ево нешто за сјутра чисто да се испрати са 2е
ливерпул 2
парма 1
лацио 1
реал 1х
псг 2
ево нешто за сјутра чисто да се испрати са 2е
ливерпул 2
парма 1
лацио 1
реал 1х
псг 2
ima li ko neki fix za danas? ja vise nisam pametan...
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
a ovaj City je ove godine dobar nema sto 2 na njih 1,70
Takodje Real 2i3plus 1,45
Navaro preko 17p (1,80)
i mozda pobjeda spanije .... mada to mi je vec malo nesigurno nisu oni francuzi za otpisat ili na > vise poena tekmu bice oko 160 granica
Rendzers-Seltik 3+ Kvota 1.9 redovno dolazi
takodje bi se moglo probati sa manjim parama da pada crveni na utakmicu,jer su i oni cesti u njihovim mecevima,a kvota je dobra cini mi se nedje oko 3.5 ili 4
Lambda
Juve 2
Lazio 3+
Dinamo Moskva H1
Atletiko 1
Pa pa.
Junajted 1
Sautempton 1
Atletiko Madrid 1
Hanover - Dortmund GG
nešto preko 8 bješe kvota sinoć na netu, uplatih dok se nisam predomislio.
bet365 daje neku promociju na mancester - celzi
Place a pre-match bet on the Man Utd v Chelsea game and we will give you a free In-Play bet to the same stake on the big match.
To qualify for your free In-Play bet, simply place a bet before kick-off, then once the game starts place another bet on any In-Play market. If your FIRST In-Play bet loses we will refund this stake, up to the same value as your largest pre-match bet (max €25).
Old Firm mi se igra 0-1 ili x konacno.
staviš do 25e prije početka utakmice na nesto sto ti oces, npr 1 (1,83 kvota), a kad pocne utakmica staviš još 25e na npr X2 (1,83 kvota) i ako promašiš ovo što si uzivo igrao oni ti vrate taj ulog i onda si u plusu, ali je loše ako promasis ovo sto što odigraš prije početka, jer si tad u minus. Tako je za ovaj konkretan primjer ako igraš 1 i X2, e sad ako igraš nešto drugo, drugačije su kvote i iznosi... Ne znam šta bi bila najpametnija kombinacija da se odigra da se dobiju neke pare na ovu akciju.
Evo cijela ponuda:
Man Utd entertain Chelsea on Sunday and we’ve got a fantastic free bet offer to add to the excitement of the biggest game of the Premier League season so far.
Place a pre-match bet on the Man Utd v Chelsea game and we will give you a free In-Play bet to the same stake on the big match.
To qualify for your free In-Play bet, simply place a bet before kick-off, then once the game starts place another bet on any In-Play market. If your FIRST In-Play bet loses we will refund this stake, up to the same value as your largest pre-match bet (max €25*).
As always, there'll be plenty to choose from with over 60 In-Play markets available throughout the game including Next Goal, Match Goals, Total Corners, Half-Time Result, Full-Time Result and much more.
With an extensive range of pre-match and In-Play markets and a fantastic free bet offer, bet365 is the number one place for all your Soccer betting.
- Residents of the following countries are not eligible for this
offer: Russia, Ukraine, Armenia, Vietnam, Belarus, Croatia, Serbia, Lithuania,
Kazakhstan, Latvia, Slovenia, Georgia, Moldova, Macedonia, Romania, Poland,
Portugal, Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Slovakia, China, Taiwan.
Catania - 1
PSG- 2
Slavia Sofia - 1
Padoh sinoc na Inter.Prosla mi dojava Monpelje 2-X, a ja pojacavam kvotu ko idiot. Ovo je druga dojava da je prosla iz Francuske, u zadnje dvije nedjelje. Izbacicu sljedece nedjelje ako bude, pa ko vjeruje neka baci 5-10 eura.
Sve je to lijepo samo nemoj pogesne informacije da dajes.
Proslo kolo Bulonj, sinoc Monpelje. Ja cu bacit 10-20 eura, ako se javi ovaj isti tip.
Dojave privatno na telefon ili sa nekakvih sajtova?
Na telefon. Poslije prve sam i dalje bio skeptican ,tako da sinoc nijesam htio da singlam sa vise para, pa sam vezao, ali kiksao. Ko nije vezao, prosao je. Trecu cu izbacit, ako se opet javi ovaj lik. Skeniracu tiket da ne bude da foliram bzvz.
EDIT: Samo prva i druga francuska liga.
gube braca protestanti..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks