Page 79 of 706 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 17638

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by last_emperor View Post
    A Djordjije sto se desavalo u MMA mecevima nekada ako neko prosvercuje noz pa ga ubode sa njim u muda jel se to racunalo??? To bi bas izvuklo UFC iz ponora i spaslo nas mrznih rvaca...
    Ja sam to samo prokomentarisao Jorgovu konstataciju da na ulici nema sudije da ih dize iz partera. I meni je mili ovaj reformisani MMA koji je sa svim tim pravilima poceo da lici na legitiman sport.
    A Jorgo ne moze svako da bude Jacare i Roger, znam da njih malo ko moze zadrzat na zemlju, ali koliko je takvih. Nego vidim da se ne mozemo slozit pa da se ne raspravljamo vise.
    Ovaj King mo je dobar rvac a i trenira u kamp sa Werdumom. Bas me interesuje kako ce se snalazit ukoliko se nadje u parteru sa Rogerom.
    A sto se tice Lesnara mislim da je otkrio svoju manu, ne snalazi se bas najbolje u razmjeni udaraca, a boljeg udaraca od Overima nije jos sretao. A i Overim je jak kao konj tako da ce se Lesnar namucit da ga obali i zadrzi na zemlju. Mislim da je mec vrlo tezak za prognozu.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

to sto je jak konj je najmanji problem..
    She is only here to annoy herself!

U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu.
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

'Vraća' se Fedor protiv Jeffa Monsona..

http://fightsite.hr/izdvojene-vijest...a-12-studenog/
    Last edited by Woody; 07-09-11 at 11:48.
    EU,zatvori vrata!Ubi nas promaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Ja sam to samo prokomentarisao Jorgovu konstataciju da na ulici nema sudije da ih dize iz partera. I meni je mili ovaj reformisani MMA koji je sa svim tim pravilima poceo da lici na legitiman sport.
    A Jorgo ne moze svako da bude Jacare i Roger, znam da njih malo ko moze zadrzat na zemlju, ali koliko je takvih. Nego vidim da se ne mozemo slozit pa da se ne raspravljamo vise.
    Ovaj King mo je dobar rvac a i trenira u kamp sa Werdumom. Bas me interesuje kako ce se snalazit ukoliko se nadje u parteru sa Rogerom.
    A sto se tice Lesnara mislim da je otkrio svoju manu, ne snalazi se bas najbolje u razmjeni udaraca, a boljeg udaraca od Overima nije jos sretao. A i Overim je jak kao konj tako da ce se Lesnar namucit da ga obali i zadrzi na zemlju. Mislim da je mec vrlo tezak za prognozu.
    slazem se da ne moze svako da bude zakare i roger,ali ne moze bas ni svaki rvac da bude lesnar i velaskez,pa da mogu tako da bacaju i da drze u potcinjenu poziciju dolje.nema veze sto se ne mozemo slozit,samo reci da sam u pravu))))
    vidio sam da je laval izvorno rvac,ali cak i da roger zavrsi na zemlji,mislim da lavalu nece pomoci sto trenira sa verdumom.ipak je roger najbolji bjj borac svih vremena(proglasen,zvanicno,nije ovo neki moj subjektivni sud,osvojio 14 svetskih prvenstava).prednost veliku dajem rogeru,sad naravno i on je covjek,vrlo ranjiv na poluge i udarce,pa uvijek se moze desit iznenadjenje.
    a sto se lesnara i overima tice-navijacu za overima,ali ipak...kad je neko toliko superiorniji rvac kao sto je lesnar od njega,mislim da overimova snaga nece puno pomoci.a oktagon je ipak ogranicen pa ovaj ne moze dovijeka da udari i da se povlaci,da kazem seljacki-kad tad ce ga lesnar uhvatitjedino sto moze da pomogne je sto je lesnar bolestan od kolitisa,pa moze brzo da crkne,pa da ga overim,ako izdrzi napade bacanja,na to dobije. ne znam,navijacu za overima,ali lesnar po meni ima vise sansi.70:30 u njegovu korist mozda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem da ce se Lesnar mucit da obali Overeema. Bacice ga lagano. Jedino sto Lesnaru moze bit problem, je eventualno dizanje iz partera Overeema. Ne znamo jos kakvi su u tom segmentu Lesnar (da zadrzi) i Overeem (da bjezi iz partera).
    U rvanju ima drzanja u parteru, ali je drugacije jer protivnici nisu na ledjima, Lesnara jos nismo previse gledali u toj ulozi (Velaskez mu se digao iz partera lagano a Mir nije ni htio da se dize sto ga je i kostalo skupo). Ali mislim da ni tu nece bit previse problema. Recimo, vidjeli smo da Velaskez sa lakocom zadrzava protivnika dolje (protiv Konga koji je tehnicki odlicno bjezao iz partera), kao i da na eventualno dizanje odma ponovo baca i to sve 3 runde bez zamora jer mu kardio nije problem (a za Lesnara bi mogao da bude buduci da ima mnogo misicne mase).
    Mislim da mec nije tezak za prognozu, uplatite na Lesnara i dobicete pare
    Sto se tice Overeemovog strajkinga, tu slavu je stekao u K1 guranjem protivnika i pokrivanjem onim velikim rukavicama, a u mma je to malo drugacije jer rukavice nisu velike i onakva taktika ne pali bas, a ako jos na to dodate da preko puta imate vrhunskog vreslera i da vam takedown konstano prijeti, onda je takav strajking jos vise pod znakom pitanja.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

lucky punch je uvijek u igri, ali mislim da je mala sansa za to..Lesnar sad vec ima dosta iskustva u UFC
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    369
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Koja je budala Nick Diaz.Prvo se žali što ne zarađuje velike pare,onda mu ponuđena najveća borba njegovog života, i nestane
    Vjerovatno se malo više naduvao.

Uglavnom Welterweight Championship bout: Georges St-Pierre (c) vs. Carlos Condit

PS.
    Last edited by Emp; 08-09-11 at 08:49.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post
    Koja je budala Nick Diaz.Prvo se žali što ne zarađuje velike pare,onda mu ponuđena najveća borba njegovog života, i nestane

Uglavnom Welterweight Championship bout: Georges St-Pierre (c) vs. Carlos Condit

PS.
    Bas mi je krivo bilo kad sam cuo, bas me je interesovalo kako bi prosao. Prica se cak da ce Dana Withe da ga izbaci iy UFC-a. To ti je previse trave udari covjeku u mozak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Emp View Post

PS.
    poremeceni idiot,u pravu ste z apare ja mi9slim da nema intervjua dje on ne mlati o velikim parama i velikim protivnicima, sad je imao oboje ...
    Last edited by RiddicK; 08-09-11 at 09:20.
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Diaz je pricao u poslednje vrijeme kako se sve namjesta da GSP dobije taj mec...kako imaju interes da GSP ne izgubi itd...tako da nisam siguran da je to bas tako, da Diaz bjezi od borbe...i nemojte travu optuzivat, nije ona kriva sto se Diaz nece borit, jedino je mozda kriva sto je Diaz dobar borac

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Diaz je pricao u poslednje vrijeme kako se sve namjesta da GSP dobije taj mec...kako imaju interes da GSP ne izgubi itd...tako da nisam siguran da je to bas tako, da Diaz bjezi od borbe...i nemojte travu optuzivat, nije ona kriva sto se Diaz nece borit, jedino je mozda kriva sto je Diaz dobar borac
    Ne bjezi on od borbe, ali se nije pojavio na dvije press konferencije. Ja znam da je on buntovnik i da se nije ni na strikeforce-ove konferencije pojavljivao, ali se mogao iscimat makar na jednu da dodje, kako bi ispunio obavezu i borio se sa borcem kojeg proziva vec 2 godine.
    Cak je i Cesar pricao da je htio za ruku da ga vodi do aerodroma kako bi ovaj stigao na tu press konferenciju, i da je ovaj uspio da mu pobjegne. To je neki njegov buntovnicki duh, da ne igra po pravilima, ali mora svatit da ovo nije strikeforce vec UFC i da ga mogu bez problema zamijenit kad god oce, i da imaju toliko kvalitetnih boraca da se to nece ni osjetit.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Evo sad je potvrdjeno da se Diaz sastaje sa BJ Penn-om, sto se i ocekivalo i sto je po meni mnogo zanimljivi mec.U to ce bit milina za gledat, oboje dobri bokseri sa izvarednim BJJ-om. :tyrannosaurus:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha kakav plakat)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bjezi on od borbe, ali se nije pojavio na dvije press konferencije. Ja znam da je on buntovnik i da se nije ni na strikeforce-ove konferencije pojavljivao, ali se mogao iscimat makar na jednu da dodje, kako bi ispunio obavezu i borio se sa borcem kojeg proziva vec 2 godine.
    Cak je i Cesar pricao da je htio za ruku da ga vodi do aerodroma kako bi ovaj stigao na tu press konferenciju, i da je ovaj uspio da mu pobjegne. To je neki njegov buntovnicki duh, da ne igra po pravilima, ali mora svatit da ovo nije strikeforce vec UFC i da ga mogu bez problema zamijenit kad god oce, i da imaju toliko kvalitetnih boraca da se to nece ni osjetit.
    Nik Diaz jeste potpuno lud coek...cudno se ponasa... prica nepovezano jer je stalno "pod dozom"...izbjegava pres konferencije..itd, ali mislim da je odje u pitanju nesto drugo...nije u interesu da se odrzi taj mec jer ima rizika da gsp izgubi...a to ne zele...jer mislim da ipak hoce da naprave mec izmedju andersona silve i gsp-a.
    zasto ga nisu otpusitili nego je odma dobio drugu borbu, protiv bj pena, i gsp je isto dobio drugu borbu, tako da...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Nik Diaz jeste potpuno lud coek...cudno se ponasa... prica nepovezano jer je stalno "pod dozom"...izbjegava pres konferencije..itd, ali mislim da je odje u pitanju nesto drugo...nije u interesu da se odrzi taj mec jer ima rizika da gsp izgubi...a to ne zele...jer mislim da ipak hoce da naprave mec izmedju andersona silve i gsp-a.
    zasto ga nisu otpusitili nego je odma dobio drugu borbu, protiv bj pena, i gsp je isto dobio drugu borbu, tako da...
    to je to ,GSP je njihova uzdanica njihov poster boy masu vise nego sto je Silva, i malo ih je strah da ga puste sa neortodoksnim borcem kao sto je Diaz, ja sam mislio da je kreten nesto napravio pobjegao ili sl. prospustio zivotnu sansu, ali da se to ustvari desilo ne bi vise krocio u UFC, a ne dobio mec za bj penn om,vrlo providan potez dana-e white-a

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RiddicK View Post
    to je to ,GSP je njihova uzdanica njihov poster boy masu vise nego sto je Silva, i malo ih je strah da ga puste sa neortodoksnim borcem kao sto je Diaz, ja sam mislio da je kreten nesto napravio pobjegao ili sl. prospustio zivotnu sansu, ali da se to ustvari desilo ne bi vise krocio u UFC, a ne dobio mec za bj penn om,vrlo providan potez dana-e white-a
    potpuno se slazem,ipak dana white igra svoje igrice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

znao sam da ce Barnet dobiti ,ali ovaj debeli Silvu da srusi nisam mogao vjerovati , izgleda da protiv Fedora i on i Rogers su bili u najboljoj formi ikad, znali sta ih ceka, znali da moraju bit bolji nego ikad sto ce biti

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

STRIKEFORCE PG POLUFINALA 11.09.2011.
    silva vs cormier

barnett vs haritonov
    Last edited by makelele; 11-09-11 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

roger gracie vs king mo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kornier je olimpijski rvac,tako sam pretpostavio da nece bit lako silvi,ali me je odusevio box korniera.dobro je izbubetao na box monsona,pa me bas zanimalo kako ce da se nosi sa silvom koji ima duzi raspon ruku i puno je veci. iako su svi oni za koje sam navijao i za koje sam mislio da ce da dobiju(osim barneta,koji je tuzan) izgubili, dobri su mecevi bili.roger je prespor i ne znam kakvo mu je ovo skracivanje distance i hvatanje u klinc-katastrofalno i ocajno.i na ona 2-3 leteca koljena sto su nesto valjali glava mu je bila previse otvorena,tako da me cudilo sto ga king mo nije ranije tosnuo.jacare je takodje nesto zakrecio u glavu protiv rokholda,mada je onaj mec vrlo diskutabilan s odlukom.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

ne pamtim kad sam se vise radovao necijoj pobjedi kao Korimera (mozda Velasquez-Lesnar),i toliko skakao i lupao u sto kad sam vidio ona zadnja dva kucanja one totemske glave odvratne.
    navijao sam i sa Kharitonova,ali on vec nije imao nikakve sanse

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neki sajt gdje mogu da se odgledaju mecevi koju su bili?

Inace ne znam jel neko postavio mech u kojem ce sve da puca http://www.youtube.com/watch?v=hiDFbz1pzLY

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobija Rampage, je li tako?

Kvota 4 na njega.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

a sto znam brate, ja bih volio da dobije on. ali tesko, vrlo tesko... prati li ko odavde the ultimate fighter serial? meni je ono bas zanimljivo. evo sad je pocela 14. sezona, a treneri su michael the count bisping i jason mayhem miller. bit ce krvavo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bulit View Post
    a sto znam brate, ja bih volio da dobije on. ali tesko, vrlo tesko... prati li ko odavde the ultimate fighter serial? meni je ono bas zanimljivo. evo sad je pocela 14. sezona, a treneri su michael the count bisping i jason mayhem miller. bit ce krvavo...
    odgledao sam svaki skidoh ovu epizodu da odgledam sjutra, dobri su treneri vidjecemo kakvi ce borci biti

SUPERJOINT RITUAL

Page 79 of 706 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)