hehehehe zar je potrebno po jedno 8 meleona puta reci ishrana i kardio ?
Nema bash direktne veze sa teretanom al eto da pitam…..imam na stomak i po grudima po malo naslage sala, nishta strashno ali mi nenormalo smeta…….kako to da najefikasnije skinem??? Ispod sala osjecam da se lagano naziru mishici ali im salo ne da priviret :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
hehehehe zar je potrebno po jedno 8 meleona puta reci ishrana i kardio ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sparco mashino, na koji si mislio whey od 45 eura ? koja je tezina, koji whey i dje ima da se kupipreporuka...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
bravo...fala![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ljudi, ima li dje kroz Podgoricu da se uzme rx6, mitotropin ili takav neki burner (samo da nije da se narucuje pa da stize za 15-20 dana, treba mi to danas-sjutra)?
Ovi iz oglasa sto prodaju preparate prvi put cuju za ovo, ripped fuel i lipo 6 su im vrh ponude...
pffff kakvi burneri, ako ces sto jace i bolje javi setaj buckuris ne drzi niko jer ga skoro niko ne trazi, a da nabavim proizvod koji ce uzet jedan coek jednom godisnje je malo glupo
odje ka i za sve podgoricani fixiraju jednu pricu i samo to ganjaju, zato recimo nt no xplode ne moz nadopsijevat da nabavis sve ostalo stoji po polica i iljadu slicnih primjera
Valja li čemu bjelance u prahu? piše "min 81% proteina"
Swisslion-ov novi proizvod
koliko para![]()
300g - 500din(5eura). ima i od kilo al ne znam koliko je
prodaje se u onim kanticama za eurokrem![]()
ne budi lijen pogledaj sastav tome i napisi gazanima me dal moze coek da iskoristi to za neke fine shejkove, sladolede i slicno
nisam kupio, dobio sam flajer a na flajeru piše:
Belanca u prahu
min 81% proteina
pogodno za sportiste i mlade osobe za povečćanje mišićne mase
prirodan, zdrav i ekonomičan proizvod, zamena za 100 svežih belanaca (kantica od 300g)
bez konzervansa, aditiva, i veštačkih boja
Belanca u prahu su prirpdan, zdrav i ekonomičan proizvod jednostavan za upotrebu i čuvanje. Dobijen je preradom svežih kokošijih jaja, koja podrazumeva mašinsko razbijanje ljuske, pasterizaciju, homogenizaciju i dehidraciju belanaca.
Svi kvaliteti svežih belanaca su zadržani. Zdravstvena bezbednost proizvoda zagarantovana i verifikovana u akreditovanim laboratorijama.
to je to
prdnjava , ka ona jaja prepelice pa pise da bi dobilo efekta pojedite minimalno 52 na dan ziva ; )
dakle bacanje para?ok,blagodarim
ili uzmi tu kutiju dje je vec prodaju pa daj sastav na sto grama i slicno, ako nema sastacva osim te marketing price ne uzimaj
Interesuju li koga NO reaktori:
jack3d- 47e
nutrex hemo rage black 55e
no explode 1025g - 55e
six star no fury- 40e
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ovako narode:
Optimum Gold Standard 2.3kg po extra niskoj cijeni - 55e. Trenutno mi se moze tako nisko da idem sa cijenom, ko da vise nije problem ;p
Dymatize Elite XT 2kg, blend protein odlicnog kvaliteta - 45e. Ista situacija kao gore.
eto toliko
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
mmmmmmmmm mljac mljac mljac sad da nije protein sad bi ga uzo![]()
Za tebe ne vaze ove cijene ;ppp
nmrrrs. ja popijem toga 8 kanti mjesecno, moze popust na kolicinu ?
jel zna neko zasta je preparat pise na njega whey massive gainer kako se pije i koliko i kad
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks