Prvi trailer je napokon stigao. I stara dobra muzika
Vidi se po avataru. Ja cu da krenem jedan "pacifist run" da probam nikoga da ne ubijem.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Prvi trailer je napokon stigao. I stara dobra muzika
jel ko uradio pre-order bf3 preko origina? moze li se kupit iz cg?
Poceh i ja Deusaprejaka je igrica ... mada je dosta teska za igranje i nikad nemam municije kad mi treba
ali je full i ono upgradovanje lika i sunjanje questovi,sve je top odradjeno
![]()
Last edited by podgoricko-dijete; 17-09-11 at 15:41.
Kakva igra sve je smijesno kakva prica i kraj i poucna namrtvo ! Deus ex definitivno favorit ee da ima vise ovakvih gubio bi malo vise vremena na komp po ovih kisnih dana !![]()
Zna li ko slucajno kad treba da izadje football manager 12 ?
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Meni se bas kraj nije svidio. Deus Ex bi trebalo da bude RPG. I onako duboka prica bi trebalo da ima kraj koji na kraju povezuje sve sto se do tad desilo u igri. Umjesto toga igra ti da da pritisnes jedno od 4 dugmeta za kraj, a kraj je samo cutscene u kojem Adam kao da cita iz licnog dnevnika o mogucim buducim dogadjajima. Ocekivao sam epski zavrsetak sa nekom super scenom na kraju kao Mass Effect 2 na primjer. Kraj koji zavisi od odluka koje si donio ako ne u cijeloj igri, onda makar u toj zadnjoj misiji. Odluka ciji kraj da prihvatis bi trebalo da je sastavni dio gameplay-a zadnjeg nivoa a ne samo dugme koje pritisnes na kraju. Ali dobro, sve u svemu odlicna je igra.
Last edited by VanjaTheMan; 21-09-11 at 09:42.
Ja BF3 u Beograd u game-s 28 oktobra je gore..
Imate BF3 betu od 19. Pustaju za sve.
29-og a za ove sto imaju moh le i pre-order 27-og
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta
If you don't like my pig you can't play on my gamer rig
If you like my cow you can take it now
UPDATE: It's official! The Closed Beta has now begun... This means those of you opting in can potentially receive invites.
Official Blizzard Quote:
[Blizzard Source]
The fiery gates leading to the Burning Hells have begun to swing open, and the Diablo III beta test is officially underway. Invitations to participate in the beta test are now being delivered to the chosen heroes. ...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
makse,provjeravam mail svako malo![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
a ako dobijem inv, poslacu ti podatke accounta kad toliko kukas![]()
Daleko bilo da udjem u betu ili da kupim Diablo 3 dok fax traje. Mogao bi se ispisat slobodno. Ceka se raspust za Diablo.
Oce li mi ko rec zasto kad upali Deus Ex, screen nije centralizovan nego pomjeren u desno 2cm?![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
nisam igrao, ali zar ne bi trebalo da ima u in-game podesavanjima i podesavanje ekrana, odnosno centriranje
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Pritisni ono dugme na monitor za auto centar ili kako vec kad si u igri i ne bi trebalo vise da se desava. Na par igara mi se to desavalo, ali ne na Deus Ex. Naravno, pretpostavljam da si podesio in-game podesavanja za rezoluciju itd.
Inace, imate novi patch 1.2.630.0 koji dosta stvari regulise. Izmedju ostalog i ona sitna kocenja kad ste na otvorenom.
I da oce rec vishe kad izlazi star wars dobro bi bilo. Jebashe oca evo dvije godine za par mjeseci za par mjeseci.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
imate li jos sto da preporucite ?ali da je dobro makar kao Deus ?
![]()
Jedino prvi Deus Ex.
Evo cega se mogu sjetit u trenutku da je vrijedno igranja u zadnjih nekoliko godina: Dragon Age Origins, Dragon Age 2, Batman: Arkham Asylum, Torchlight, Bioshock, Assassin's Creed (1, 2 i Brotherhood), Half Life 2 + Episode 1 i 2 (lol ako nisi igrao), Portal 1 i 2...ne znam ne mogu se svega sjetit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks