Frende, istu tu K glavu imas i kad vozis trecom. K glava nije. Dalje, koliko kila ima 124-rka?
Moze li biti da mi K-glava kako je neko zove ne radi dobro ili nesto drugo jer je saltarica dobra.....a inace druze za svoju kilazu ide dosta fino,zajebao bi se coek![]()
Frende, istu tu K glavu imas i kad vozis trecom. K glava nije. Dalje, koliko kila ima 124-rka?
TAKUMI
Ovako u saobracajnu pise da je masa praznog vozila 1360 kg ali u zetatrans na njihovu vagu je pogazalo 1840 kg i imam plocicu ispod haube koja pokazuje isto tako......e sad frende posto cackam oko kola sad,znaci auto radi i skinem K glavu i on ne mijenja rad uopste to valjda znaci da nesto nije u redu sa njom ili jeste?a masa praznog vozila je bez menjaca,motora i prazan rezervoar ili grijesim? a napravio sam ovaj profil cisto da se malo edukujem ovdje
![]()
To u saobracajnu se i ja pitam odakle kupe informacije, meni pise u saobracajnu da imam skoro 2 tone, a fabrika kaze nesto sitno preko tonu
Njak Njak Njak
Sto vozis ti brate? ja skinuh k-glavu i stavih drugu i krenem gore put deponije i 95 drugom u 5000 obrtaja,saltam 3 i 160 sam ga vozio i onda 4 malo i ponovo 3 sam u auto....znaci nije lose tolikofala vam ljudi koliko toliko
ali ima tu jos zaebancija ali necu da smaram
![]()
Gdje je najbolje da se odradi reglaža?
nemoj samo u castellanu
meni su volan skoro pola naopacke okrenuli
kad sam izasao probam bio je tu i fabija ucini se ok
sjutra dan idam za bg pa za budimpestu tak kad sam izasao na ravan put sam vidio kako valja imao sam osjedjeti koliko me iritiralo
the World's leading dance event
Sensation
Ima u donju goricu jedan sto radi dosta dobro, ako neko ima kontakt neka ostavi.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A ne znam dje da stavim sliku pa evo nek bude ovdje
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Aha, Accord inace ima losu boju.
TAKUMI
A kako sad znas koje je auto u pitanju djaole?![]()
17 Al-Isra, 37:
Zna li neko dje mogu da ugradim centralnu bravu sa daljinskim zakljucavanjem i koliko to kosta? Auto je sa 2 vrata...
ja sam radio tamo reglazu i jos nisam nailazio na bilo kakav problem.
nego neka je srecna ova stotka, pa da pojeftini ovo gorivo u utorak :mrgreen:
ja vodim auto u Vujačić,reglaza je 20e a ako je u samo provjera onda 10e
evo ljetos vodio Yaroslava na kontrolu.
![]()
ако будеш ишао код вујачића поздрави ми екипу звану "жуто"![]()
uff i ja moram da radim reglazu pod hitno, al moram prvo poc nedje da mi provjeri neko prednji trap pa onda to da odradim , da ne bude brzo da se mijenja neka jabucica il nesto pa ponovo jovo na novo
ps. zbog cega se najcesce razdesi reglaza ??? (ne racunajuci kad se mijenja neki dio u trap i sl.)
Last edited by Stivi; 19-09-11 at 07:42.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa zbog rupa, uletis u neku udarnu rupu, kojih kod nas ne fali nikako i ode sve![]()
evo mene sa potencijalnim problemom.
krenuh jutros na posao, upalih auto normalno, golf 3 tdi je u pitanju, krenuh i primjetih da konstantno gore lampice abs-a i ručne kočnice, stadoh, ugasih-upalih auto, nastavih dalje normalno, lampice nisu vise gorele. jel ovo najava neke zajebancije oko senzora, i jel rano da vodim auto na dijagnostiku? Pretpostavljam da će se to dešavati neko vrijeme, dok ne počnu konstantno da gore kad je auto upaljen.
jesi ti provjerio nivo glicerina???
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks