zato sluzi tehnicki....
f6
rekose mi neki a ja dodjoh ovde da se raspitam dal je to istini?![]()
ocete reci da vas nikad niko od policajaca nije pitao jel ispravno vozilo i kontrolisao rade li vam migavci farovi dugo kratko,rucna kocnica itd?
Kako da ne, meni je jednom policajac kroz prozor usao, podigao rucnu KRRRRC i onda izasao i sa 2 kolega gurali auto. Onda su mi rekli "imas dobru rucnu", rekoh hvala, pa su provjeravali jel radi muzika, sirena, trapove su malo cukali, zavrtili tockove da vide jesu li krivi...
Njak Njak Njak
You must spread some Reputation around before giving it to Gorostas again.
the World's leading dance event
Sensation
ada to je standardno.
f6
Ako ih je vise, onda udju unutra i skacu u kola, a ovaj sto je spolja cuci i gleda svaki amortizer jel skripi
Njak Njak Njak
Meni su cak jednom auto na dijagnostiku zakacili da vide ima li gresaka, srecom nije ih bilo, kazna od 150-300 eura ako ti gresku nadju
to je za one koje se mogu izbrisati, a one koje ne mogu, kazna i do 5000€
nothing comes from violence and nothing ever could
aoooooooooooooo![]()
Još? :-)
Hm, parkirao sam se u ul.Vaka Djurovica. To je slijepa ulica kod Gimnazije. Dosla je ta nemila zivotinja, taj pauk i pokupio mi kola. Obrazlozenje je bilo sto sam se parkirao u okviru od 3m od pjesackog prelaza, a tu je puna linija. Ok, razumijem to, ali gdje u slijepoj ulici? Kaze inspektor da je i to javni put. Cekaj malo, Iz te ulice mogu samo nazad da idem, a neko, ko nailazi iza mene u namjeri da me zaobidje, gdje ce naprijed? Ne znam ja, takav je zakon, veli on meni. Dobroooo....Nekoliko dana kasnije, kada taj slucaj guta prasinu u fioci nekog sudije, zaustavlja covjek taksi vozilo kod skupstine. Vozilo iznenadno staje. Na njega nalijece tip i zakuca se u njega, a u tog tipa i ja. Popih ja kaznu za obojicu. Obrazlozenje je bilo da ne gledam rastojanje izmedju vozila. Molim? Kako cu ja traziti rastojanje izmedju vozila, kad u onu ulicu sibica ne moze da padne? Ne znam ja, veli inspektor, takav je zakon. Izgleda da nam je zakon kao i rostiljska kobasica. Ko zna sta sve u nju stavljaju!*
Vidi, ako si kao sto moj drug zna, vozio na metar od auta ispred, neka su te i kaznili, rastojanje moras drzati u zavisnosti od brzine kojom se kreces kako bi imao vremena da reagujes, jer ako si na metar od auta, dovoljno je da pogledas u telefon da vidis zasto svijetli i da udaris u ovog ispred... Ja uvijek drzim rastojanje, toliko da "rejseri" vide da imaju mjesta ispred pa me zaobidju i zauzmu mi "rastojanje"... to ne smatram "zenskom voznjom" nego racionalnom. Ne mozes kriviti toga ispred nego sebe, da si drzao rastojanje vidio bi sta se desava i ukocio bi
Njak Njak Njak
Taman sam ja to mislio da mu napisem....meni se i dan danas se svira kroz grad,cak i na otvoreno(malo manje,zavisi od raspolozenja)![]()
Uvijek drzim rastojanje, cisto zbog sigurnosti jer imas vremena i mjesta da reagujes i slobodnije vozis, ali kad mi neko uleti u moje "rastojanje" poludim...
пази мој случај...прва киша пала,магистрала,аутобус,нека аскона и ја,аутобус око 400 метара испред нас,стаје,мало десно,и даје жмигавац да се укључи и овај је има кад да почне да кочи да је хтио да га пушти но кад је већ дошао до њега нагло на кочницу и ја паф у њега одпозади.прва киша,није нека брзина била ал зато као на скије.небитно,тај човјек је имао куку ја сам се насадио на њу и на мало гепека,ал ми некако опрости,наставих даље да поведем то ауто до оца а да узмем његово јер сам имао нешто хитно да завршавам,и после 2 км(500м од очеве фирме) зауставља ме полицајац,стајем,он гледа,напријед све улупљено, хауба,једва се од ње пут види и пита ме што је ово?ја рекох имао сам сад удес,пита ме како прође, нисте звали полицију,не рекох опрости ми овај.и ни 5 ни 6 но вели ђе ти појас!!!и вели ај код колеге.ја тамо а овај казну пише,ја рекох само возим ту до оца још те 500 м да му га оставим,има сам удес не знам глава ђе ми је,по' аута ми нема а ви ми пишете казну за појас!и ту неко разглабање с њима и вели ми на крај ај виђећу што ћу са овим,и после ме заустави и каже ништа од казне. е спрдња од наше мурије...
Ja sam i slicni, ajde, drzite rastojanje u grad...pa kolona bi bila dvostruko veca. Rastojanje treba da zavisi od brzine kretanja.
TAKUMI
Ja sam u moj post i naveo " u zavisnosti od brzine"
Njak Njak Njak
Pa to je to...
meni stize poziv u sud zbog jednog pauka koga nisam platio
koliko mogu da me zakolju?
mogu li se kako izvuci? pokupili me sa trotoara...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks