LFA- waste of money
Originally Posted by my name is ...
Aha, 1.22 oko TG-a, po kisi.
TAKUMI
Sto ce ovdje GT3rs? Track car su doveli na drag race, pametno. Isto kao i Kajmana i M1 i Lotusa. Nidje veze.
Pecki nisan opet oduva ovoliko konjah, ja bih tu neki pencilin dovezao, tipa GT2rs da brani ove njemce. Ionako je najbolji od ekipe.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pecki Nissan?
GT2 RS? Sto ce on tu?
TAKUMI
4 vuce na kracu stazu je velika prednost naravno....ovo bjeshe 402m?
Inace, niko ne spomenu ovaj pecki start farhana.... opet auta koje nije napravljeno za drag...i opet da je krenuo kako treba.... ili da je malo duza staza....prijetno iznenadjenje....inace, 402 ka 402... nikakve veze nema sa tim kaka je koji auto..![]()
Ima veze sa prenosom snage na podlogu, i brzinom launcha. I to je to.
TAKUMI
Pecki nisan, jao, ima li audi 4vuče, više konja, lakši pa opet sporiji od GTR-a?![]()
Sad cu poslat mail, da ih pitam
Ada ka da je lako i ovo bilo okupit![]()
Šta im napravi GTR sa LC-omR8 jeste 4WD ali je drugačiji od ostalih, što kaže Tif kad je velika snaga u pitanju onda većina ide na zadnje točkove, prvi Audi koji zanosi na suvom. Ovdje fali Mclaren, kad je već Italia tu
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
zar je tolko audi nezanimljiv da se prica o nissanima i korvetama ?![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne znam al ako ima ko sa r8 valja bi mi na pijacu sjutra dva jagnjeta da ponesem da prodam, ti audiji imadu dobar gepek za ceranje stvari
Ne, taj ti nema velik gepek. Njemu je taj mali gepek naprijed, a da bi "gepek" bio oblozen tepihom, Audi trazi oko 400 eura.
TAKUMI
u onda jos bolje da mi se ne slomu jagnjad , e ih ne mogu prodat posle
Ma nece, bice im meko, pitaj fahrera da im stavi malo sijena (ima 100%, jer oni to jedu).
TAKUMI
lovely, ko ce da mi ucini platicu naftu ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks