Page 419 of 1170 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... LastLast
Results 10,451 to 10,475 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Nemas pojma o cemu pricas,Nadal nikad ovako nije igrao,samo prosle godine na USOu ali on taj servis od tada nije povratio.Nikad nije imao vise vinera iz forhenda kao na Wu,mozda ga je jos samo bekhend sluzio 2008. na AOu kao sad na USOu,nemoj da pricas stvari koje ne znas i ocigledno je da velika vecina ovdje prati 4 Mejdzora,mozda ni toliko.Taj Federer je i dan danas masina,malo mu fali onog njegovog ubilackog instikta,ali on nema problema sa fizickom pripremom,on ima problema sa samopouzdanjem i igra previse rezervisano na kraju,nema one hrabrosti kao nekad.I pored svega toga najveca je opasnost i jedini koji moze potpuno da nadigra prvog igraca svijeta.Nadal ima problem koji se zove Djokovic,da je Novak fizicki pripremljen kao prosle godine svaki bi ga put Nadal pobijedio.

Federer je najveci svih vremena,a Nadal to moze da postane,medjutim on je svakoga zajebao onom pricom o povredama i onda dodje posle tih strasnih povreda i uzme 3 Mejdzora,a nikad ni blizu toga prije nije bio.Ove godine ima 3 titule,Mejdzor,Masters i cak 6 finala,od toga 2 na Mejdzorima i 4 na Mastersima i ko ga je zaustavljao svaki put?Da nema Djokovica sad bi imao 9 titula,cak 3 Mejdzora.Mlatite obojica rekoh vam,zbog takvih kao vi ova tema propada.

P.S.Da,svako moze da ima 4 Mejdzora,odlican si diskutant!Sad si tako pljunuo i na Bekera,Edberga,Lejvera(mada je Rod najveci najvjerovatnije,ali ne bi ti to razumio),a Novak je samo korak udaljen od njih i vec je legenda ovog sporta...
    Last edited by Jakuza; 15-09-11 at 16:32.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Taj Federer je i dan danas masina,malo mu fali onog njegovog ubilackog instikta,ali on nema problema sa fizickom pripremom,on ima problema sa samopouzdanjem i igra previse rezervisano na kraju,nema one hrabrosti kao nekad.

Federer je najveci svih vremena,a Nadal to moze da postane,medjutim on je svakoga zajebao onom pricom o povredama i onda dodje posle tih strasnih povreda i uzme 3 Mejdzora,a nikad ni blizu toga prije nije bio.Ove godine ima 3 titule,Mejdzor,Masters i cak 6 finala,od toga 2 na Mejdzorima i 4 na Mastersima i ko ga je zaustavljao svaki put?Da nema Djokovica sad bi imao 9 titula,cak 3 Mejdzora.Mlatite obojica rekoh vam,zbog takvih kao vi ova tema propada.

P.S.Da,svako moze da ima 4 Mejdzora,odlican si diskutant!Sad si tako pljunuo i na Bekera,Edberga,Lejvera(mada je Rod najveci najvjerovatnije,ali ne bi ti to razumio),a Novak je samo korak udaljen od njih i vec je legenda ovog sporta...
    možda ovo federeru dolazi sa godinama - što misliš? znanje ima i dan danas,ali snaga i psihičkai fizička nije kao nekad.. zato je blizu đokoviću, ali ne može ga dobit..

nadal zajebava svijet pričom o povredama? - a ona ostajanja bez daha i hvatanje za koljena u bilo kojem jačem meču?
    bolji si od autora 9/11..

a za 4 ili 5 gs - mislio sam kad bude imao 10 ili 15 upoređu ga sa federerom i ostalima.. a nikako mu ih ne omalovažavam, ni njemu ni drugima, niti na to bilo ko ima pravo..

da nijesi zaslijepljen nacionalnošću novakovom, bio bi bolji diskusant i ti..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Moze ga dobit',dobio ga je na RGu,a da Novak nije pogodio ono cudo u subotu dobio bi ga i na USOu,jbg desi se,desavalo se i Rodzeru koliko puta?Koliko je samo puta sa servisima sve izvlacio,sa 0:40 paf tri asa,ocisti par linija i eto
    Ne zajebava,on ima teniditis na oba koljena,ali je nekako posle toga i posle razmisljanja da okonca karijeru uzeo 4 Mejdzora i igrao jos 2 finala,za manje od dvije godine.Sto ti je snaga volje u pm.
    A ko oduzima taj dah?Vidis li da postoji neko ko ostaje uz njega,vidis li da postoji neko ko moze da se prebacuje koliko i on i ko ima vise snage u udarcima od njega,a pritom ne prosipa,jer ne igra jednorucni bekhend?Vidis ti to odlicno,ali ti je lakse ovako.
    Ko ga to uporedjuje sa Federerom?Federer je najbolji svih vremena,Novak takav nikad nece bit'
    Da,ovdje se radi o nacionalistickoj zaslijepljenosti,bulls eye!
    Last edited by Jakuza; 15-09-11 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post

da nijesi zaslijepljen nacionalnošću novakovom, bio bi bolji diskusant i ti..
    Uz svi postavanje kimi ali jedan od ljudi (po mom misljenju) koji ne uplice politiku sa sportom na ovom pdf je Jakuza.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

ja bih samo volio da cujem koji je to balkanski sportista uspjesniji od Djokovica? Ali IKAD!
    Bilo je dosta uspjesnih, ali ovo dokle je on dogurao i dje i dalje gura, to nije niko niti u jednom sportu...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    ja bih samo volio da cujem koji je to balkanski sportista uspjesniji od Djokovica? Ali IKAD!
    Bilo je dosta uspjesnih, ali ovo dokle je on dogurao i dje i dalje gura, to nije niko niti u jednom sportu...
    ne mogu se porediti uspjesi u individualnom i kolektivnom sportu ali meni je na pamet odmah pao Dražen..a i radne navike su mu slične Đokovićevim, što je po meni mnogo više presudilo u njihovom uspjehu nego sirovi talenat
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne mogu se porediti uspjesi u individualnom i kolektivnom sportu ali meni je na pamet odmah pao Dražen..a i radne navike su mu slične Đokovićevim, što je po meni mnogo više presudilo u njihovom uspjehu nego sirovi talenat
    pa svakome ce Drazen pasti na um kad su genijalci u pitanju, ali je li u svetskom basketu Drazen IKAD bio sto Djokovic u svetskom tenisu? Jbg, tu su jasne cinjenice..

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Uz svi postavanje kimi ali jedan od ljudi (po mom misljenju) koji ne uplice politiku sa sportom na ovom pdf je Jakuza.
    povlačim riječ.. no malo burnije je reagova, bez razloga..

a novak može bit bolji od federera, ali treba još vremena..

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa svakome ce Drazen pasti na um kad su genijalci u pitanju, ali je li u svetskom basketu Drazen IKAD bio sto Djokovic u svetskom tenisu? Jbg, tu su jasne cinjenice..
    pa dobro da mu se ono nije desilo.. ko zna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bez namjere da umanjim Đokovićev uspjeh, ali ako pričamo o Balkanu onda:

Samo zapadni Balkan (ex yu): Monika Seleš, Blanka Vlašić;

Balkan uopšte: Nađa Komaneči (ili se ne računa manje popularan sport?).

Kad bi se računali timski sportovi, košarkaša i vaterpolista bi bilo makar koliko oćeš. Da i ne pominjemo Svetlanu Kitić, žena koja je sa 80 i kusur posto glasova proglašena za najbolju rukometašicu svih vremena.

Ovo je samo ono što mi je prvo palo na pamet.
    Ipak, ni Đoković ni Monika Seleš skoro pa da ne mogu da se računaju u balkanske sportiste, jer je Đoković još od dvanaeste godine u Njemačkoj živio i trenirao, a Monika od četrnaeste u Americi. Sami Balkan nije apsolutno ništa za njih uradio, osim što su se rodili tu. Može se reći da su oni sirovina istoka, a gotov proizvod zapada.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

konkurencija u WTA je uvijek bila dosta slabija..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    I second that. Jakuza je jedan od boljih poznavalaca tenisa i objektivnijih diskutanata, samo mu ponekad antipatija prema Rafi pomuti objektivnost Ali, oprashtamo mu...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, Monica Seles je osvojila 9 grenslemova do 20. godine. O cemu pricate? Ona je bila najbolja teniserka svih vremena, u najavi, dok joj se ono nije desilo.

S tim sto je za mene i Dejo Savicevic ispred Djokovica. 2 LS sa 2 razlicita kluba. Pogotovo sa Zvezdom, sto je za to vrijeme bilo cudo.
    Last edited by Zodiac; 16-09-11 at 13:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    konkurencija u WTA je uvijek bila dosta slabija..
    Možda, ali redovno pobjeđivati najveću svih vremena u njenim najboljim godinama, to je ipak nešto.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Ljudi, Monica Seles je osvojila 9 grenslemova do 20. godine. O cemu pricate? Ona je bila najbolja teniserka svih vremena, u najavi, dok joj se ono nije desilo.

S tim sto je za mene i Dejo Savicevic ispred Djokovica. 2 LS sa 2 razlicita kluba. Pogotovo sa Zvezdom, sto je za to vrijeme bilo cudo.
    ja da znam, Monika nikad nije bila br 1. Dejo, takodje, nikad nije bio br 1 na svijetu. Ja tako gledam...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ja da znam, Monika nikad nije bila br 1. Ja tako gledam...
    po toj logici, vozniacki je bolja od seleš?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

po toj logici, vozniacki je bolja od seleš?
    pa nisam rekao da je to jedino mjerilo, ali je, uz ostale, neophodno. Nije Monika ni na vrhuncu svoje karijere bila ovo sto je Djokovic danas. Pogotovo kada se uzme u obzir atomski tenis koji se danas igra..

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

pa nisam rekao da je to jedino mjerilo, ali je, uz ostale, neophodno. Nije Monika ni na vrhuncu svoje karijere bila ovo sto je Djokovic danas. Pogotovo kada se uzme u obzir atomski tenis koji se danas igra..
    drugo vrijeme, drugi preparati, način treninga.. jesu li bolji pele ili mesi, maradona ili cr7, fanđo ili fetel?
    ne možeš to tako upoređivat..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

drugo vrijeme, drugi preparati, način treninga.. jesu li bolji pele ili mesi, maradona ili cr7, fanđo ili fetel?
    ne možeš to tako upoređivat..
    o, mogu.. pogotovo kad su Balkanci u pitanju
    ma, kako god, mogu ljudi pokusavati to da ospore koliko hoce, ali su precvrste cinjenice koje Noletu idu u prilog po tom pitanju...

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi;23850
    [B
    ma, kako god, mogu ljudi pokusavati to da ospore koliko hoce, ali su precvrste cinjenice koje Noletu idu u prilog po tom pitanju..[/B].
    kad to ovako jasno predstaviš, onda je sve jasno..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    I second that. Jakuza je jedan od boljih poznavalaca tenisa i objektivnijih diskutanata, samo mu ponekad antipatija prema Rafi pomuti objektivnost Ali, oprashtamo mu...
    Razocarao me jbg
    Ali da je igracina jes' to se mora priznat',stil mi se nikako ne svidja,ali je veliki igrac

Monika nikad nije bila broj 1?Glava,puca

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Monika nikad nije bila broj 1?Glava,puca
    dobro, bila je, ali je bila i Ivanovicka i Jankovicka.. A na Vinbldonu je redovno dobijala porciju. Glupo je porediti njene domete sa ovim sto cini Djokovic..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ma nije bila,samo blizu 200 nedelja,Novak toliko na prvom mjestu nikad nece bit'
    Ivanovic i Jankovic ne zasluzuju ni da se pomenu u istoj recenici sa tom velicinom

Sto se Vimbldona tice drugi tenis se nekad igrao,nisu sve podloge bile iste kao danas

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Sto se Vimbldona tice drugi tenis se nekad igrao..
    ja upravo o tome i pricam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja da znam, Monika nikad nije bila br 1. Dejo, takodje, nikad nije bio br 1 na svijetu. Ja tako gledam...
    Bila je prva igracica svijeta, ali to nije poenta. Poenta je da je osvojila 9 Gren Slemova do 20. godine. Ja ne znam da je to nekom poslo za rukom.On ne moze biti veci fenomen od nje.

Ja to gledam tako da je Fudbal popularniji sport od tenisa. Turnira je puna kapa u tenisu. Koliko ima finala, ne mogu se popamtit. Finale Lige Sampiona je jednom godisnje i svako se pamti. Ne moze nista donijeti takvu radost i ludnicu na tribinama kao fudbal. Pogotovo kad dodje mali klub iz SFRJ i osvoji citav svijet.
    Postoji razlika izmedju kolektivnih i invidualnih sportova. Individualni su svakako tezi, ali nemojmo uporedjivat najvazniju sporednu stvar na svijetu i sport koji se odje prati samo kad se pojavi neki Novak Djokovic.

Toni Kukoc je isto vrhunski sportista..Nekoliko titula sa Chicagom. Vece ime nego svi srpski kosarkasi.

Page 419 of 1170 FirstFirst ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)