3.60
.................
Jebote je li moguce da je covjek opet pogodio?
Pojeo bih se sad.
Matija molim te samo malo ranije postavljaj tiket ako moze![]()
Simon Vukcevic strijelac treceg gola za Blekburn protiv Lejtona![]()
Who let the dogs out
Još jedno divno veče!!!:devilish:....đavolski dobra noć!
Biće nešto i sutra,ali jbg ne izbacam ništa prije 17h.Veliki pozdrav za sve!
sta se desava sa interom, zna li iko da mi objasni? pa je li moguce ovo? i sto sam ja zapeo za njih pa ih forsiram i konstanto me bacha... e ovo je ludnica![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
gasperini je poznat po formaciji 3-4-3, samo sto mu, izgleda, nije jasno da je ne moze primjenjivati u interu. nejasni ljudi, totalno... dobija on shut kartu, 100 %
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Ne znam koliko će novi vlasnici uticat na, reklo bi se, dosad očiglednu saradnju između klubova, ali mene utakmica mami da na osnovu dosadašnjih rezultata udarim jednu dvojku iznenađenja.
Reklo bi se da im Malaga 'duguje' jednu pobjedu, fina prilika za prvi trijumf u sezoni za Baskijce.
http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=6795883
Dolgopolov A. (Ukr) - Baghdatis M. (Cyp)
Fina kvota na curicu,1.70,mora se probat u nekoj kombinaciji,naravno ne prejako jer ipak su ovo turniri gdje se vishe isplati odigrat na svoj poraz nego osvojit titulu,trenutno curica bolje igra i za probu je ...
Probat na Sepija,kvota nije bash premala,chudi me kako je Andreev uopshte proshao anonimusa ...
Andreev I. (Rus) - Seppi A. (Ita)
Dva dobra servera,poshto je kvota na jedinicu mala,probat prvi set over 9,5 gemova i ako tu igru ne volim previshe...
Muller G. (Lux) - Paire B. (Fra)
Kunitsyn I. (Rus) - De Schepper K. (Fra
Vrlo moguca dvojka koja je placena bash dobro,sigurnija varijana uzima set ili h2,eto to je to na brzinu izdvojeno pa proberite.
...
Aaaaa nisam ulazio na forum,a matija brat opet pogadja...bravo majstore
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Young Boys - Xamax 2-1.![]()
singlirah japance u podne, padose dva gola do 5' minuta, da ako padne jos jedan u 90' minut![]()
Who let the dogs out
Fiorentina tim1 2+
Udineze tim2 1+
Southampton tim1 2+
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 39 users browsing this thread. (0 members and 39 guests)
Bookmarks