A šta ti nije jasno ? Ili šta te najviše pogodilo ?
Ovo sa b92 ?
Ovo sa Srbima ?
Ili ovo sa Evropom ?
Mi tebe ne razumijemoa nije da ne pricas naski, ali nekako ne znamo sto pricas
Njak Njak Njak
A šta ti nije jasno ? Ili šta te najviše pogodilo ?
Ovo sa b92 ?
Ovo sa Srbima ?
Ili ovo sa Evropom ?
još 97 sati
A koji bi to bio dan? Da nije ovaj sto odbrojavate?lol to nema veze sa uvodjenjem paypal-a u cg, mi prije Srbije uci ne mozemo, isuvise smo mali da bi neko sirio kapacitete samo zbog nas. A Srbija ce se nacekati (i mi sa njima) jer imaju isuvise rigidnu i zastarjelu zakonsku regulativu, najvise ih blokira NBS.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
evo ga krenuli smo, ima jeftinije u bg ..................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nista bez da se selimo iz Gore Crne nedje dje ima paypal-a.., jel ijedan lik koji ima nekakve veze sa vladom procitao ovaj thread.. eee
Ama nema to veze sa time, pa ti veze nemas o tome, prikljucivanje neke zemlje je tehnicko pitanje a ne politicko ili pitanje volje, a za to je potreban novac, da bi se sirili kapaciteti, i to je razlog sto su uvijek u pejpal sistem zemlje ulazile u paketu, vise njih odjednom. Od 600.000 u vrh glave 10000 - 20000 ce trgovati internetom i to kad se sistem bas razradi i razvije, a pejpalu ta cifra nije isplativa, da bi bilo kakvim investicijama omogucili nama placanje. Zivi bili pa vidjeli, a daj Boze da grijesim, no...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Last edited by Lucas; 20-09-11 at 23:46.
još 70 ura
A doc' ce nekad i ovaj dan....
Njak Njak Njak
ovo ti nije fino
bolduj drugi put to gore
vraćam šampanjac
Makse, prepade me![]()
hahahah sacekacemo vujicu da organizuje zurku od nasih para![]()
stoo palite ljude? :P
Ni meni nije jasno kakvih tu troskova imaju. I do sada je funkcionisalo sa lokalnim karticama ali na drugu zemlju adresa. Mislim da je samo u pitanju lokalna tj CG legislativa i relativno sitne adaptacije sistema Paypal i sve ce da fercera valjda?
γνῶθι σαὐτόν
Nema troskove, ali vjerovatno ima tu nesto drugo, tipa zakoni po kojima banke funkcionisu, mozda paypal ne moze zakonski da bude siguran servis dok se nas zakon ne prilagodi njima kao i citavi bankarski sistem. Paypal je na mjesto na koje jeste zbog svoje sigurnosti, tj zastite svojih potrosaca, mozda nase banke nisu definisale tu njihovu zastitu potrosaca kao legalni nacin ...
mozda nije sve samo da nas dodaju na listu i omoguce nase kartice da rade na njihov servis...
Koliko sam ja shvatio, Crna Gora je sve uradila sto je PP trazio, tako da do nas vise ne zavisi, mi smo i sad spremni da nas dodaju, ali zavisi od drugih drzava koje su planirane da u paketu udju kad i mi u PP... tako da mi trenutno zavisimo od npr Srbije ocemo li uci skoro u PP ili ne...
Njak Njak Njak
Interesantno je da je i za 24 Sept zakazano nesto kao prebacivanje sistema PayPal na novu lokaciju. Pa valjda nece raditi ili oce djelimicno nekoliko sati. Koincidencija?
https://www.paypaltech.com/payflow
Last edited by Caesar; 21-09-11 at 14:34.
γνῶθι σαὐτόν
Nedje sam procitao da srbija nema paypal zato sto narodna banka tretira
paypal kao devizni racuna na inostranoj banci a gradjani srbije NESMIJU(?)
da imaju takve racune. E sad se trenutno vodi rasprava jer paypal nije
bankarski racun nego samo posrednik. 'ebem ti retardirana posla.
MIslim da će ipak sačekati političke odluke, prije nego li pristupe ekonomskim odlukama. Jer politika i ekonomija idu u paketu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks