jovetic 2 gola)
jovetic 2 gola)
jel poceo savic za city zna li ko.
sad nadjoh
po ovome svih 90 min odigrao
- Costel Pantilimon,
- Aleksandar Kolarov,
- Nedum Onuoha,
- Wayne Bridge (Karim Rekik, 78),
- Stefan Savic,
- Pablo Zabaleta,
- Kolo Touré,
- Owen Hargreaves (James Milner, 57),
- Abdul Razak,
- Mario Balotelli,
- Carlos Tévez
Last edited by lepetanac; 21-09-11 at 21:27.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Igrao Savic cijelu vrlo dobro,spakovao Zigica![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
evo spiska za zadnje 2
http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...iraja-1195.php
očekivano
Last edited by drasko10; 22-09-11 at 12:31.
jebo ih batak da ih jebo!!!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
lako cemo za bataka, ako su ostali zdravi....bitno da se beciraj vratio...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Nema Balića...
Ne gnjidu, no njivu!
Brnovic vratio Beciraja
http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...iraja-1195.php
Vladan Adzic hahahahaha
Molim vas ako moze ko da napise vishe informacija o tom chiki![]()
BISOGNA VINCERE !
Vrhunac karijere mu je skorasnje interesovanje Buducnosti.
ne moze biti gori od bataka u svakom slucaju
Ne moze ga ni bit pored Jovanovica i Pejovica realno. Mada moze se desit da se iskomplikuje nesto s njima, ne znam ni jesu li obojica skupili 90 minuta posle povreda.
Odlican stoper po meni, cudim se sto nije ranije pozivan. Za klasu bolji od Bataka, naravno.
Umjesto Pejovica bih zvao Rista Radunovica iz Buducnosti, pa neka ima koliko ima godina. On je buducnost naseg fudbala i sto prije treba da debituje i stice iskustvo. Usudicu se da kazem da ce on biti jedan od najboljih lijevih bekova svijeta. Eto tako...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
A brate precera ga maloRisto je talentovan, ali sjecamo se kako je prosa jos jedan talentovani bek Risto tako da ne mora nista da znaci. Sigurno ga treba pozvat za neku prijateljsku(i da to postane praksa da se daje sansa dvojici, trojici mladih igraca iz nase lige na nekim manje bitnim utakmicama) , ali ovo isto nije pravi trenutak za poziv, sad kad se lomi.
Balić je bolji od čaplje Pejovića. Meni je Luka mio jer gine na terenu, ali problem s njim je što kad dođe u susret s bržim i tehnički boljim fudbalerom on čupa, vuče samo što bukvalno ne ujede protivnika i na prijateljskim a kamoli na bitnim utakmicama... a sa takvima je rizik igrat...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Živa istina. Zato je bolje imat selektora sa strane, kao što je Cico bio. Najviše me brine kod Brnovića to što ne znam kakav će im on bit autoritet. Pogotovo Mirku.
Kad smo već kod Mirka dobro je da mu se ovaj crveni desio baš pred utakmicu sa Englezima pa će bit oprezniji (ako je pametan). Mada mene malo strah da nas sudija ne masakrira žutima...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
A rece Brna jos danas da ce bar trojica od sedmorice koji imaju zute pauzirat.
A ne vjerujem da ce cuvat rezerve, tako da, ako je Mirko ima opasnost od kartona, neka se ne sjekira za Engleze.
To je "politika" naseg saveza. Sve dok neko ne umre, nema mladjih igraca u reprezentaciju. Koliko god dobri bili.
Stvarno sad i nije sjajna situacija za neke mladje igrace, ali to je vazda bilo tako. I bice.
A to vec ne znam.
ljudi, ne znam zasto ali ja bih bas volio da mirko ne igra onu odlucujucu protiv svajcaraca. nekako je covjek malo zastranio. odigrao je bas lose nekoliko zadnjih utakmica za nas i vise bih volio da u napadu vidim beciraja ili damjanovica nego njega. znam da nam je donio mnoo toga dobrog, ali nekako se vise ne zalaze kao nekad.
mislim da je na njega najvise uticala losa atmosfera u romi tada . sad ce doc sa vise samopouzdanja, i srecniji da tako kazem. tak da se moze od njega ocekivati da rijesi utakmicu. a zalaze se kao i uvijek, nikako. kao i sada kao i na pocetku prvih kvalifikacija, kao i svuda dje igra. ali rijesi utakmicu u 2 poteza i to je to. igraju li prije nas i koliko prije wels sa svajcarcima.
Ja mislim potpuno drugacije. U Romu je mogo da se ku*ci zajedno za Princom (gejeva) jer je to taj klub uvijek tolerisao.
I mislim da je pitanje dana kad ce nekome da dosadi da ga trpi. Pa ce ili nazad u Romu, ili u Niksic.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks