View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 720 of 2251 FirstFirst ... 22062067071071671771871972072172272372473077082012201720 ... LastLast
Results 17,976 to 18,000 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Dobro je DIDI, počeo si da izvrćeš riječi nečije.
    Neko je reka da neće da ide više na utakmice al to nije većina rekla. Niko ništa ne radi organizovano no se ti malo previše tripuješ. Koliko vidim čak smo svi iz različitih gradova i jedino nam je zajedničko to što ne bismo da sjutra vidimo katastrofu koja je zadesila već rukomet,košarku,vaterpolo. Bolje počet na vrijeme vršit pritisak na savez nego da za pola godine ti isti i ostali koji ga branite krenete sa pričom ne može se ništa više, što je bilo bilo je, idemo da probamo pobijedit Andoru. Mene se čini da niko neće snosit krivicu ako se ne prođe dalje. Kranjčara je trebalo ostavit pa ako pukne neka on nosi bruku a ovako on je pokupio šlag a vi se snalazite. Potez koji je Savićević napravio je blago rečeno debilan i to se većina slaže. Uskoro ćemo znat dal je tu bilo išta dobro ili će nam se obit o glavu. Znaćemo već u PG.
    Mi se ođe đe smo i nalazimo zbog toga što smo sami vazda najpametniji i vazda samo svoga treba podržat pa neka pravi gluposti i štetu(mislim na cijelo društvo).
    Ako ovo pođe po zlu navijači treba da traže i odgovornost saveza, isto ka što bi tražili i od Kranjčara.,

I što se tiče Vlaisavljevića, kritikova ga jesi i ti, al niđe nisam vidio da tu kritiku iko okrenu na Savez nego samo na njega ka pojedinca.
    Malo više rekao bih. Momak nastupa ođe ka da je PR saveza, a možda i jes ko ti ga zna...PR za odnose na društvenim mrežama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Malo više rekao bih. Momak nastupa ođe ka da je PR saveza, a možda i jes ko ti ga zna...PR za odnose na društvenim mrežama...
    ovo nisam ocekivao od tebe, al dobro trebao sam da znam kod prvog pljuvanja navijaca samo uzivaj mifa

dutch jesam li ja tebe nedje pomenuo da pravis pobunu? samo sam rekao da je bilo odje likova koji su zvali da se ne ide na utakmicu sa englezima, da se bojkotuje, da nece da idu u svajcarsku, ne vjerujem da bi takva reakcija bila da su pocerani mirko, bozovic, bas i sl???????
    ja sam se osrvnuo da ne mogu da vjerujem da ste toliko osuli paljbu po savezi po deju, zbog koga? covjeka koji je imao extra uspjeh u 2010, a u 2011 se poceo ponasati da ga maltene boli ona stvar za cg repku, sto je i dokazao da svaki intervju koristi da sebe promovise, super to treba raditi a zna se kad, a ne dok nam visi u vazduhu sto cemo i kako cjemo, i fino sam obrazlozio zasto mislim da su ga ranije trebali pocerat, sto se tice vlaisavljevica rekao sam dovoljno, ne zelim da gubim energiju na tog covjeka, ni meni se ne svidja sto je on tu, al sto da ja radim, nije mi se svidjalo ni sto je filipovic tu pa smo cekali dugo da ode
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

није црногорска репка него репрезентација...јесте то почели мало хрватским језиком да причате?цицо је ипак имао утицај...очекујем да чујем још "од ове наш момчади" -.- спрдња

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mitnar, sto se śekiras jadan, śedi odmaraj glas.
    Last edited by CurvaNord; 13-09-11 at 18:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nit sam Dejovac nit Kranjcarevac, ali pricat o principijelnosti Savicevica pored Vlaisavljevica tu dje jes je umobolno.

Inace, kad smo kod bojkota, ima li karata za ovu utakmicu? :smajlikojegajesramotastopitaalijbg

Bih se izderinja ka konj.
    Last edited by Mad_dog_KO; 13-09-11 at 18:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitnar View Post
    није црногорска репка него репрезентација...јесте то почели мало хрватским језиком да причате?цицо је ипак имао утицај...очекујем да чујем још "од ове наш момчади" -.- спрдња
    To reci braci sa foruma srpske tribine kada parlaju o tekmama!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li se situacija malo smirila? Moze li se mirno pricat' o repki? Dobar dan!

Necu komentarisati ovu umnobolnu pricu o namjestanju i bojkotaovanju nacionalnog tima, samo bih se osvrnuo na najvecu crnogorsku podjelu od '96-e (bjese li ta godina?)...

Prvo i osnovno - Koliko god da je trener dobar, koliko god postizao dobre rezultate sa ekipom, nikad ne moze imati vece zasluge od igraca! Nijesu ni Dejo ni Kranjcar zasluzni za Mirkov gol protiv Velsa, kada je pretrcao pola terena, gol Zverotica sa 18 m, Bonjine intervencije... Sigurno da imaju velikog udijela, ali da ih neko (u ovom slucaju vecina) stavlja ispred igraca... Neshvatljivo!

Kranjcar je odradio odlican posao, sto na motivacionom planu, sto na taktickom. Ne razumijem ljude koji ga krive zbog formacije u Velsu. Sve je bilo kako treba, samo sto nijesmo imali srece kao u proslim utakmicama. Kao i za uspjehe, tako i za neuspjehe treba traziti 'krivce' na terenu.

Sto se tice odluke saveza... Pojeli su *****, ali to ne znaci da treba da se okrenemo protiv njih. Treba izraziti nezadovoljstvo, ali na normalan i civilizovan nacin. Mi ne znamo sto se tu sve desevalo, ali sto god da je u pitanju, cak i da je otkaz opravdan, tajming je prelos! Sto god da je Cico radio van terena, APSOLUTNO je nevazno! Jedino ako je blatio drzavne simbole ili narod Crne Gore, sto sigurno NIJE! Prelos potez, ali idemo dalje!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    To reci braci sa foruma srpske tribine kada parlaju o tekmama!
    вјеровао или не нисам га ушао на тај форум од 2007.нисам ја доситеј обрадовић па да идем тамо овамо и учим народ.само сам рекао,ако већ причате о црној гори онда причате о црногорској репрезентацији,а то сам рекао јер видим да момци одавде који иду на утакмице црне горе и код куће и на страни говоре репка.

но да не би тему одвели ђе јој није мјесто моје виђење је овакво:

пуну подршку брновићу до краја квалификација,ако што извуче извуче,а ако ћемо право играчи и без тренера би требали да остану непоражени у базелу иначе нису за бараж.ја би волио да обије добију ал то је немогуће.
    какве бојкоте, какве муке?ако неко због тренера и пресједника долази да гледа утакмице а не због фудбалера и народа такав нека бојкотује слободно,не треба никоме...
    цицо је био,отишао тако да је све даље препирање око њега сувишно,то је што је.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da 99% nas ovdje zeli najbolji uspjeh reprezentaciji/repki/momcadi/momcovima - ma zovi ih kako god oces, nasi su. isto tako mislim da niko ne moze uzeti zasluge za sjajne rezultate prije samih igraca. a da duzimo vise o odluci saveza i/ili dejana savicevica je bezveze. odluka je donesena i sto je uradjeno uradjeno je - sad moramo da sacekamo da prodje malo vremena pa da vidimo je li bilo za bolje NAS ili ne. nama je trebao kranjcar kao malo vode na dlanu samo da bi najzad ubijedio svlacionicu da mi mozemo da se nosimo sa bilo kim, da je lopta okrugla i da mozemo vise od andore, san marina itd (bez uvrede njihovim ekipama).
    isto tako, ne svidja mi se da se sve ostavlja za bazel, volio bih da se branimo protiv engleza i da izguramo par dobrih kontri, da se borimo i oznojimo, ali da na kraju makar znamo da se nismo predali - ko god da nam je u goste dosao. ovo je nasa kuca, nas stadion, i nema predaje!
    Stone the crow

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by aldo- View Post
    pokusavam da skapiram razloge za smjenu,slusam savicevica,ali taj covjek jednostavno ne zna ni sva slova.....
    a tek za ova nova će morat na privatne časove..

kako se namlatiše pojedini na ovu temu to je nevjerovatno, Dejo jes igrački genije al to ne mora da znači da će bit dobar selektor ili "fudbalski radnik", to bi isto bilo kao da staviš prvaka Formule 1 da ti uradi generalnu na juga jer eto vozio je formulu pa mora i to da zna..

ipak siguran sam da ovo nije njegov potez(a i da je do sujete ne vjerujem da bi Cica ni dovodio), jednosvano je "neko" tako smatrao da treba i to je gotovo(a ko zna ko i što je u pitanju), Cicu bi dali otkaz i da je uzeo svaku pobjedu u kvalifikacijama a neki retardirani izgovor bi već našli, ovi "profesionalni navijači" su mi ipak najjači sa komentarima..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

smoriste vise oko deja i cica, zavrsena je prica sa cicom a mislim da je bitnije o englezima da pricamo i svajcarcima. kome se ne dolazi zato sto cico nije tamo mislim da ne treba dolaziti i ovdje.
    a po meni bi mozda bozovic trebao malo sa gola da odmori , bar dok ne bude stabilan na gol. golman treba da je standardan da bi bio u formi, mozda i vise nego kod ostalih pozicija u timu. a posebno zbog samopouzdanja koje je presudno kod golmana.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    smoriste vise oko deja i cica, zavrsena je prica sa cicom a mislim da je bitnije o englezima da pricamo i svajcarcima. kome se ne dolazi zato sto cico nije tamo mislim da ne treba dolaziti i ovdje.
    a po meni bi mozda bozovic trebao malo sa gola da odmori , bar dok ne bude stabilan na gol. golman treba da je standardan da bi bio u formi, mozda i vise nego kod ostalih pozicija u timu. a posebno zbog samopouzdanja koje je presudno kod golmana.
    Jesi to riješio da platiš kauciju za Poleksića ili predlažeš Blažića (ako se tako zove) ???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebih ja Bozovica dirao, jeste da je kiksao protiv Velsa ali svakome se to desi. Bice Brnovicu dosta zeznuto da sastavi ekipu protiv Engleske, jer treba imati jaku odbranu gdje Basa i Savic moraju da igraju ali oni imaju kartone. Mozda bolje da proba u napadu nesto kombinovano sa Damjanovicem i Joveticem. Na sredini je tek zajebana situacija jer Drincic Pekovic i Vukcevic imaju kartone. Mozda da proba sa Novakovicem i Kascelanom nesto. Mitar Novakovic je dobro igrao na sredini, a protiv Svajcarske je asistirao Mirku kad je dao gol.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Bice Brnovicu dosta zeznuto da sastavi ekipu protiv Engleske,
    jes, masu je zeznuto uradit sto ti drugi kaze

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Kakav patriotizam
    Znate li vi da je fudbal biznis, kao i svaki drugi?
    Znate li vi da vas Dejo cita, ili ce sjutra?
    Znate li vi koliko se on sjekira oko svih fudbalskih i navijackih strucnjaka, koji fudbal dozivljavaju kao srceparajucu spansku seriju?
    U fudbalu ako nesto moze da vrijedi je - biti igrac. Ostalo su mind games, koje nikoga ne iznenadjuju odavno.
    Mada, vjerujem, i znam da je dobar adrenalin kad za nesto zdusno navijas i gines.
    Pa pobijedili, a izgubili...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Jesi to riješio da platiš kauciju za Poleksića ili predlažeš Blažića (ako se tako zove) ???
    da ja znam poleksic nije u zatvor da bi platio kauciju , a valjda ima neke zamjene za bozovica. nije problm onaj jedan kiks nego sto je rezerva. to uveliko utice na formu i samopouzdanje golmana. ako je neko ikada branio znace o cemu pricam.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

didi,

sto se tiche mene i mog drustva, dobro si osjetio da imamo interes da savićević ode poslije ove sramne odluke, a to je neizmjerna ljubav prema fudbalskoj reprezentaciji i crnoj gori i sto joj zelimo sve najbolje..

ja nisam pozivao na nikakav bojkot, samo sam rekao da necu ici na utakmicu protiv engleza i da sam otkazao put u sajcarsku (planirao ga pola godine, i ulozio odredjena sredstva) jer reprezentaciju više ne smatram svojom, vec pojedinaca iz FSCG... Utakmicu cu gledati na tv-u, jer ne bih znao kako bih se postavio i ponašao, kada bi navijači na primer dali podršku dejanu svićeviću( što me ne bi začudilo) Ovo da ne idem na utakmicu i da je gledam preko tv-a nije bila ni malo laka odluka, ali svakako ispravna..

I da me ne shvatis pogresno, ja sam savićevića volio mnogo mnogo vise od tebe i vjerovatno većine ovdje, ali razočarenje je blaga riječ poslije ove sramne odluke...

uzivajte u propadanju jos jedne nacionalne salekcije, i sa srećom...

pozdrav!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Isto i dalje mislim da se trebaju neke osnove savladat, nekima. Pardonne-moi. Fudbal je masinerija. Selektor, najmanje bitan. Bitno je da je sarmantan. Meni je Dejo bas sarmantan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aoo da se ocete isplakat za Cicom pa da zavrsimo sa tim. A ovo da neko ne ide na utakmice zbog toga sto je smijenjen selektor mi je blago receno smijesno. Ja sam isao na SVE utakmice i kad je bio Filipovic (kojeg nisam volio od pocetka) i kad su rezultati bili katastrofa. Uvijek cu bodriti te momke bez obzira ko je selektor, jer ne navijam za Deja, Cica, Brnu itd. vec za nasu zemlju i te igrace koji se trude da naprave sto bolji rezultat. Cico je imao moju podrsku, sad ce je imat i Brnovic pa ako kiksa lako je i njega smijeniti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada e čoče... Smjenjivaćemo trenere svakih 20 dana. Jer piju, puše, govore kako vole ovaj tim ili onaj.

Vidi li ko što onaj metiljavi Murinjo radi?! Kakve sve ciganluke. Plači***********, nabada prstom u oko, glupira se, kreteniše... I što radi Real Madrid i navijači?! Stoje iza svoga trenera jer vjeruju da će im donijeti ono što se pamti - a to je uspjeh. Ostalo se zaboravlja!!! Tako smo i mi trebali ostavit Cicove mane i stavit fudbal u prvi plan. Ali eto, bi rabota...

Što se tiče odlazaka na utakmice i podrške selekciji - to kod mene nikad nije bilo upitno. Ja ću vazda bit tu, pa ko god da je selektor. A jesam li izgubio entuzijazam ijesam li manji optimista sad - jesam, i to s razlogom.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Murinjo nikad nista s Realom nece uradit. I da smo zdravo.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Murinjo nikad nista s Realom nece uradit. I da smo zdravo.
    eh, "žene" i fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Zivi bili..
    Godinu prije no ce doc u Real, rekla sam - eto ga, i bi tako.

Sad i ovo kazem, pa dako promasim. Ja bih voljela, no ne ide.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno, NSX, mislio sam to da kažem još poslije ovoga:

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Kakav patriotizam
    Znate li vi da je fudbal biznis, kao i svaki drugi?
    Znate li vi da vas Dejo cita, ili ce sjutra?
    Znate li vi koliko se on sjekira oko svih fudbalskih i navijackih strucnjaka, koji fudbal dozivljavaju kao srceparajucu spansku seriju?
    U fudbalu ako nesto moze da vrijedi je - biti igrac. Ostalo su mind games, koje nikoga ne iznenadjuju odavno.
    Mada, vjerujem, i znam da je dobar adrenalin kad za nesto zdusno navijas i gines.
    Pa pobijedili, a izgubili...
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Nebih ja Bozovica dirao, jeste da je kiksao protiv Velsa ali svakome se to desi. Bice Brnovicu dosta zeznuto da sastavi ekipu protiv Engleske, jer treba imati jaku odbranu gdje Basa i Savic moraju da igraju ali oni imaju kartone. Mozda bolje da proba u napadu nesto kombinovano sa Damjanovicem i Joveticem. Na sredini je tek zajebana situacija jer Drincic Pekovic i Vukcevic imaju kartone. Mozda da proba sa Novakovicem i Kascelanom nesto. Mitar Novakovic je dobro igrao na sredini, a protiv Svajcarske je asistirao Mirku kad je dao gol.
    Protiv Engleza znaci Bajkovic, R. Lakic Carapic Batak Pejovic, Mugosa Kascelan Novakovic, Burzo Jovetic Damjanovic... Ima da ih oderemo kao... Ubijedjen sam da ce Svajcarci igrati X ili Izgubiti u Velsu... Onda nam pobjeda protiv Engleske... Zasto bi se taktiziralo?! I onako nam za Svicu trebaju ratnici, za bod, a u PG sve sto imamo...

Page 720 of 2251 FirstFirst ... 22062067071071671771871972072172272372473077082012201720 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)