ja nijesam shumaher niti montoja. ne vozim auto od 6.000 kubika sa 500 ks i nije me briga ocu li budvu stic za 35 ili 50 minuta. ovdje ocigledno neki imaju trip da su neki profi vozaci pa od semafora do semafora ga ubacaju u crveno i pale gume. svaka cast vam sto vozite brzo, imate bijesna auta i imate love da non stop cekate na pumpu ne bi li napunili reazervoar i posli do budve i nazad. ja znam da je nekima to sav svijet i postujem to ali pustite i nas obicne smrtnike da malo diskutujemo.
kad kazem da je razlika pola litar -litar ne znam sto je nevolja? ja imam auto od 1600 kubika sa 92 ks , nemam mercedes amg od 5.000 i 500 ks. ja ne vozim 150 ili 200 put cetinja ili niksica... i ja ne vozim na auto put dje mogu da idem trakom 100, 120 ili 150 nego na "magistralni put" dje se uvijek vuces za nekim autobusom , kamionom ili zapreznim vozilom. sad vjerovatno vi te ucesnike u saobracaju i ne primijetite jer prodjete pored njih 150 km na sat.
zivjeli vi meni i vazda imali ali kad procitam neke postove ovdje sto ka da ih pisu djeca od 18 godina.
automobilske i lovacke price...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bookmarks