dakle treba mi neko da mi ofarba prednji branik, treba ga citavog farbat, traze mi 70e a kako je to metalik siva boja nesto mi se cini to malo mnogo ili mozda nije?
ako imate kakvu info moze li to jeftinije a dobro dje da se uradi bio bih zahvalan
nema, kaci nazad kad neko sjedi, 225 radi svoje![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dakle treba mi neko da mi ofarba prednji branik, treba ga citavog farbat, traze mi 70e a kako je to metalik siva boja nesto mi se cini to malo mnogo ili mozda nije?
ako imate kakvu info moze li to jeftinije a dobro dje da se uradi bio bih zahvalan
a bogami tesko dje jeftinije da ce iko uzeti, mozda 50 eura, ne isplati se za nize nikome , jer dva dana ostavi, smirglanja pripreme kitovanja farbanja susenja
golf V (tdi) kad motam puni lijevi u rikverc cuje se pucanje (neugodan zvuk),a kad idem naprijed i puni lijevi ili desni ne cuje se nista. sta to moze da bude?
a moze da bude zglob...jedino mi to pada na pamet...
Zglob...
TAKUMI
mijenjao sam manzetnu i u zglobu je bilo dosta masti (nije ostao suv) pa sam mislio da on nije posao (lijevi zglob sam gledao)
Koliko je daleko Pristina od Podgorice i kuda je najblize poci i koliko treba kolima do tamo zna li neko?
:*
http://maps.google.com/
pa izmjeri, klikni desni klik na PG odaberi da odatle ides, i na pristinu da tamo ides... pa gledaj
EDIT: 258 km, 4 hours 40 mins
Njak Njak Njak
![]()
Problem ljudi pomagajte....dakle auto radilo ok i odjednom kad sam htio da stanem ugasi se...kasnije ga upalim vozim auto vuche normalno ali kad ocu da stanem kao da nema ler gas automatski se gasi....posle malo turiranja pochne da radi na 100 obrtaja o.O...goriva ima u njemu dowoljnoInache radi se o Mitsubishi 3.0 v6 1990.god :P IZgleda da sam ugradio start and stop sistem
![]()
na 100 obrtaja rad... kako izgleda to?
Njak Njak Njak
ja nisam mogao da wjerujem swojim ochima ka na normalnom ler gasu...nit se tresao nit je imao tenzije da se ugasi jednostawno se prikovao na owih 100 obrtaja...jedva se chuo da radi![]()
jel moguce da kineski xenoni pocnu da mi tope sjenilo??? ja koliko znam xenonska sijalica se manje grije od obicne halogene...
I meni pricase manje, ja sam mislio kad stavim ruku na far bice temperatura 40 stepeni, kad ono vrelo... do duse ja sam ih stavio na sociva pa mozda onda jace zrace toplotu jer je usmjerena svjetlost... Uglavnom sam ocekivao da ce biti hladnije osjetno, a ono na far kad dodirnem isto
Njak Njak Njak
ma i meni su na sociva...ali tacno onamo iza sociva gdje dodje sijalica je sjenilo kao od klasicnog fara...i u momentui mi se cinilo da mi se plastika topi, sto se cak i pokazalo promjenom boje...a mozda sam samo umislio, i to je bilo od ranije
Sto mi treba od papira da odjavim auto i dje se odjavljuje?
Tablice, saobracajna? Jos nesto? Dje nosim to? Zahtjev neki?
Originally Posted by Nk-001
kupoprodajni, tablice, i ovjera u kojoj god agenciji dje se nalazi auto trenutno, tj na koje je table trenutno, ako je sa opstine na opstinu , uz 20 eura agenciji![]()
Nemam kupoprodajni... To je moje auto i ocu da ga odjavim pa da ga onda prodam...
Oces da bude "na ime kupca" a![]()
trebat ce ti tablice i saobracajna mislim i neka sitna uplatnica , e sad treba i kupoprodajni kad se prodaje auto, al moguce da moze i bez njega, raspitaj se, to se radi u poslovni centar krusevac, onamo dje se podizu tablice/saobracajna
Njak Njak Njak
Ma, zakomplikovalo se malo... Auto ne koristim vec vise od godinu... Prodao sam ga u drugi grad prijatelju... Registracija je istekla ima 3 mjeseca... Sada su mu rekli da ga ja samo odjavim i onda on moze u taj drugi grad sve da zavrsi bez kupoprodajnog ugovora... Ne znam kako niti me interesuje i ne ulazim u to... Dakle, sa uplatnicom, tablicama i saobracajnom idem u PC Krusevac, odjavljujem auto i to je to?
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks