ahaha zanimljivo da je vettel tek treci iako je odvozio savrsen vikend, sa bolidom koji je na pravcu bio sporiji od svih...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Realno gledano Shumaher je pokazao odlicnu voznju(iznenadio me je),ali jedno je sigurno da je onaj bolid mercedesa nula.
http://totalf1.com/full_story/view/3...to_be_careful/ 'FIA asked Schumi to be careful'
Steta za Alonsa kako li pere na start vazda, ali dzaba kad mu bolid spor. I proslu ga je button stigao ovako:-) Da se vozio jos jedan krug i hamilton bi isto uradio. Dako srede bolid za iducu sezonu, ova je propala za njega.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Da mi je neko prije 7-8 godina rekao da ću da navijam da Šumi završi što bolje, stavio bi i njemu i sebi cijanid u usta...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pa frende, okreni obrni, NAJVECI je NAJVECI, i kraj price.
TAKUMI
Nije samo zbog toga nego što su ovi pokemoni toliko razmaženi da bi ih sve poslao u Group B i rekao im ko zadnji završi kidam mu noge... Nikad ga ne bi stigli u Kanadu na onu pravinčugu da nema DRS-a. Ima još dota toga ali to je samo pljuvanje po privatnom sportu...
Pa zna se frende, juce ga nisu mogli pretec ni sa DRS-om, sa potrosenim gumama...i to mladi u brzem bolidu.
TAKUMI
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ma ja samo trazim da spuste dolje 0,4 po krugu, i da vidis karanje.
TAKUMI
Gdje su sada ljudi koji radili u Ferrarity početkom decenije?
3 su u Benz a 1 je predsjednik FIA-e.
TAKUMI
Zvuk Vettelovog RB- pri kocenju i saltovanju na nize je bio potpuno drukciji od drugih.
Ne znam je li to samo u Monzi zbog posebnog stelovanja brzina ili je tako stalno i zasto je tako?
Release Yourself
Pa ostao im je malo blown diff-a.
TAKUMI
Nego, britanski press je totalno poludio, svi napadaju GAZDU, kazu da je prekrsio pravila jer je FRAJER vozio na full attack i nije stao sa strane da pusta Kmicu:
http://duncanblog.dailymail.co.uk/20...on-battle.html
Petronas, objasni i zacepi usta *****rima.
TAKUMI
Button:Moždaje Schumacher toliko ostario da je izgubio pamćenje
Foto: AFP
BRITANSKI pilot McLarena Jenson Button žestoko se obrušio na vožnju sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera nakon nedjeljne utrke Velike nagrade Italije vožene u Monzi.
Schumacher je tijekom utrke vješto, ali pomalo nekorektno, iza sebe zadržavao britanskog vozača Lewsisa Hamiltona, što se nije najbolje svidjelo njegovom momčadskog kolegi Buttonu.
"Mislim da se previše pomicao lijevo-desno braneći svoju poziciju ispred Lewisa. Konstanto je išao lijevo, desno, lijevo, desno... što i nije bilo baš najpametnije. Uostalom, to nije kako smo se dogovorili da je dozvoljeno. Rekli smo da vozač u defenzivi smije samo jednom izravno blokirati bolid koji ga pokušava preteći. Možda je Michael toliko ostario da je izgubio pamćenje", rekao je ironično Button.
Schumacheru je iz boksa javljeno da propusti Hamiltona kako ne bi zaradio kaznu od sudaca koji su krenuli istraživati taj duel. Hamilton je nakon toga pretekao Nijemca te preko radija uzviknuo svom boksu: "To se zove utrkivanje".
"Nakon što sam prošao Schumachera, dobro sam se zabavio pokušavajući uloviti Vettela", rekao je Britanac nakon utrke.
Liuzzi kažnjen zbog sudara na početku utrke
Na prvom zavoju nedjeljne utrke u Monzi masovni je sudar izazvao talijanski pilot Hispania Racing Teama Vitantonio Liuzzi.
Koštalo je to odustajanja Marka Webbera iz Red Bulla i Nice Rosberga iz Mercedesa, u kojeg se Talijan neoprezno zabio.
Na sljedećoj utrci sezone, za dva tjedna u Singapuru, Talijan će startati s pozicije za pet mjesta lošije od one koju bude izborio na treningu.
Odlučili su tako suci nedjeljne utrke u Monzi.
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks