View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 719 of 2251 FirstFirst ... 21961966970971571671771871972072172272372976981912191719 ... LastLast
Results 17,951 to 17,975 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    852
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

a odje takvih teorija zavjere moz procitat da je zona sumraka lako stivo u poredjenju sa ovim topikom. najjaca je ona u kojoj neko tvrdi da je dejo ovo prodao svajcarcima. a bilo je slicnih teorija jos da vise nemam zivaca ni da ulazim odje. jedan predlog: da ne bi ispali smijesni na kraju, sacekajte da se zavrse ove kvalifikacije pa onda pljujte, ako bude potrebe. samo ne znam sto ce te pisat ako recimo uzmemo to drugo mjesto ili ne "ne daj boze" nesto vise....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sedam nasih igrača ima po jedan zuti karton i tacno bi Brnović trebao da svima zalijepi flaster na usta kako se ne bi raspravljali sa sudijom, a zivo me interesuje sta ce kriticari pisati kad oderemo Engleze. Mislim osim onoga "kupio Dejo, sredio Pero..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

crnogorskom fudbalu niko nije dao koliko je dao dejo, glupo je pricat da je ikad ista oduzimao. . .
    jedva cekam utakmice, a zivo me interesuje sto ce pricat kranjcarevci kad do kraja godine bude nasmijan pred fotoreportere sa masnim ugovorom za . . .
    Stone the crow

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ne nego sad treba da obuche crninu i ne izlazi iz kuce zato shto je dobio otkaz. O nalazhenju novog angazhmana da ne pricham.

Alooo, cho'ek nije znao da ce da bude smijenjen!?
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by igorm View Post
    crnogorskom fudbalu niko nije dao koliko je dao dejo, glupo je pricat da je ikad ista oduzimao. . .
    jedva cekam utakmice, a zivo me interesuje sto ce pricat kranjcarevci kad do kraja godine bude nasmijan pred fotoreportere sa masnim ugovorom za . . .
    Kranjčarevci fin izraz. Ako misliš na ljude s foruma koji smatraju da je njegova smjena sraman potez, ja sam jedan od njih, pa da ti unaprijed odgovorim što ću ja pričat iako sam mislio da ne pišem na ovu temu do utakmica...

Ni jedan od vas "nekranjčarovaca" se neće više radovat od mene ako uspijemo da izborimo baraž ili kojim slučajem budemo prvi u grupi, u to budi siguran. Kolko god ja bio razočaran ovim potezom, naravno da ću bit svim srcem uz svoju reprezentaciju. Ali opet sad kažem, a i opet ću reći isto što god se desilo u naredne dvije utakmice, smjena Kranjčara na ovakav način, dva kola prije kraja, je pogrešan, sraman i bezobrazan potez jednog čovjeka koji je bio u ličnom sukobu s njim. Cico Kranjčar kakav god da je privatno, je jednostavno NAJZASLUŽNIJI za sve rezultate i sav uspjeh reprezentacije od kad je postao selektor, a Savićević mu je na ovaj način vratio. U najmanju ruku nekorektno, a moje je mišljenje sramno i bezočno.

Što se tiče Brnovića, činjenica je da on nema nikakvog trenerskog iskustva. Isto tako je činjenica da je bio pomoćnik oba prethodna trenera i da sigurno najbolje poznaje sve igrače, kao i sve stvari unutar reprezentacije. Kad je već došlo do ove sramne smjene, on je za ove dvije utakmice potpuno logično i normalno rješenje. Ali kako reče Savićević, on nije privremeno već trajno rješenje. To govori najbolje o ozbiljnosti saveza i njegovog predsjednika.

Dakle, daće Bog nadam se, da se ove kvalifikacije završe najbolje po nas, ali to neće promijenit moje mišljenje, gore napisano. A to nije samo moje, nego mišljenje velike većine normalnih, iskrenih i objektivnih navijača. Tako je makar u mom društvu s kojim pratim svaku utakmicu, svi do jednog osuđuju Cicovu smjenu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajmo Brna.Brnovic je bas onakav trener kakav nam treba,sudeci po svom igrackom profilu.Ugusi ih na sredinu a ova dvojica ce vec dat gol,samo da ne igraju preko kurca,sto je ovaj juce i reka.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Ali opet sad kažem, a i opet ću reći isto što god se desilo u naredne dvije utakmice, smjena Kranjčara na ovakav način, dva kola prije kraja, je pogrešan, sraman i bezobrazan potez jednog čovjeka koji je bio u ličnom sukobu s njim. Cico Kranjčar kakav god da je privatno, je jednostavno NAJZASLUŽNIJI za sve rezultate i sav uspjeh reprezentacije od kad je postao selektor, a Savićević mu je na ovaj način vratio. U najmanju ruku nekorektno, a moje je mišljenje sramno i bezočno
    jel stvarno mislis da je zbog licnog sukoba kranjcar otisao? ako gledamo tako, taj sukob ne traje od zadnje utakmice nego mnogo duze zar ne
    sto je onda dejo cekao najgori momenat za samog sebe da makne cica? da je dejo takav makao bi ga cim bi mu zasmetao, a eto posle bugara je imao opravdan razlog, mjesto da se selektor koncetrise kako cjemo bugare dobit, selektor nam je vodio bitku za novi ugovor jel mogao dejo posle ovoga da mu da otkaz i jednostavno ima opravdanje i ako je kao licni sukob????
    kazes rezultate slazem se sa tobom al u dijelu napredka na rang listama, al jbg to se moralo stic pobjedama, tako isto padas na rang liste, kad izgubis utakmice
    od 2011 smo igrlai 4 utakmice

mart
    dobili uzbekistan 1:0 (slozices se da nisu velesila )
    jun
    igrali sa bugarima 1:1 (najvaznija nasa utakmica !!!)
    avg
    izgubili od albanije 3:2 (necu ni da komentarisem)
    sept
    izgubili od velsa 2:1 (posle nerijesenog sa bugarima, dal ima potrebe da objasnjavam kako je vazna utakmica bila?)

prije ovoga smo bili na domak 1 mjesta u grupi !!! ako ne to onda da idemo kao najbolji drugi direktno!!!
    a dje smo sad? treba na gostujucem terenu da izvucemo bod najmanje da bi isli u baraz dok nasem direktnom protivniku treba 3 boda ima da prsti u basel
    hvala cicu za 2010 god, toliko radosti nam je donio da je to nezaboravno, al za 2011 je bacio sve u vodu, a moje licno misljenje je da je bio posvecen reprezentaciji kao 2010, ja i ti bi sad gledali kako da organizujemo da idemo u poljsku i sl, a cico nije bio posvecen i nije disao 100% za repr crne gore, jer da jeste ne bi nikad ni pomislio na dinamo, aston vilu i sl, nikad !!!!
    vec bi za najvazniju utakmicu nasih kvalifikacija, protiv bugara, samo o bugarima mislio i pobjedi nad njima, a ne o novom ugovoru, o tome oce li se mamic upecat na njegov mamac i sl
    i slazem se stobom jedino u dijelu da je trebalo prije da dobije otkaz a ne sad dva kola, al i to je pokazatelj da su ga trpjeli i da nije bio licni obracun deja i cica
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad kad bi ti kopirao dio po dio posta i odgovarao na sve to, masu bi potrajalo jer se očigledno ne slažemo. Nemam kad a i nemam živaca za to

Samo ti meni reci pošto si upućen sigurno, oće li bit kakve podrške Kranjčaru sa sjevera protiv Engleza ili ne daj Bože kakve prozivke saveza možda??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Samo ti meni reci pošto si upućen sigurno, oće li bit kakve podrške Kranjčaru sa sjevera protiv Engleza ili ne daj Bože kakve prozivke saveza možda?

nadam se da nece ni jedno ni drugo, posto ne idem na utakmicu da bi navijao za cica on je po meni proslost vec a savez da prozivam?' ne vidim razlog jos uvijek. cek da se ovo zavrsi pa cemo prozivati ili aplaudirati. mnogo je vidovnjaka ovdje i vec znaju da smo zavrsili, prodali svajcarcima i sl. pa sam dejo je rekao da nije trebalo da se dovede do toga da zadnja utakmica odlucuje o prolazu jer je lobi svajcarski jaci od naseg. mozda bi trebalo cica prozivati
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad kad bi ti kopirao dio po dio posta i odgovarao na sve to, masu bi potrajalo jer se očigledno ne slažemo. Nemam kad a i nemam živaca za to

Samo ti meni reci pošto si upućen sigurno, oće li bit kakve podrške Kranjčaru sa sjevera protiv Engleza ili ne daj Bože kakve prozivke saveza možda??
    nemas zivaca? tako sam i mislio

jel kranjcar crna gora? jel se kranjcar bori za plasman na ep ili crna gora?
    nas interesuje sto bolje da podrzimo te momke koji izadju protiv engleza, a jedini koji zasluzuju po mom licnem misljenju da mu se da podrska je branko brnovic, jer ga ocrniste na osnovu nicega
    ne vidim razlog zasto bi prozivali savez, do sad je savez sve radio samo za napredak cg fudbala, + sto treba da prozivamo cica koji se nije mogao strpit do kraja kvalifikacija nego mu zinula guzica za novi ugovor, i tad sam rekao da mu to nista nije trebalo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post

nas interesuje sto bolje da podrzimo te momke koji izadju protiv engleza, a jedini koji zasluzuju po mom licnem misljenju da mu se da podrska je branko brnovic, jer ga ocrniste na osnovu nicega
    ne vidim razlog zasto bi prozivali savez, do sad je savez sve radio samo za napredak cg fudbala, + sto treba da prozivamo cica koji se nije mogao strpit do kraja kvalifikacija nego mu zinula guzica za novi ugovor, i tad sam rekao da mu to nista nije trebalo
    nemoj ti protiv cica, on nam je sve. da nije bilo njega ne bi vucinic dao one golove. da nam njega nema ne bi nikad znali da imamo igraca koji moze da trci do besvjesti a da ne uradi nista. da ga dejo nije izvadio iz naftalina on bi sigurno sada vodio aston vilu ili manchester city.
    ajde da sagledamo stvari realnije malo. dje je on bio prije nego sto je vodio cg. nidje, poceo je da se gasi kao trener.
    ovo sto je napravio jeste uspjeh, ali jeli to plod njegove taktike ili velike doze sportske srece nisam vise siguran. kad bi analizirali utakmicu po utakmicu , mislim da je nasa najbolja utakmica bila protiv bugara kad smo igrali nerjeseno.
    znaci krenuo je kao zaboravljeni trener , imao startna tri poraza onda krenu kvalifikacije kao nikad sto krenuti nece. aj neka bude da je to njegova taktika a ne bozoviceve odbrane i precke. i umjesto da on to privete kraju, da iskoristi taj talas optimizma koji nam je od jednom ni iz cega dat, sta on radi. nudi se dinamu, aston vili , reprezentaciji hrvatske i ko zna kome jos da mi i ne znamo.a to dovodi do narusavanje atmosfere odmah. pa samo smo ovdje danima pisali o tome kad su izasli ti natpisi po novina, a onda treba zamisliti kako je bilo u savezu i igracima kojima tel nije prestajao da zvoni. kako to utice na atmosferu???
    onda je dosla realnost posle svega, bugari remi koji imaju nikad goru reprezentaciju ako cemo realno. albanci necu da komentarisem. vels , sta reci o njima koji ce izgleda na kraju samo nas dobiti. treba li tu sto mjenjati ili to trpjeti do kraja i na kraju reci , e jbg nismo uspjeli ali smo bili u drugi sesir i to je uspjeh. ili pokusati zaustaviti dje smo krenuli.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U tome je poenta, slijep si oko očiju Draško. Ti, lepetanac i ekipa. Duško Vlaisavljević je čovjek za napredak CG fudbala, a Cico Kranjčar je taj zbog koga su kola krenula niz brdo.

Pozdravljam vas do daljnjeg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jebes cica, pjevace se skini gace vucinaaaa
    otisao je, ne mozemo ga vratit, necemo sad plakat za njim...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi mozete li da svatite da Cico nije reprezentacija ? Ove godine je izgubio kompas ocigledno, zinulo mu dupe za pozivima drugih timova/reprezentacija, govorio kako ce da ide, IZGUBIO(slobodno mogu reci izgubio ono protiv Bugara) 2 najvaznije utakmice. Od reprezentacije koja se borila za prvo mjesto spali smo na to da evo izgleda da necemo ni u baraz zavrsit (iako se ja nadam da ocemo). Svasta je pricao, da ce da ide ovamo, pa onamo, da ima ponuda ! Neka ga je smijenio, ne moze to da se prica pa ne znam kakav trener da si. U 2010 su rezultati stojali iza njega, a STA SAD STOJI ?!

No brate da zgazimo mi ove engleze odje, tutnemo im 2,3 komada, a sa onima u Bazel cemo lako eto bar 1-0 i da budemo prvi da se ne sjekiramo
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ako je Brnović gledao i Kranjčara i Filipovića mogao je da vidi kako mi najbolju tranziciju lopte imamo po bokova a to su Pavićević i Jovanović!!!Kad god je trebalo da se napadi rade kroz sredinu Vučinić nije pružao neku igru jer je postao čovjek koji neće da dribla nego da iskoristi brznu koju nesumnjivo ima i nekom reakcijom postigne gol!!!Ta formacija odgovara i Vukčeviću jer on kad vidi da je bek izašao pokrije tu stranu da nam na tu foru ni jedan gol nisu dali sa njegove strane!!!Na drugu stranu dje je Jovanović koji se više dodaje napadu nam je uvijek trebalo pokrivanje 2 igrača (Zverotić,Peković) i osim Bugara nismo primili gol!!!U napad neka sam vidi što će ali trebalo bi Kašćela postavit da igra makar poluvrijeme jer je dosta koristan igrač!!!
    ------Božović-------
    ---Jovanović---Baša---Savić---Pavićević---
    ---Zverotić---Drinčić---Peković---Vukčević---
    ----Vučinić---Jovetić----

Ako to ne da rezultat u prvo poluvrijeme odma ubačit Zverotić-Kašćelan , Vučinić-Damjanović , Drinčić ili Peković (ko ima žuti karton) - Djalović ili Bećiraj (može puno da se dobije dobrom odlukom ili izgubi lošom) i onda ako igrači ne mogu ni tako da se poslože nema toga stručnjaka koji bi mogao da je opet sastavi da budu respektabilna ekipa
    ps: u slučaju povrede Vladimir Božović je sasvim dobra zamjena za nekog beka tako da je Balić tek treća opcija iako je Kranjčar probao i nije puno pogriješio što ga je stavio ali ima bolja opcija...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,560
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

dizali su Cica u nebo posle remija sa engleskom,prvog mjesta i skora od 3-1-0 a sad je kranjcar kriv za svaku NEdobijenu utakmicu,nakon sto je doveo reprezentaciju tu dje je doveo,e kakvi smo...

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

A biće i kriv ako ne prođemo po njima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    ------Božović-------
    ---Jovanović---Baša---Savić---Pavićević---
    ---Zverotić---Drinčić---Peković---Vukčević---
    ----Vučinić---Jovetić----
    Ovo su definitivno najboljih 11 koji bi trebali da pocnu protiv Engleske. Medjutim najveci problem su kartoni jer ih od ovih 11 imaju Basa, Savic, Drincic, Pekovic, Vukcevic i Vucinic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Моје мишљење је да брновић треба да остави на клупу ове с картонима,за које мисли да му требају против швајцарске.енглеска је велики фаворит а ионако одлучује задња утакмица.па у базел ко што понесе...

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

ja mislim da ne treba da se ide u bazel..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dejo je bio i ostao nas BOG!
    jebo vas zlatko kranjcar pi.Kako samo pljujete Dejana Savicevica radi zlatka Kranjcara,stvarno smijeno...
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U tome je poenta, slijep si oko očiju Draško. Ti, lepetanac i ekipa. Duško Vlaisavljević je čovjek za napredak CG fudbala, a Cico Kranjčar je taj zbog koga su kola krenula niz brdo.

Pozdravljam vas do daljnjeg
    izvini pricamo li o A selekciji ili o mladjim selekcijama? ja sam prvi kritikovao duska vlaisavljevica jer cojek veze nema,
    ne nego su krenula kola zbog deja savicevica? i mislim da tvoja mrznja prema deju, i tvojeg drustva ima neku drugu pozadinu, makar ste odje izgledali organizovano kad treba dejo da se pljuje, navijaci, kad treba da se nagovara na bojkot repke, da se ne ide u svajcarsku i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Dobro je DIDI, počeo si da izvrćeš riječi nečije.
    Neko je reka da neće da ide više na utakmice al to nije većina rekla. Niko ništa ne radi organizovano no se ti malo previše tripuješ. Koliko vidim čak smo svi iz različitih gradova i jedino nam je zajedničko to što ne bismo da sjutra vidimo katastrofu koja je zadesila već rukomet,košarku,vaterpolo. Bolje počet na vrijeme vršit pritisak na savez nego da za pola godine ti isti i ostali koji ga branite krenete sa pričom ne može se ništa više, što je bilo bilo je, idemo da probamo pobijedit Andoru. Mene se čini da niko neće snosit krivicu ako se ne prođe dalje. Kranjčara je trebalo ostavit pa ako pukne neka on nosi bruku a ovako on je pokupio šlag a vi se snalazite. Potez koji je Savićević napravio je blago rečeno debilan i to se većina slaže. Uskoro ćemo znat dal je tu bilo išta dobro ili će nam se obit o glavu. Znaćemo već u PG.
    Mi se ođe đe smo i nalazimo zbog toga što smo sami vazda najpametniji i vazda samo svoga treba podržat pa neka pravi gluposti i štetu(mislim na cijelo društvo).
    Ako ovo pođe po zlu navijači treba da traže i odgovornost saveza, isto ka što bi tražili i od Kranjčara.,

I što se tiče Vlaisavljevića, kritikova ga jesi i ti, al niđe nisam vidio da tu kritiku iko okrenu na Savez nego samo na njega ka pojedinca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najvaznija stvar zbog koje je vjerujem vecina i reagovala na smjenu je bojazan da ce bez Cica Sokoli opet da postanu rashtimovana druzina bez vjere u sebe sa odbranom nalik Swiss Cheese-u. Dodushe, zadnjih nekoliko utakmica pochev od Bugarske simptomi su vec vidljiviji. Znachi, bitna nam je igra nasheg tima a Cico je za nju bio najzasluzniji. Zato Cicova odbrana.

Drugo je sami manir smjene, na koji sam i odreagovao.

Didi, drz se ti samo organizacijskih poslova, to ti vjerovatno bolje ide, trebovanja, putovanja, ovo - ono... Jeli to sve iz dzepa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvini pricamo li o A selekciji ili o mladjim selekcijama? ja sam prvi kritikovao duska vlaisavljevica jer cojek veze nema,
    ne nego su krenula kola zbog deja savicevica? i mislim da tvoja mrznja prema deju, i tvojeg drustva ima neku drugu pozadinu, makar ste odje izgledali organizovano kad treba dejo da se pljuje, navijaci, kad treba da se nagovara na bojkot repke, da se ne ide u svajcarsku i sl
    Zamolio bih te da mi pojasniš malo ovo pošto me baš zanima o čemu pričaš.

Page 719 of 2251 FirstFirst ... 21961966970971571671771871972072172272372976981912191719 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)