Pa jesi li probao da prebacis slike na PC?
Kad to uspijes, probaj da formatiras karticu i vidis jel' sve ok ili opet prijavljuje isti problem. Ako i poslije formatiranja zeza. baci karticu i uzmi novu.
Kako da rijesim problem, jer mi se kad upalim nikon d90 na display pokaze CHR umjesto broj slika koje jos mogu da ispucam. Kad hocu da pregledam slike pise da je kartica ostecena. Da li je moguce da prebacim fotografije koje su na nju?
Pa jesi li probao da prebacis slike na PC?
Kad to uspijes, probaj da formatiras karticu i vidis jel' sve ok ili opet prijavljuje isti problem. Ako i poslije formatiranja zeza. baci karticu i uzmi novu.
--------------------------
Do Not Disturb.
Probao sam, ali kad prikljucim na usb ne prikazuje mi da postoje slike.
ne kupujte lowepro voyager strap
cetiri puta mi se otkacio i to na razlicita mjesta!
Zna li neko valja li što Lowepro Passport Sling?
Čisto sumnjam, na eBay je 40€. A prelijepa je.
Baš prava ženska. Moja đevojka bi ovo nosila, a nema DSLR.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zna li neko gdje ima u Podgorici da se kupi tripod do 30-40 eura a da nije u Neptun i Foto Nikić?
Neke HAMA-ine bi trebale da se nadju za tu cijenu.. BONI ih je prije imao, ne znam sad dje sve mogu da se nadju.
Iskreno, vecina njih ne valja nista. Ja trenutno nemam ni vremena ni 'uslova' za stativ al' kad bi imao dao bi 2-3 put toliko para (ako nemam skupio bi pisljivih 100 eura) i kupio dobar stativ koji ce odradjivat posao u svakom trenutku i koji ce trajat.
Ja jos doma imam moj HAMA Star 45 (cini mi se) i od prvog dana je bio ****** a sad je jos vece, treba pola sata da se navidava aparat a cak i tad se pomjera pri blagom vjetru. Mislim da sam ga platio taman 20-ak eura ali prije vise godina svakako.
Do Not Disturb.
Istina ziva... Medjutim ovaj Polaroid je zaista bio super u odnosu na ove jeftine stative... Sad sam uzeo Manfrotto 190XPROB i Manfrotto 322 RC2 glava, dosta dobra kombinacije... Medjutim to je zadovoljstvo zajedno oko 200 i nesto eura![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Mislim da je Manfrotto broj 1, bez mnogo diskusije.
E sad zna se da oni kostaju 'malo' vise ali moze se uzeti isto nesto da valja za nekih 100-tinjak eura.
Pretpostavljam da sve to zavisi sta covjek zeli da radi sa tim stativom i koliko mu je zaista potreban. Ja recimo ako bih kupovao za studio sigurno bi se snasao i sa tim od 20-ak eura. Ako bi ga pak nosio na neke planine i cesto koristio 'outdoor' onda bi se sigurno odlucio za neki kvalitetniji a da pri tom bude sto laganiji (a da ta 'laganost' ne utice obrnuto-proporcionalno na kvalitet).
Do Not Disturb.
fotoizbor pa narucis sto te volja i covjek ti donese u pg
meni je komplet rasvjetu donio
a to ti je vrlo jednostavno
kod nas nemas dje kupiti i bg ti je najblizi..ako imas koga da ti gore trazi da bude jeftino, trguje i donese/posalje ti si onda sretan..ili ides sam..ili fotoizbor pa vidi sto ti je najisplativljije
a ovi u PG su posebna prica..kod njih je sve specijalne izrade i kvaliteta zato ti je to toliko skupo
dakle sta preporucujete do max 450 eura.
imao sam fuji s3300 , 26x zoom, wide 24mm...los je
treba mi neslo malo bolje
hvala :fat:
za putovanja uglavnom, izlete i sl.
sta mislite o Fujifilm Finepix HS20 EXR
http://www.fujifilm.com/products/dig...nepix_hs20exr/
niko nista?
Obzirom da sam bio u istoj situaciji svega par mjeseci ranije, daću ti svoje mišljenje i savjet. Nadam se da će ti pomoći, jer pišem onako kako sam ja odlučio......što ne znači da tako treba da uradiš! Ipak, nismo svi isti, niti imamo iste potrebe!
Pa.....najbolje je da provedeš par sati čitajući po netu o aparatu koji trebaš!
Neko je pitao za koju svrhu! Jako bitno. Kupovina fotoaparata mnogo zavisi od toga....i naravno od finansijskih mogućnosti! Što se ovog drugog tiče, ti si negdje u sredini!
Ako želiš dobru fotografiju, a čim si spreman dati toliko novaca onda je to slučaj, a nebi da ulažeš dodatne novce u objektive, i "tešku artiljeriju", onda odmah zaboravi na DSLR, ma kakve god ponude budeš dobijao!
Za te novce možeš kupiti DSLR, ali to je samo početak......ali ako želiš DSLR onda to i uradi, što se performansi koje ti aparat pruža tiče bićeš zadovoljan, ali budi spreman na određena dodatna ulaganja.
Ako to ne želiš, ostaje ti da izabreš nešto u nivou ispod toga!
Point & shot ili prozumer?
Imao sam prozumer.....dva ustvari! Dobri su to fotoaparati, ali ja bih ti savjetovao da te njihov xxxx puta zoom ne privlači. Nije to baš tako dobro! Ipak, postoji razlog zašto su izmjenjivi objektivi skupi!
Što se mene tiče.....nikada više!
Point & shoot. Sada ih rade stvarno dobro, i možeš u malom pakovanju dobiti solidne performanse! Ali ograničenost! Ako želiš i naravno znaš, manuelno pristupiti svojim fotografijama, poboljšati kvalitet time što znaš o fotografiji, moraš imati aparat koji će to i da ti "dozvoli"!
To su High end advanced Digital cameras......i u toj grupi pronađi nešto za sebe! To sam i ja uradio.....i nisam se pokajao!
To su aparati koji omogućavaju potpunu kontrolu fotografije, imaju slične funkcije kao i DSLR, dobre procesore što omogućava dobar kvalitet, dimenzija koje su tebi potrebne, jer za izlete i putovanja želiš nešto što ćeš bez opterećenja da nosiš sa sobom a pritome da ne izgubiš na kvalitetu i kontroli fotografije!
Ove fotoaparate, profi fotografi, nose kao rezervu za DSLR, i isti ih jako hvale! Zato sam ti rekao da provedeš par sati u pretrazi po internetu!
Ovi aparati daju mnogo bulju kvalitetu od prozumera, a ujedno su i lakši za transport! I mnogo bitno......vrijednost zadržavaju mnogo duže!
Ako se odlučiš za neki od aparata iz ove klase, pogledaj neke od sledećih...
Canon iz serije G (10, 11, 12)
Canon S95
Nikon P7000
Sony Nex 3 ili 5
Olympus E-PL1
Panasonic Lumix DMC-LX5
Ja sam uzeo Canon G12 i to mi je bila najbolja kupovina ODAVNO!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks