dodat na inter i psg sto mislite ?
Predobra je kvota da se ne odigra...![]()
Para vrti dje burgija neće.
dodat na inter i psg sto mislite ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
hahaha nadam se da ce mi ovo dvoje ulecet nocas ... ovaj mi je vikend bas katastrofa bio, dobio nesto sitno u subotu al to je nista naspram gubitka...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
pokusat psg i malagu 1i3+ .. malaga igra sutra.. kvota: 4,23
Obali me Roma za 110 eura qq sta napraviii
romu u sirokom luku treba zaobilzazit sad za sad, dok se malo ne konsoliduju.... mogu dobit svakog (u italiji) al isto tako mogu od svakog i izgubit. potpuno nepredvidivi...
shadow'91 : malagu sam jos juce uplatio i cekam je sjutra za pare ako nocas psg dodje.![]()
hahahdobro velis ja i ti ko da se dogovaramo
za romu se slazem i dodo bi i liverpul u tu kategoriju bar kad igra sa slabijim ekipama... posto oni izgleda najbolje igraju protiv jacih ekipa...
i tako ode sve u ***** opet... jebeni inter a znao sam da ce popusit
Trebali ste uzeti u obzir na kakav nacin su zavrsena zadnja 3 duela.
izgura ovaj psg na jedvite jade... sjutra se malaga ceka.
inter me na sing zakla, ali dobro...
vec vidim da nam (navijacima intera) nece falit sicije ove godine od njih, makar dok je ono tele od gasperinija tu...
Sjetih se posle par mjeseci da odigram tiket,i kao i uvijek...
http://livescore.com/default.dll/game?comp=france1&game=507964
http://livescore.com/default.dll/gam...m1&game=515611
http://livescore.com/default.dll/game?comp=italy1&game=547447
Pricam drugu danas ostroga mi za palermo sam siguran bio da ce doc D1 no mi bilo malo sa 20 za 60 no iskreno da vi kazem pa sam ovako smlatio....
Last edited by sib0; 11-09-11 at 22:05.
Ja opet ugrabih nešto, mada me Roma i PSV nagrdiše
Last edited by PERPER; 11-09-11 at 22:13.
helsinki1 WIN
rosenborg2 WIN
sparta prag1
elfsborg1 FAIL
malaga1 WIN
newcastle2 FAIL
kvota: 13i sitno
odigracu ga dva puta, na jedan sa njukastlom na drugi bez
Last edited by Shadow'91; 12-09-11 at 22:27.
posto nisam fan djokovica danas cu probat 2 na nadala .. kvota 2,15
reko bi da ga ne cjene dovoljno..
Za danas valja probat :
Malaga-1
Fenerbahce-1
Sparta-1
Atvidaberg-1
kvota preko 3
oce li mi neko rec kolika je kvota na djokovica ?
Pato sada ne zelim da budem bezobrazan, svi mi imamo lose serije, ali ja sam na ove tvoje parove (litvanija, milan, federer i roma-pojedinacno ih rasporedio, 1 par po tiketu) dobio nesto ovaj vikend..probao sam na kontru, doduse sitno, ali bitno da je proslo..Savjet: prva 2 para koja ti prvo padnu na um, samo udari kontru na singl..
RUSSIA-MACEDONI PH1 kvota 1.85 100%
MALAGA-GRANADA 1 kvota 1.40
Lambda
ima li kladionicara u svijet danas da nije igrao ovu Malagu?
ja ih cekam za pare, a kakvo raspolozenje vlada kod kladionicara tacno ce ova malaga kiksat nocas.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks