Nije fora. Nisi ti dovoljno selo.
Ako ne nađeš nikoga sa audijem, evo ja ću. (golf je u pitanju)
Nije fora. Nisi ti dovoljno selo.
TAKUMI
daj neke slike da vidimo toga R8![]()
She is only here to annoy herself!
...ili it didn't happen.
TAKUMI
Vidjoh NSX-a danas, kakva mu je tranja auto, preko lezecih mu se cuju spone ka da ce tocak da mu otpane. pi
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
I nije htio da se trka samnom, a opegla bi ga sigurno.. makar tu do 100
pa to je zato sto ti je auto 500 kila lakse..
She is only here to annoy herself!
I ima high reving engine.
TAKUMI
Sto bi reka' jedan momak kad je vidio da cu da se probam sa nsx-om : 'ne umije taj da vozi, fataj ga na male obrtaje' lol
Originally Posted by my name is ...
Aahahahaha ko je taj momak? Je l zdrav? Daj mi linkchuljak, ocu da ga imam na fb
uh uh a ja klimu zaboravio
aj nemoj zaboravit to iduci put iz mjestane zanima me proklizava li lamela, pamela itd :P
Originally Posted by my name is ...
Slazem se. I meni isto.
I ja vozim Bentli, jedan put sam ga slikao, tacnije Trile me slikao u Bar kad smo posli da ga vidimo i to je to.
TAKUMI
a da ga okaci, bilo bi evo klip dje ga brije gtr sa 1900 konja, a ne valja, a hvali mu tepih od 400 eura pod haubu, a ne valja za puteve, a sto ne turi karbon folije, a onaj bijelu u bd je proletio danas ihaaaaaa.................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Znam, bila bi takva prica. Ili recimo to da ako neko odluci da preuzme R8 direktno u factory a ne preko dilera, treba da plati 500 eura.
TAKUMI
meni cak ne vjeruju uopste da vozim, a da ga nisam prodao z 3 dana , zaisto svasta ............
ihaaaaaaaaa tek ti gallardo ne valja za nase puteve, a trosi ne daj boze, i zamisli ima klip dje ga jedan auto turbo od 8243 konjske snage brije
nemoj ladu ima luft u volan, slabe kocnice, cuje se, al dobra za puteve iha nedoder ! ; )
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks