Page 417 of 1170 FirstFirst ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... LastLast
Results 10,401 to 10,425 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Pa ne igraju ni Novak i Rodzer ni slicno,ali opet idu po poene.Ne kazem ja,treba sto vise raznovrsnosti,ali da nekao na defanzivu i moonballovanje stalno uzima Mejdzore i je previse,da sa takvom igrom ima sansu da bude najbolji svih vremena,meni se to ne svidja.
    Nego,starom Novaku bi posle onakvog treceg seta dusa bila u nosu,ovaj taj problem nema,normalno je da ledja i rame ispastaju zbog svega sto je uradio ove sezone,on svakako mora opet da mijenja servis jer mu se ledja strasno trose sa ovakvim serviranjem(to je vec jednom uradio,maltene je petlju promijenio)
    Novak je sigurno bio spreman za jos dva onakva seta,Nadal ne,pa vidjeli smo sve i u Majamiju kad u taj brejku treceg nije mogao do daha da dodje,cak su mu i infuziju davali posle meca.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pa ne igraju ni Novak i Rodzer ni slicno,ali opet idu po poene.Ne kazem ja,treba sto vise raznovrsnosti,ali da nekao na defanzivu i moonballovanje stalno uzima Mejdzore i je previse,da sa takvom igrom ima sansu da bude najbolji svih vremena,meni se to ne svidja.
    Nego,starom Novaku bi posle onakvog treceg seta dusa bila u nosu,ovaj taj problem nema,normalno je da ledja i rame ispastaju zbog svega sto je uradio ove sezone,on svakako mora opet da mijenja servis jer mu se ledja strasno trose sa ovakvim serviranjem(to je vec jednom uradio,maltene je petlju promijenio)
    Novak je sigurno bio spreman za jos dva onakva seta,Nadal ne,pa vidjeli smo sve i u Majamiju kad u taj brejku treceg nije mogao do daha da dodje,cak su mu i infuziju davali posle meca.
    Tu si u pravu. Zato i kazhem da je Nadal sve dalje od Novaka, zato i rekoh posle Wimbledona da Rafa pod hitno mora da mijenja igru. Jer se nashao teniser koji je fizicki jednako spreman kao i on, a agresivni je baseliner(nije defanzivni) i to Nadala jednostavno ubija.

Inace, zato i kazhem da je Fed trenutno najtezi protivnik i najbolji konkurent Novaku, ne Rafa, ali evo, mora se poshtovati ostatak foruma, Rafa je vanzemaljac, Novak vanzemaljac na kvadrat a Fedex penzioner.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ok je procenat prvog servisa, ali nije ok kad ni jedan ne ide u stranu vec svaki top spin po sredini, pa Novaku fino pane na ritern da ga oleshi To se desilo barem 10 puta u mechu.

Shto se tice agresivnosti, prije svega mislim na pojacanu agresivnost na drugi servis protivnika. Ne mozhe se pobijediti Djokovic stajanjem 4 metra iza linije kod drugog servisa i pukim prebacivanjem loptice. Federer je pokazao najbolju anti-Novak taktiku ove sezone, e sad, shto nije imao srece(onaj forehand u vrh mreze kod druge mec lopte Novak teshko da bi stizao), i shto je dobio sam sebe jer mu je prifalilo samopouzdanja-to je druga prica. Shto se tice srece, moguce da mu se vratilo ono pogadjanje linija sa RG-a

A ne bih se slozio da je to bash antitenis shto igraju Murray i Nadal. Pogotovo Nadal, covjek je odigrao neke od najljepsih mecheva svih vremena, i poena, i sa Federerom i sa Novakom. Ne mozhe mu se to oduzeti, bez obzira navijamo li za ili protiv njega.
    Hm,a kad odservira kik u stranu Novak je poklapa bilo forhendom bilo bekhendom i odma dolazi do poena.Novaku najvise problema prave servis u tijelo.Nadal je cak isao i do 130 milja juce,Novak nema tu brzinu.
    Pazi,Nadal je bio agresivan cak i na Vimbldonu,ali takva igra ne ugrozava Novaka,jak je na oba krila,jednostavno ima rjesenje,nije kao Rodzer kojem spin na bekhend pravi najstrasnije probleme i ne moze da poklapa loptu,Novaku sto je visocija to mu je lakse,nema gresaka,Rodzer mu pravi problem sa ravnim i jakim udarcima,koji imaju nizak odskok.
    marej napada jedan set i to je to,vise ne moze covjek,a protiv najboljih se ne dobija defanzivom,Nadal je dao sve sto ima u onom trecem setu i sta se desilo,ostao covjek potpuno bez goriva.Da je bilo ko drugi bio juce preko puta Nadal bi ga slomio snagom,ritmom,ali Novaka ne moze,em ostaje uz njega,em moze i da pojaca.S tim se on nikad nije susreo i sad ce morati jos vise da se trosi,jos jace da trenira,jer to sto on igra ne moze da ugrozi Novaka i on ne zavisi od sebe.Najgore je sto ni Mareja ne treba da pobjedjuje,ali SKot jednostavno nema pameti i ne koristi voja mocna oruzja koja ima,a mozda ima i najmocnija na turu

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

e ja ne znam koja to oruzja marej ima ali ono sto sam ga ja gledao je najgori tenis koji sam ikad vidio, marej je igrac koji moze da bude stoprocentan(bukvalno) protiv slabijih od njega i da ne napravi nijedan kiks od 1000 meceva ali zato ovu trojicu moze da dobije jednom u 10 puta ako i tad
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Prvi preko 220 km/h,izuzetan bekhend i ritern,nenormalno kretanje,a pokazao je i na Vimlbldonu pa i na sljaci da ima dosta snage i u forhendu,medjutim on ne moze dugo da napada.Najveci problem mu je drugi servis i sto uopste nema varijacija kod servisa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ево и ја да дам неко своје мишљење...

мареј - момак који зна да игра тенис,некад га одигра фантастично,али кад дође против "већих" од себе,тотално се погуби.он може да освоји неки грен слем - али да игра константно,мало дужи период или да се одржи на једном нивоу,јако тешко,по мени никако.психички нестабилна личност,ухвати га серија,погађа немогуће и деси се један промашени зицер и ту је крај за њега.да не причам о притиску његове земље - уби га.

федерер - шта рећи за једног федерера?нисам гледао мекинроа,борга,лендла и тенисерe из тог доба,јесам сампраса и агасија,ал' могу слободно да кажем да је најбољи играч свих времена.господин на терену,не постоји ударац који му није на врхунском нивоу.уживање је гледати га како игра,по мени сваки његов меч је приказ тениса какав треба да буде(понешто да се надогради,наравно).доминирао је,ал' га је надал полако рг по рг психички сломио.федерер може да игра са сваким ал' чим је преко пута надал,њега нема...е сад је дошао и новак,њихови мечеви су приче за себе,по мени најбољи мечеви у историји тениса су дуели између њих двојице,што је потврдило и овогодишње полуфинале.

надал - атлета каквог тенис не памти.против њега играчи морају да одиграју 5 врхунских удараца да би освојили поен.човјек који се не предаје и свака му част на томе.он је доминантан против свих својих противника осим новака.нема рјешења за њега и ту је тачка.не волим његов стил игре,и осим меча са новаком досадно ми је да гледам било који други његов меч.нису то неки префињени ударци као код федерера,ђоковића па чак и мареја.то су мечеви пуни трке,једноставно као да играте против зида од којег се лопта стално одбија код вас.

новак - шта рећи за њега а да он није то "рекао" на терену?играч који је игра и офанзивно и дефанзивно потпуно идентично-врхунски.сваки његов ударац је одигран школски,небитно да ли је винер,грешка...човјек игра такав тенис да га је милина гледати и против 300-тог на атп листи.није било тако давно кад је предавао,кад није имао снаге,једноставно није био довољно зрео за прво мјесто иако је "знао" тенис.ал' је сазрео и то како!у убједљиво најбољег играча данас!за њега нема противника који му не лежи,он се је спреман за сваког, играо тај дефанзивно,офанзивно,био добар или лош сервер...па сам скор говори довољно о њему 64:2! сваки меч с федерeром је тениски час који ниједан клинац не треба да пропусти ако планира да се бави тенисом.а што се тиче његове игре наспрам надалове мислим да је доказао да је класа изнад,јер и кад заостаје брејк за шпанцем само се чека тренутак кад ће да га врати.надмоћан у свим сегментима игре и њихови дуели полако губе на оној неизвјесности као што је то био случај предходне године.новак је играч који има психичку стабилност(ко би рекао за једног балканца,србина?) и неко ко може дуго да буде у врху свјетског тениса.јер има све што један играч треба да посједује,од психе до физичке спреме,од сервиса преко ритерна,форхенда,бекхенда,игре на мрежи до дроп шотова. цитирао бих француски лист L ekipe "метеоролози су овог пута погријешили у њујорку.ураган који је предвиђен за 28. август прошао је њујорком и флешинг медоусом 12. септембра.име урагана - НОЛЕ"
    Last edited by Mitnar; 13-09-11 at 14:25.

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

nnnnnoooooooooooooooooolleeeeeeeeeeeeeee :> :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tu si u pravu. Zato i kazhem da je Nadal sve dalje od Novaka, zato i rekoh posle Wimbledona da Rafa pod hitno mora da mijenja igru. Jer se nashao teniser koji je fizicki jednako spreman kao i on, a agresivni je baseliner(nije defanzivni) i to Nadala jednostavno ubija.

Inace, zato i kazhem da je Fed trenutno najtezi protivnik i najbolji konkurent Novaku, ne Rafa, ali evo, mora se poshtovati ostatak foruma, Rafa je vanzemaljac, Novak vanzemaljac na kvadrat a Fedex penzioner.
    federer je najtezi protivnik novaku jer u mec sa njim ulazi mnogo nervoznije i nizasto drugo. kad to nije slucaj, onda imamo 3. i 4. set sa us opena i 3:0 iz australije. federer moze da parira djokovicu jedino ako je ovaj stegnut. dokaz tome je i 4:1 skor ove god, i 3:1 u posljednjih 4 GS duela za novaka. i da, da je izgubio taj brejk prvog seta bio bi pocijepan sa 3:0. ali, mislim da ce djokovic sad lakse sa njim...
    Last edited by tony_m; 13-09-11 at 15:06.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

mislim da polako dolazi vrijeme kad ce tenis postati sve dosadniji, a rezultati finala sve izvjesniji
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    9,126
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    http://img202.imagevenue.com/img.php..._122_211lo.JPG

sto volim ovakve situacije sad cu opusteno da gledam
    Igrat na kvotu 1,09 hm,da ti ne pametujem al bio sam svjedok kad su se nasadili ovako da su morali pravac hitna !
    ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    mislim da polako dolazi vrijeme kad ce tenis postati sve dosadniji, a rezultati finala sve izvjesniji
    Odavno nije MANJE bio izvjestan rezultat finala. Iako Nadal trenutno nema recept za Đokovića, odavno nije bilo toliko moguće da trojica osvoje bilo koji turnir. Naravno, Đokovićeva serija neće trajati dovijeka, a onda ćemo vrlo moguće gledati odličnu borbu na najvišem nivou trojice prvih više godina.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Odavno nije MANJE bio izvjestan rezultat finala. Iako Nadal trenutno nema recept za Đokovića, odavno nije bilo toliko moguće da trojica osvoje bilo koji turnir. Naravno, Đokovićeva serija neće trajati dovijeka, a onda ćemo vrlo moguće gledati odličnu borbu na najvišem nivou trojice prvih više godina.
    Tako i ja mislim. I dalje stojim kod tvrdnje da ce sledeca sezona(2012) biti najbolja u istoriji ATP toura, mozhda i Open ere.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Tako i ja mislim. I dalje stojim kod tvrdnje da ce sledeca sezona(2012) biti najbolja u istoriji ATP toura, mozhda i Open ere.
    jedino pod uslovom da Nole padne sa formom. Ako zadrzi sadasnji nivo igre, samo ce sve dublji jaz biti izmedju njega i ove dvojice. Psiha i kompleksi su cudo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niko ne bi trebalo da ocekuje da novak zadrzi ovakav nivo igre i sledece sezone. ja bi, iskreno, bio zadovoljan da osvoji samo RG
    Play for that money boys, play for that money, fuckin' money

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Poraz Nadala od Novaka Đokovića u finalu US opena teško je pao brojnim navijačima najboljeg španskog tenisera. Među njima i fudbalerima Real Madrida.
    Prvotimci "kraljevskog kluba" i španske reprezentacije Ćavi Alonso i Serhio Ramos ostali su zbog njujorškog finala budni do kasno u noć, a nervozu zbog Đokovićeve dobre igre često ispoljavali na društvenoj mreži Tviter.

Desni bek Madriđana je na svom profilu tokom meča pružao podršku zemljaku, a nije propustio priliku da kritikuje najboljeg tenisera na svetu zbog lekarskog tajm-auta posle trećeg seta.

"Đokoviću, a sad te ne bole leđa?", jedan je od poslednjih Ramosovih "tvitova" tokom noći između ponedeljka i utorka. Fudbaler je brzo obrisao te svoje reči, ali one nisu promakle novinarima španske "Marke", koji su tu rečenicu objavili kao citat dana.

Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Ahahahaha a nije mu lako,prvo Barsa,sad Novak
    Inace njegov pulen je to specijalizovao,Rodzerovci i Rodzer bi imali pravo da se ljute,ovi bolji da se skriju u misje rupe

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Voidgp View Post
    niko ne bi trebalo da ocekuje da novak zadrzi ovakav nivo igre i sledece sezone. ja bi, iskreno, bio zadovoljan da osvoji samo RG
    Ja ne ocekujem da on zadrzi ovaj nivo... To bi bilo glupo s moje strane... Ocekujem da bude jos bolji. Ne mislim rezultatski. To ce biti tesko. Ali ce biti dovoljno dobar da i dalje dere ovu boraniju. O cemu se radi. Pa sve i da ne odbrani sve ove titule, stizace do polufinala, finala, a niko ne moze da tvrdi da ce drugi imati bolju sezonu. Vjerovatno ce osvojiti manje poena nego ove godine, ali ce to biti dovoljno za prvo mjesto. Poprilicno sam ubijedjen da ce i kraj naredne godine docekati na prvom mjestu... Jedini koji moze da mu pomrsi racune je RF. O cemu se radi. RF je jedini sampion koji moze da igra sa Nocvakom. Ostali nisu sampioni, a Rafa ne moze da igra s njim. Pocetkom godine se dogodilo da je RF dosao relativno nespreman na AO, ali opet nije ni slutio da ce naici na onakvog Novaka... Dobio je sam sebe. Na RG se bio naostrio i igrao finale. Ali tamo bi neko kome je ipak nadimak "Kralj Sljake". Na W se okliznuo kako nikad nije mogao da sanja da ce. Da nije izgubio od Tsonge, kome je sad pokazao kako ce proci kad RF odigra cio mec bar 90%...
    Realan scenario. Rafa slabiji, sto je i prirodno. Novak popravlja malo servis, a RF stariji godinu... Ko su novi klinci?! Nema ih. RF je morao da igra sa Rafom i Novakom, da uci tu mladjariju, da ga oni muce... Novak samo treba da razmislja o svom zdravlju. I ove godine je imao problema. Preskocen MC zbog koljena. Sinsi izgubljen zbog ramena... Ja cak mislim da se USO prosetao, a da isto nije bas bio 100% fit...
    Nisam ni gledao sinocnje finale. Nije bilo potrebe. Zrijeb je ucinio da Rafa zavrsi tamo. Siguran sam da bi ga Cilic namucio vise od Mareja. Mozda i dobio. O Tsongi da ne pricamo. Nisu oni bolji. Daleko od toga. Niti je Rafa los igrac. Cak na momente je uzivanje gledati ga. Ali na tvrdom nema igre sa servisom "a la Volandri", s slanjem bh u sredinu terena... Zato je patio protiv Golubjeva. Taj isti Golubjev tek juce zabiljezi prvu pobjedu u sezoni, vrijednu pomena, protiv poluamatera Pacience-a...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Sumnjam da će da odbrani sve ove bodove...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Nadal Federeru: "Ja sam za tebe Djokovic!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

onu noc kad je dobio federera novak je dokazao da ga jos dugo vremena niko taci nece
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Manje-vise ste sve rekli, samo bih primijetio

2011.

1. Djokovic

2. ... mozda Fetel?

3. Niko mi ne pada na pamet.

Steta sto RG nije u nizu.

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Igrat na kvotu 1,09 hm,da ti ne pametujem al bio sam svjedok kad su se nasadili ovako da su morali pravac hitna !
    Ne, ovo je poenta hedging-a. :wink: Pri bilo kakvom ishodu (a to vazi i za sportove sa troznakom), NSX dobija.

_______

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve je u rukama Novaka i sve zavisi od njega i njegove motivacije i naravno zdrastvenog stanja ako to bude na optimalnom nivou nema zime za 2012.Novak bi ovakve rezultate pravio i ranije samo da je bio na fizickom nivou kao i ova dvojica sto se tice kvaliteta teniske igre on je tu sa njima vec 3-4 godine samo je problem bio u toj prostoj fizickoj pripremnjenosti nista drugo.
    Svi se sjecamo kako je to bilo nekada odigra na Vimbldonu 5 setova sa Bagdatisom i onda u polufinalu sa Nadalom preda poslije 2 seta,pa ona predaja u finalu Umaga covijek jednostavno nije mogao da dise ima takvih primijera jos ali sad se ne mogu sijetiti,dakle kljuc je u tome sto je Novak sa svojim timom uklonijo sve probleme oko ishrane i sve ga onoga sto ga je ometalo da svoju fizicku spremu dovede na nivo Federera i Nadala kad je to uspijo imamo ovo sto imamo.
    Ne mogu da se otmem utisku da su on i njegov tim ranije rijesili te probleme mislim da bi Novak danas na svom kontu vec imao desetak GS-ova a ova dvojica svaki po nekoliko komada manje ali nema veze nadoknadice on to.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa dobro AL nije obratio paznju na ono lay oprosticemo mu

a Djokovic za razliku od plavusana nije koristio reket koji je za 10% brzi od drugih
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa dobro AL nije obratio paznju na ono lay oprosticemo mu

a Djokovic za razliku od plavusana nije koristio reket koji je za 10% brzi od drugih
    hahahahah tacno, tacno, ali mislim da je zasluzio to drugo mjesto.

______

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by crnogoracdokoske View Post
    Novak bi ovakve rezultate pravio i ranije samo da je bio na fizickom nivou kao i ova dvojica
    bio je na fizickom, al nije na psihickom nivou bio kao oni... sta vise, svi oni su spremni i svi su savladali vjestinu, pa u ovakvim mecevima ​pobjedjuje samo psiha
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Page 417 of 1170 FirstFirst ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)