Due to massive malicious attacks and overwhelming spam activities recently by hackers, our forum unfortunately has to be temporary suspended for major maintenance, please check back later. We are sorry for the inconvenience.
Hvala![]()
Due to massive malicious attacks and overwhelming spam activities recently by hackers, our forum unfortunately has to be temporary suspended for major maintenance, please check back later. We are sorry for the inconvenience.
Hvala![]()
i, moze li mi neko rec koliko kosta otkljucavanje iphone 4 za sve mreze, i jel bitno sa koje mreze??
Hitno :O
.addiction
25 eura, nije bitno
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Imam problem na iphone 3G. Od juce mi je telefon na silent mode. Ne reaguje na ovaj switch sa lijeve strane. U toku dana mi je dosao zvuk, ali se opet vratilo na silent mode. Help ?
pokvasio si ocigledno...
Ne bih rekao...
Jer, vidim da nisam jedini koji ima ovakav problem:
http://www.tipb.com/2009/01/01/iphon...silent-switch/
Ako ne moze ovako http://www.iclarified.com/unlock/iphone4/baseband.php onda kupi gevey sim
Imam sim free iphone 4, i treba mi da ga jaibreak-ujem. Verzija je 4.3.5. Na jailbreakme.com javlja da ne moze, da cekam update. Probao sam preko redsn0w-a, stavio stariji firmware, i proso je. Instalirao je cydia ali nisam mogao da je pokrenem. Cak mi ni safari nije radio.
Od iphone-a 1 i 2 nisam se bavio ovim stvarima, pa molim za pomoc.
Kako da ga jailbreakujem ?
nema untethered JB za 4.3.5 bar da ja znam,nije ga bilo do prije 7 dana... neznam kako si stavio stariji fwto znaci da si ga uspio downgradovat sto sumnjam...ima samo tethered JB za 4.3.5 to znaci da svaki put kad ugasis telefon moras ga nanovo raditi preko redsnow-a i nanovo sve...cydia itd
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Definitivno mrka kapa za untethered jailbreak. Jedino moze da probas da skines tinyumbrella i da uradis save SHSH sa strikiranom opcijom Download SHSH from Cydia i onda da vidis imas li SHSH za 4.3.3 ili nesto starije....ako je tel nov onda mozes slobodno da zaboravis ovo sto sam napisao i da cekas da izadje 5.0 i untethered jaibreak za njega.
Last edited by Rhamses; 19-09-11 at 23:04.
Pa to jes bio tethered JB preko redsn0w-a. I cydia mi nije radila. Na uputstvo redsn0w pise, ukoliko imam firmware 4.3.5 da skinem firmware 4.3.4 i instaliram preko njega ! sto sam ja i uradio ali nije radila sydia poslije, cak ni safari. nesto je definitivno poslo po zlu![]()
ma znamMogu li bez jailbreak-a da instaliram aplikaciju za kopiranje kontakata sa sim kartice? Ili kako to drugacije da odradim? (a da nije sinhronizacija za outlook-om)
Kupio sam iPad 1 sa verzijom firmware-a 4.3.3 . Momak od kojeg sam ga kupio je ostavio muziku i neke aplikacije, pa mi rekao da zadrzim ako xocu. Medjutim ne da mi da brisem ( sabansku muziku) jer trazi da se sinhronizuje sa njegovim kompjuterom. Kako da obrisem muziku a da ne restorujem u DFU modu (update-ujem firmware na poslednju verziju zbog jailbreak-a). Sad iPad nije jailbreakovan.
Da ne bi otvarala novi topik, a vezano je za iPhone...
Otišlo mi je dugme, pa me interesuje, ako je telefon kupljen u T-com-u, da li je pod nekom garancijom i da li da ga nosim njima na popravku, ili da ga nosim negdje drugo!
Mislim, pretpostavljam odgovor, i vjerujem da ću ga nosit na popravku negdje drugo, al rekoh "ko pita ne skita." :-)))
Ima li gdje u PG da se uzmu futrole za iphone 4?
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
GSM House , njegoseva ulica u onaj red dje je kafic Titograd![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moj isto kupljen u T-Com-u i čitam "Garantni list" (12 mjeseci):
Tačka 3:
- Kupcu se garantuje besplatna popravka proizvoda u slučaju kvara pri normalnom korišćenju, kao i ostvarenje svih ostalih prava predviđenih Zakonom o zaštiti potrošača. Za bliže informacije o servisima, pozovite prodajnu jedinicu u kojoj ste kupili proizvod.
Dio tačke 5:
- Garancija se neće primjenjivati u sljedećim situacijama: ... u slučaju intervencije ili popravke proizvoda od strane osoba koje nijesu ovlašćeni serviseri,
Tačka 7:
- Serviser će izvršiti popravku kvara u roku od 28 dana od dana donošenja uređaja serviseru, a ukoliko to ne učini, uređaj će zamijeniti drugim istim, ili ako to nije moguće, drugim istog kvaliteta.
Kako da sacuvam shsh na iPad 1 verzija firmware-a 4.3.3?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks