo mi da znamo sto ce biti, a ja kazem da ovaj mali moze da se probije do samog vrha na poziciji na kojoj je najmanja konkurencija (ne mala, ali najmanja u odnosu na ostale). Za razliku od Lakica, ovaj mali je naucnik! Neuporedivo veca fudbalska inteligencija! Perfektno mi je jasno kako zvuci to sto sam napisao, medjutim, kako to obicno kazu stariji poznavaoci fudbala kod nas:"Bice nesto od ovoga maloga, vidjecete!", tako vam i ja kazem da ce biti MNOGO VISE od nesto.

Istina, bio je jedan igrac koji me isto ovako odusevio (i ne samo mene) dok je Buducnost igrala jos drugu ligu, pa na kraju ispade budala. Zvao se Igor Burzanovic i ispostavilo se da van terena nije bas jedan od pametnijih u pjacu. Priznacete, realno je bilo da igrac sa onakvom tehnikom zavrsi u neki veliki evropski klub. Nikad se ne zna sto moze bit'... Nadam se da to nece biti slucaj sa ovim momkom i da cu moci jednog dana da vam kazem: "Jesam li vam reka'?", na odusevljenje svih nas.

Postovani sude, to je bila moja samoodbrana. Nemam vise sta da dodam. :P
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od svih koji su igrali ove zadnje utakmice,ja sam najvise razocaran Drincicem.Jedan pas nije dao da valja,mnogo smo meksi na sredini.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

zadnjih dana ima nesto sto me strasno puni optimizmom da ce mo uspjeti u ovom kvalifikacionom ciklusu. a to je jedan gospodin, ime mu je Veselin Drljevic poznat po tome sto mrzi sve sto ima veze sa crnom gorom, a manje je poznat po tome sto je urednik sportskog dodatka u tabloidu Dan. svojevremeno je izjavio kako ce za crnu goru biti praznik kad nasi fudbeleri OTMU bod od andore i san marina... e, ono sto me ohrabruje je to sto je taj isti "gospodin" poceo uvliko da prica i pljuje po svim iz saveza (najvise na Deja) i govori kako ce mo izgubit sigurno obje utakmice do kraja kvalifikacija.
    p.s. neupuceni bi pomislili kako bi tog covjeka strasno potreslo da se ne plasiramo, medjutim.... ne bi ga srecnijeg bilo na svijet da obje izgubimo sa jedno 5-6 razlike. govedo jedno....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo me nazad.

Vidi se da je Simon majstor, nije bez razloga doveden. Gledao sam uživo utakmicu, fino igra nadam se da će tako i u reprezentaciji nastavit.

Pričao sam sa Fabiom preko telefona, između ostalog njegove riječi su da smo samo imali sreće u prvom dijelu i da više te sreće nema i da ako mislimo da uradimo moramo više da se trudimo. I zanimljiva stvar ne voli Mirka i njegovo ponašanje tj. vucaranje po terenu. Idu na pobjedu u PG i poželio nam je sreću. To su njegove riječi o reprezentaciji nismo puno o tome dužili, mada je prilično naglašavao ovo da smo imali sreće kao da inače nemamo pojma (možda i nemamo?! ) a baš me zanima šta će reć novinarima kad dođe ođe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

42' 1-1 F. Beqiraj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    42' 1-1 F. Beqiraj
    50' 2-1 F. Beqiraj

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Raspucali su nam se ovi napadachi... Ae pa da poshaljemo ostrvljane nazad sa punom mrezhom poklona...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicno!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a da ako uspiju da zadrze formu jos 20 tak dana, samo ne znam kako nam igraju odbrana i sredina. ovi su dokazali da znaju sad su ovi na redu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

neka no je usao u 36. min

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Basa je cini mi se ponovo povrijedjen

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Here we go again.

Sledeci?

Joveta mozda?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bio bi red da Đalović i Delibašić daju po go!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    zadnjih dana ima nesto sto me strasno puni optimizmom da ce mo uspjeti u ovom kvalifikacionom ciklusu. a to je jedan gospodin, ime mu je Veselin Drljevic poznat po tome sto mrzi sve sto ima veze sa crnom gorom, a manje je poznat po tome sto je urednik sportskog dodatka u tabloidu Dan. svojevremeno je izjavio kako ce za crnu goru biti praznik kad nasi fudbeleri OTMU bod od andore i san marina... e, ono sto me ohrabruje je to sto je taj isti "gospodin" poceo uvliko da prica i pljuje po svim iz saveza (najvise na Deja) i govori kako ce mo izgubit sigurno obje utakmice do kraja kvalifikacija.
    p.s. neupuceni bi pomislili kako bi tog covjeka strasno potreslo da se ne plasiramo, medjutim.... ne bi ga srecnijeg bilo na svijet da obje izgubimo sa jedno 5-6 razlike. govedo jedno....
    mislim da si ga mnogo castio. ipak je on govedo na kvadrat.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glasao sam objetkivno, a ne srcem. Dabogda se prevario, bio bi najsrećniji na svijet. Ali nešto ne vjerujem... Pogotovo poslije kadrovskih promjena, za koje vjerujem da su korak (ako ne i dva) unazad.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ja nikako nemam povjerenje u ovaj strucni stab, nadam se da ce me demantovati.

Page 728 of 2254 FirstFirst ... 22862867871872472572672772872973073173273877882812281728 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (4 members and 17 guests)

1. rebel,
  2. miovrag,
  3. avet,
  4. miha