To bi trebalo da je sve ako izuzmemo kupoprodajni...ali opet nisam siguran jel moze bez kupoprodajnog al ti vidi.
ovako je ako prevodi vlasnistvo
2. Vlasnik ide u mup da odjavi auto (ukoliko je auto na tablice opstine u kojoj NE zivi novi vlasnik potrebno je i tablice odnijeti kako bi se odjavilo auto) i predaje svoj kupoprodajni ugovor, saobracajnu (mozda i jos koji papir koji mu smotaju ovi gdje je ugovor potpisao), tablice i uplatnicu na vrijednost ~5e (uplatnicu vam takodje daju i ispune ovi gdje ste ugovor potpisali ako ne, reci ce vam u mup sta i kako za nju)
Njak Njak Njak
Evo ja sam imao skoro. Ja sam konkretno posao kod Shishevica, dali 20 eura oni napravili kupoprodajni ugovor, i dala mi uplatnicu na 5 eura nesto za mup. Posao sa tim i tablicama u MUP (poslovni centar Krusevac), sacekao 2 minuta dao zeni tablice i te papire potpisao se. Ona meni probusi saobracajnu i to je to. Posle onome sto prodajes kola das tu saobracajnu.
E to je plan, osim sto nemam kupoprodajni ugovor, odnosno, necu da ga pravim...
Inace, moze li auto da se odjavi i da mi lezi na parking? Ne vozim ga, probusio sam saobracajnu, vratio tablice?
Sto ce on da radi sa mojom probusenom saobracajnom poslije, stvarno ne znam...
Originally Posted by Nk-001
ne moze da se odjavi bez ugovora , samo od sebe niposto, samo da istekle registracije cami na parkingu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Meni ono i logicno da moze, i logicno da ne moze...
Da moze idem od toga da na placeve je ta situacija, ali auta se opet ja mislim vode na firmu... nisam siguran..
A da ne moze... zamisli takvo auto ti neko ukrade, to onda i nije kradja, jer auto nije tvoje, odjavio si ga iz svog vlasnistva, auto je nicije, ko ga uzme njegovocime ti dokazujes da je tvoje onda...
a eto, ako ti sto znaci imas postupak prevoda vlasnistva, ali ti to ne trazis, ti oces samo lisavanje vlastnistva![]()
Njak Njak Njak
Lixavanje vlasnistva? Pa prije je pisalo na ponomocje, da ja taj i taj nemam cise nikakve veze sa ovim vozilom bla bla bla...
TAKUMI
nije to pisalo vec da dajes pravo drugome da otudji vozilo ako zeli, tako da sudsko punomocje onda ako oces, al ti opet u nasoj raspaloj drzavi neko moze praviti problem il ne priznavanje sudskog rjesenja , il u mupup, ka sto jedno vrijeme nisu na osnovu toga davali saobracajne krseci odluke suda
upalila se lampica airbag-a na golf5, je li se kome desavalo, i kako je rijesio? (nije bilo udara, samo od sebe)
Iskljucenje mozga samo osta.
provjeri konektor ispod sjedista
Jedno mi je sjedište krivo. Vjerovatno su ga majstorikod Božoviča malo nategli kada su nešto čačkali. Rekoše mi da se slomilo nepto u njemu pa bi trebao neko da skine materijal zavari ovo što treba i vrati materijal. A htio bih i volan da prođem, đe ovo da završim?
Lakše bi mi bilo kada bi mogao prebaciti suvozačevo na vozačevo, samo ne znam može li se to zato što ima mgrijače sjedišta. Dio za spuštanje i podizanje sjedišta mi ne smeta neka ga naopako :P
Ne mozes prebacit sjedista, a mozes da ih radis kod Stanke.
TAKUMI
Može li ta tsanka (koja inače živi neđe iza mene po priči), da ih skine, skine tapacire, i neko zavari to, a usput odradi i volan?
Ako može davajte mi brojjj![]()
Ti samo treba da joj poneses sic unutra, ona ce drugo.
Broj ima DAKA HN ali nece ti bit na forum do petka jer mu je riknuo motor na Golfa blizu Ljubljane, pa ceka novi.
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-09-11 at 19:29.
TAKUMI
da li moze lose/pogresno ulje prouzrokovati neujednacen rad motora, kao da oscilira tokom rada cini mi se da je uvijek tako kad se hladan upali a i ima prlika kad nije hladan nego se upali vruc pa ista stvar,odradi malo i posle sve ok, a obratji ne padaju nego konstantno stoje.
the World's leading dance event
Sensation
fabia sto je zivotati spulna ?!?!?
whatever to se i meni upalilo dje cu povest da mi to vide? nikad udaran niti uplajivan airbag
Last edited by Stivi; 14-09-11 at 10:03.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks