dje bih moga' skinem mec Djo-Fed? posaljite na pm ako znate.
dje bih moga' skinem mec Djo-Fed? posaljite na pm ako znate.
Pa ona se maltene "prebacila na muški tenis", to mi se i ne sviđa. Podsjeća me pomalo na ovu najezdu kineskih plivačica.
Jbg, dovoljno imam godina da sam gledao desetine mečeva Monike Seleš, Steffi Graf i ostalih legendi, u ekstremno jakoh konkurenciji i to je jednostavno bilo nešto predivno i neponovljivo. Hingis je dominirala u poprilično učmaloj konkurenciji, ali je i ona bila tri klase ispred Williamsica.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
i ja sam gledao te teniserke, i nikad nisam navijao za serenuali brojke govore sve o njoj...
Brojke, da. Brojkama se ne "čini za tenis" ništa, što je moj inicijalni komentar bio.
slika godine![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Valjda ođe...
http://www.demonoid.me/files/downloa...4/001164537028
Sine (pretpostavljam da si mladji od mene),
nije Serena kriva sto je crnkinja, pa samim tim je za nijansu snaznija, brza, misicavija, ..., od svojih koleginica. I tacno je da su bukvalno one zacetnice epohe zenskog tenisa kakav danas poznajemo, ali ne vidim zasto bi "znale" tenis, kad serviraju snaznije od Nadala. Cak su im i fh brzi od Nadalovog... U potpunosti se slazem s tobom. Pa onda rivalstvo izmedju Evert i Navratilove... Ali i crnkinje imaju pravo da igraju tenis!
zaboravio si i 'sisatija'.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne foliraj se Gospodine na Treći da ne znaš ko sam.
I nemoj taj rasizam opet, ne smeta meni što su crnkinje, da su iz Golubovaca a da su takve teniserke opet bih isto mislio o njima.
Ocekujem razbijanje Djokovica od strane spanca i laganih 3:0 cisto da se srbin spusti malo na zemlju, mada s obzirom kakvu srecu ima mozda mu i oduzme jedan set...
Ajmo Rafa, vrijeme je da se sazna ko je zaista najbolji.
Deri ga, neka pati dobro... onda ga dokrajci!!!
ne bi se od tebe moglo zivjet na ovoj temi da se neki albanac ugura u top1000![]()
She is only here to annoy herself!
I šta je onda Nadal uradio time? Ništa, ovaj ga je ***** cijelu godinu, da ga dobije 6:0 6:0 6:0 samo je odbranio poene...
kakvi crni albanci, ne shvatam poentu... oni su samo za kriminal i nista vise.
btw.
no dzaba kad nemamo batu zivojinovica :mrgreen:
laciale, brisi ove bespotrebne postove...![]()
dajte neki stream dobar?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ne sprda se coek s njim uopste...
ahahahahaha
Samo da ne izbaksuziram![]()
Ima da sanja Nadal ove drop shotove
Voditelja ES treba izbatinjati da se dici ne moze. Mora se neki stream paliti![]()
one-man-gangbang.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Gledam neke spance, ludeevo vam stream odje, ali ovo sto radi Novak je prikaz sile zaista. Savrsena igra, mislim da je ovo top njegove igre ikad zaista!
http://www.rojadirecta.me/goto/ronit...etle-1550.html
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks