A real samo 7 komada. Dobro su ih rasporedili.... Ali iduća sa kim god da igraju biče razvaljivanje![]()
real je kesa obicna![]()
за реала сам био сигуран да ће бит 1х
kaki je betis HT1:3odigrah 2 jos u petak
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ko je odavde izbacio onih nekoliko spanskih timova prvoligasa koji igraju svako sa svakim kuci na pobjedu?
prosle nedelje je cini mi se dosao kec na jedan od tih ekipa, danas je to uradila saragosa protiv espanjola, ali ne sjecam se koji su sve timovi u toj grupi
Who let the dogs out
što pitas? je li došlo po šablonu? :mrgreen:
kjoji sam kreten, krećem da odigram da Lanus ubaci gol protiv Boke, tražim nešto na drugom sajtu dva minuta, obrćem bet365 da uplatim, ovi ga već dali.![]()
@kedown, ko se skim odje sastane do sad sve domacini uzimaju bodove
Who let the dogs out
Ne pratim mnogo fudbal u zadnje vrijeme pa neka neko ko zna napishe je li sjutra Beshiktash za h1 ?
...
nema veze. dođe Real večeras na prvo poluvrijeme bez golova, 4.50.![]()
Ja sam... Espanjol, Mallorka, Bilbao, Zaragoza i Sosiedad, za sad 3 utakmice igrane sva 3 keca dosla. Igrao danas keca na Zaragozu, uzeo fine parice. Nisu ovi timovi budale, velike pare su u igri, pa sad kad dodju hercules, vallekano, i ti levi timovi koji nemaju "prijatelje" u prvu ligu jos brze i ispadnu iz nje.
napokon neko ko je provalio sistem.
:lolblue:
Kako padoh juče greotice.
Ufatih Sanderlend 1, Mančester 1, City 2t2, Juve 2, Makedonije H2 na +6, Napoli gg, Bilbao 1t2 i obali me Udineze-Fiorentina gg.
Sa 3 za 480e! Pi
aooo bruka!
sto ti je ono City 2t2?
Donekle jesu prijateljski klad gledas zadnje 3 sezone, ali vidis prije toga. To me jedino muci. I da li ce mozda ovi pustiti ako ganjaju titulu. A opet ovi su pri dnu tabele. Zanimljivo, vidjecemo. Dojava ili namjestaljka, meni isto, samo neka dodje.![]()
Sto se tice ovih Spanaca malo sam gledao naredna kola i ispada da bi ovo sve trebali biti kecevi?
25.09. Mallorca - Real Sociedad 2.18
01.10. Real Sociedad - Ath.Bilbao
16.10. Zaragoza - Real Sociedad
Ako je to tako, mogle bi se fine pare uzeti. I odmah igrati na ovo sledece kolo, dok kvota nije pala.
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Tako se pravi public bet i onda se vrlo lako moze desit da se obrne u dvojke.
Horsens-Odense 2 (2.25) moglo bi upast![]()
Horsens - Odenze 3+, @1.70
Ipsvic - Koventri 3+, @1.80
Gimaraes - Braga 3+, @2.30
[bet365] -> kvota 7
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks