Um, da! Ajte ljudi, preporucite mu nesto, nije bitno sta je, samo da je extra!Meni su Angry Birds i UlyseeSpedometer extra, pa probaj to...
Um, da! Ajte ljudi, preporucite mu nesto, nije bitno sta je, samo da je extra!Meni su Angry Birds i UlyseeSpedometer extra, pa probaj to...
(nečitko)
Eto, vidis, ne trazim mnogo.
:*
...koji proizvodi samsung, afaik...
(nečitko)
shta fali samsungu sad odjednom!?
+jedini koji ne izgleda kao fake iphone ni spolja ni interface-om!?
jesam rekao dje da fali?![]()
(nečitko)
a koji posao napravise da se rutuje 2.3.3...downgrade pa tek onda root i s-off....kako se to lagano radilo na desire, a sad na desire Z hiljadu koraka...
ja moj galaxy sinoc brickovah :/ , prilikom instalacije novog FW-a . sad nema nikakvih znakova zivota ...
ima li neko neku ideju kako da ga prebacim u download mode
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
http://www.dkszone.net/unbrick-samsu...cover-galaxy-s
ima svachega po googlu?!
download mode je sa vol +, a vol - je neki kao recovery mode (like DFU)
znam znam to , tako sam mijenjao do sad svaki fw, nego je problem sto je sad i bottloader ostecen pa nema nikakvog znaka zivota
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ne vjerujem da si to mogao tolko syebat sa update-om
probaj na 1000 nachina da uletish u taj "recovery ili kako god" (vol -) mod!
You need to hold the power, vol down and home key down and then put the battery in
poznaje li ga kad kucash adb devices!?
Last edited by SFU; 21-09-11 at 10:30.
koji rom preporucujete da stavim u galaxy mini...
pokusao sve zivo , sto se tice punjaca, baterija i kombinacija dugmadi![]()
evo nasao sam ovo , pa cu pokusati ako ne onda mora neki Box da se koristi ...
http://droidangel.blogspot.com/2011/...-download.html
krenuo update preko odin-a , i prvi put nije uspio do kraja , nije ni drugi i trreci put zakucao odmah na pocetku. makao bateriju i vise se nije palio
Stivi jbg, taman sam hti oda ti javim da staviš Doctor ROm.... Extra mi radi...
ponio telefon kod Rhamsesajbg, ostecen botloader i jedino na Box da se stavi i ponovo programira ...
ps. Bugi probaj Darky's ja mislim da ces se odusevit, mene je juce izbacao 300+ poena vise nego na onaj SGSII rom
http://www.darkyrom.com/community/in...ting-for.4253/
Ima li ko da preporuči dobru mail aplikaciju i neku za pregled i po mogućnosti editovanje Office dokumenata. Imam neki Documents to go.
Gledao sam prije nedelju dana.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
jeli imao ko na Galaxy S problem sa mikrofonom tj, da ga druga strana slabo sta razumije kad prica malo glasnije, sve nesto susti i pucketa... Ili ima kakav kod da se to nasteluje? imam dva ova tel i na oba isti problem, bas bzvz sto sad moram da ih nosim u servis a skoro sam ih kupio![]()
Evo cisto da podijelim ovo sa ostalima, skoro (prije 20 dana) izasao tool za DESIRE S. Da bi mu upalili S-OFF
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks