Aha,evo ja ka neko ko nema nikakvih veza u FSCG i u te vode...
Što se tiče Sava majmuna,mislim da on ima neku kaznu od strane UEFA jer je neđe napao nekoga u ložu Marakane.
Onda neka je DEJO SAVIĆEVIĆ( ISTI ONAJ DEJO U KOGA STE SE KLELI DO SKORO) maka halida bešlića kad je divnom taktikom i igrom od mogućih 6bodova uzeo 1!
Ajde da je taj Srpski fudbal neko čudo u svijetu pa da iskoristimo to što su nam komšije nego se bukvalno raspadaju a timovi im gube od konobara dok im reprezentacija strijepi za bodove protiv Sjeverne Irske i Farskih Ostrva???Od cijele ove situacije možemo samo očekivat da se završi sa nekom pljuvačinom po novina kako su Crnogorci prešli Sava a Sava nije znao ništa o tome...ako se po jutru dan poznaje Brnović će ostat upamćen kao grobar naše reprezentacije ali eto da sačekamo da se to desi...
deuscroix
e da,a zaboravismo pljuvanje po deju kad je doveo halida beslica?
Dje su oni te su vikali da je brano milacic bolji trener od njega?
Dje su oni te su vikali da je dejo ustasu doveo???
ooooooooooooo
Cujes Bajkovic talentovan.ooo zemljo otvori se.davno je on prosuo taj talenat sto je ima a i nema malo godina u prkno.sad ce mi on branit,Srdju Blazica bre.no ko uopste rece da treba Bonju mijenjat ajte jadni malo pustite pricu.Ja sam ovaj tekst cita i frapira se bre.
A sto se Sava tice.On ima te pretenzije da bude nekakav rukovodioc,strucnjak,pa se u Srbiju nameca pa mu nije uspjelo,a ovdje su brate svima otvorena vrata,ovo je raj.Eto to je to.
Je li moguce da jos nekoga Cico podsjeca na Halida Beslica?Konacno da i to cujem.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
a treba sacekati to sa savom, svi ste ovdje nostradamusi i znate da ne valja nista da ni brnovic ne valja nista. da je sve lose da losije ne moze biti. a taj savo je ekorder po broju utakmica u reprezentaciji , taj savo je isto svidjalo se vama ili ne postigao nesto od karijere u zivotu sto vecina od igraca mogu da sanjaju samo. sto ne znaci da ce mozda to pomoci a ne znaci automatski da nece, isto ima jedno iskustvo iza sebe koje bi moglo da pomogne. a sad posto ovdje svi sve znaju ne znam isplatili se bilo kakva rasprava, sad samo ocekujem da neko izjavi e necu ici protiv engleza jer je savo savjetnik.
pustite ih da rade svoj posao pa ako nema rezultata onda prozivajte, a sad me pustite bar da se nadam da ce uraditi nesto. mada ima dosta ovdje ljudi koji su i po cicu pljuvali kad je dosao pa ga sad dizu u nebesa
90 % posao 10 posao show nema tu ljubavi , tako ti je to
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
a niko da se sjeti Deju rodjendan da chestita :mrgreen:
sve najbolje
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Iskrene čestitke DEJANU SAVIĆEVIĆU!
Ne znam shta ce nam savjetnik, nama treba trener a ne savjetnici. Ovo kao manir DPS-a, dovedu 6 savjetnika u ministarstvo, recimo, prosvete, a onda za ministra postave Miga![]()
Deserve's got nothing to do with it.
ja bih volio da neko kaže, što to može savo milošević posavjetovat brnovića, mirka, jovetu i ostale da odigramo dobro protiv engleza i uzmemo bod švajcarskoj?
jesmo li morali davat pare savu za te savjete i je li postojao ijedan bivši, sadašnji, NAŠ STRUČNJAK, da ako treba posavjetuje NAŠU reprezentaciju?
Savo je igrao u Aston Vilu, zna psovke na engleski, a Anto francuski...
Savo majmune,savo majmuneeee!
Druga stvar,ako će dovest i ŽORŽA VEU samo da se plasiramo!
No ima ovijeh iz drzavnih sluzbi i saveza odje koji bi onu rabotu dali da se ne plasiramo!
Nece na stadion dolazit?ahhahaha neka te leba vi!
ŽIVIO DEJO SAVIĆEVIĆ!
ŽIVJELI JA I DIDI ŠTO PLATE PRIMAMO OD FSCG!
Last edited by rain_wind_storm; 15-09-11 at 13:23.
Moga je Dejo komotno zvat i Gurbanova.
Čuš Savo savjetnik (dobro zvuči). Sad smo postali regionalni zavod za zapošljavanje bivših sportista.
Daj bože da ovi noviteti gurnu "kola uzbrdo". Ja dalje vjerujem - u igrače.
Iha kako ce se klicat deju i kompaniji kad se plasiramo!
opaaaaa!
Pojedini ce se sajlama vadit iz knapr dejovoga!
Mogli bi objavit podatak koliko je Savo platio da dodje u stručni štab (mada tu više i nema stručnjaka) jer mislim da je to jedini razlog!!!Savu odgovara da se preko naše reprezentacije progura na fudbalsku scenu samo kako su krenuli u savezu ne bi bilo čudo da se to obije njemu o glavu!!!Vidjećemo što će bit ali bih volio da Englezi dodju u Podgoricu sa željom da se nadigravaju do zadnjeg minuta pa ko što ponese!!!
ps: evo i Kapela oće da zamijene a tada uglavnom treneri gube zadnji meč tj. odigraju igrači za njega i umjesto to da iskoristimo mi se uništavamonevjerovatno
deuscroix
Jel Dejo jedan od nekoliko sportista (košarkaš Vukčević i trener Tanjević) koji je podržao nezavisnost i za uzvrat dobio mjesto prvog čovjeka FSCG a i Euro Fond kad se dogadjala pljačka naroda tako da priča kako su ljudi iz vlasti protiv Deja obnormalna i degenerična!!!
deuscroix
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ja mislim da je on doveden zbog ekavice.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks