Pato aj da te zamolim baksuzu jedan, aj zivota ti ako onaj my name is nije u pravu ubij me brate. Od kad si ti dosa 200 eura sam izgubio, ajde molim te ali kao boga te molim da ides odavde, ja se ne glupiram, ne vrijedjam itd samo te eto ka' coeka molim .
Para vrti dje burgija neće.
Birmingem - Braga 2, kvota 2.60+ ... mišljenja?
Hjuton kaže da im ovo takmičenje ništa u životu ne treba, s obzirom da bi voljeli da se vrate u prvu ligu bez dodatnih takmičenja sa strane.
Tim su napustili ovog ljeta svi sem kapitena Kara i Ridžvela; plus Žigić i Fejhi koji ne igraju sjutra.
Jedini napadač vjerovatno Novozelanđanin Vud, koji je u klubu na jednomjesečnoj pozajmici.
Braga... što reći, prošlogodišnji finalisti takmičenja... lEpa kvota.
1:1
......
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Sarpsborg - Strřmsgodset
osim što domaćin ima 7 poraza za redom i najgori je od sve dece, primio 6kom od Rozenborga pre neki dan, treba obratiti pažnju na njihova zadnja dva međusobna duela koja je Stroms... dobio 5:2 (17.04.2011) kući i 3:7 kao gost (29.10.2006)!
19:00
P A O K-Tottenham 1 2,75
probat kecmana odje, procito sam da totenhem ide bez pola prve postave tamo...
Modrica, Adebajora, Parkera, Bejla, Kinga, Fridela, Van der Varta nece igrat..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Modrić, Adebajor, Parker i Bejl su ostali kući; plus su povrijeđeni - Galas, Douson, Pijenar, Hadlston, Lenon, VDV...
Cilj im je ove godine svakako povratak u LŠ, a ne igranje ovog takmičenja, kao što i sam Rednap kaže.
Ima li koji poznat igrac u tom Paoku?
Ja bi se tu ogradio sa 1x, i dodao Lacio, PSV, Alkmar, Atletiko M, Hafnarfjordur i Stromsgodset 3+
Who let the dogs out
Paok-Totenam x-x
Lacio-1
To sto ti ne mos da dobijes ''sto sam ja tu'' to je tvoje cisto sujevjerje,nesreca i ne znanje,necu sad da te diram ni da pocinjem...Micat se necu sa ovoga foruma radi tebe pa da ces me izbost...a pogotovo ne posle onija psovki . puno srece u daljoj igri ,pa mozda ti nekad nesto i udje![]()
Lambda
igrajte live sad ko moze grke 2 ,zadnjih 13 meceva protiv francuske su dobili,a kvota je bas velika bila na pocetku a i sad je .
Lambda
Aj dako nas izvue ova Liga Evrope nocas...
Lazio 1
PSG 1
PSV 1
AZ 1 sa 10 eura
Srecno...![]()
sto se totnma tice, evo ekipe koja je krenula u solun: Gomes, Cudicini, Archer, Bassong, Corluka, Walker, Waller-Lassen, Livermore, Townsend, Fredericks, Carroll, Nicholson, Parrett, Pavlyuchenko, Dos Santos, Falque, Kane, Lancaster, Pritchard. ko je cuo za osmoricu od ovih, veci je yiddo od mene. dvojka je juce u ovo vrijeme bila 2.37, sad je 3.00.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Damn. Samo 6.
ne znam meni je i ovaj RUBIN 2 protiv ovih seljana te partizan pospremise
Hanover kvota je na 1.45 a bila je 1.70
osam lagano, ali ništa preko toga, definitino.
Danas bi trebalo da je Atletiko, čak i H1, fiks dana.
Zavisi u kojem sastavu nastupaju, ali očekuje se da igraju Falkao, Rejes, Dijego, nadam se i Turan.
Seltik je užasan u gostima, i u Ligi Evrope se našao samo zahvaljujući tome što je UEFA izbacila Sion, koji ih je savladao u dvomeču.
Da ne govorim tek o tome što se čuvaju za Rendžerse ovog vikenda.
Last edited by [kinetic]; 15-09-11 at 17:04.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks