Aha, znaci resetovao, vozio bez gasa, cekao malo na semafor i slikao.
OK.
evo cijene goriva ostaju iste...dok na trzistu stabilno padaju![]()
Aha, znaci resetovao, vozio bez gasa, cekao malo na semafor i slikao.
OK.
TAKUMI
kad bi 7km razvukao na sat dobio bi 7km/h![]()
Sipao na Petrol do čepa, prešao 540km, danas sipao u Tivat na Ina.
Fora je sto kod te generacije Benza komp je racuna potrosnju kad auto radi na ler, tako da potrosnja je OK samo na otvorenom. Kroz grad potrosnja nije tacna.
TAKUMI
Kako racuna potrosnju na ler, tj kako je racuna u L/100 km ?
Njak Njak Njak
ja se jedne prilike uzeh da se prepirem sa drugom oko toga , reko vazda ti pokazuje potrosnju L/km i ja zapeo da je samo tako ... kad mi se spusti do kola u voznju tipa 5l/km a cim smo stali samo ono km se prebaci u h 0.7l/h
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Je li na dekar plin iz ine? Gledah tamo njene cistijerne i ovi mi rekose da jeste, i potrosnja mi je ok tamo
jbg do tada nisam znao , na par nekih starijih kola koje sa jagledao je bilo l/km , nisam znao da na ova novija ima to, al dobra je to fora
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zajebah se i svratih da natočim plin na Lukoil kod Bloka. U rezervoar mi je inače dosad maximalno stajalo 37l i to kad potrošim plin tj auto ne može više na njega ić. Noćas sam se lagano doveza do pumpe i krenuo da natočim pun. Napuni mi tip ladno 40l a u rezervoar je bilo bar još nekolika jer auto nije štucalo itd. Kakve lopurde. I još mi donosi bocu sredstva za pranje stakala, to kao kad uspeš preko 25e.
jes, imam tih boca kroz kucumoji sve sipaju tamo, ja nesto i ne bih
Njak Njak Njak
Semafori u Zetu, kružni u Pg, vruć motor. Sa ovim ispada da bi po autoputu trošio 4.5 litra što znači nekih 1500 km sa jednim rezervoarom. Jedino ostaje ta prosječna brzina od 28 km/h kao misterija, jer stvarno ne znam kako je to izračunao, a vidi se da je bila oko 60 km/h realna. Maksimalna brzina 100 km/h.
![]()
mozda ti racuna brzinu na osnovu vremena voznje i predjene kilometraze...a tu ti onda racuna vrijeme i dok si stajao...
znas kako, tako ti npr gps uredjaji racunaju, prosjecnu brzinu dok si se kretao..ali i zbirno sa stojanjima...tj sve dok ti motor radi
al sad vidim da si stavio ovo gore za tu relaciju gdje vjerovatno nisi imao razloga da stojis...pa ako je tako, onda ovo moje pada u vodu...
Last edited by E_K_V; 15-09-11 at 13:32.
A i dosta vremena bi trebao da stoji da prosjecna opadne na 4km/h npr.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks