Ti kanali nemaju nikakva prava za CG,postoje 4 sportska kanala koja mozes da dobijes:ES,Arenu,SK i ESPN,imas 3 od 4
Samo BBM i Cabling imaju sve u CG,a i oni su rijetki na ovim prostorima.Rat je izmedju SBBa i Telekoma.
I cemu sluzi ovaj RTS Sat?
Ti kanali nemaju nikakva prava za CG,postoje 4 sportska kanala koja mozes da dobijes:ES,Arenu,SK i ESPN,imas 3 od 4
Samo BBM i Cabling imaju sve u CG,a i oni su rijetki na ovim prostorima.Rat je izmedju SBBa i Telekoma.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Pa u tome je problem sto telekom ratuje(bezuspjesno),a ,i ispastamo.
A mi ispastamo.
Da nijw smijesno bilo bi tuzno.
Moze li da se napravi Arena, tj. da se deformise u 4:3 format, kao sto je do skoro bilo, jer ste otkinuli pola ekrana zato sto oni emituju 16:9 pa se ne moze gledati normalno utakmica.
Zahvaljujem.
Kupi LCD i povezi sa HDMI kablom
Kada sam priključivao extra tv risiver na mini liniju primjetio sam da radio b92 radi jednokanalno... Jel' se može to srediti ili nije do vas?
Prijavi na 1500.
Inace sve cetiri arene prebacene u 16:9. Hvala good!
Aktivacijom arenasport paketa, na koliko minimalno mjeseci korišćenja se obavezujem?
Dok ne otkazes sam, osim ako uzmes onaj paket 3 mjeseca gratis + 12 obavezno.
Izgleda sve OK na sva cetiri kanala...
Ja imam televizor formata 4:3. Slika na Areni 1 je u formatu 4:3, ali su svi ljudi na toj slici zdepasti i postoje one dvije crne trake (gornja i donja). Međutim, da bih normalno gledao u 4:3 formatu moram odabrati standardnu definiciju širokog ekrana. U tom slučaju mi se remeti slika na ostalim kanalima đe se pojavljuju dvije bočne linije a slika je izdužena. Ovo je, ponavljam, od danas jer do juče mi je slika bila normalna.
Dick Laurent is dead!
Format je dobar, ali im je slika dosta losa. Uporedite samo ligu sampiona na In i Arenama. Koji ovo bytrate 1Mbps ?
P.S. Ni za format nisam siguran. Ipak je spljostena sad sam gledao ligu sampiona u HD-u
Last edited by Poseydon; 13-09-11 at 20:56.
Meni takodje na 42'' lcd 'kida' sliku po stranama i rezolucija je losija nego na ostalim kanalima.
Spljoštena, budi siguran. Evo, da ne bude da nešto izmišljam. Evo kako to izgleda na mom 4:3 televizoru
Izabrao sam ovaj kadar jer se tu kristalno dobro vidi da je slika 4:3 a ne 16:9. Daleko od toga da se bunim što je 4:3 jer meni odgovara, ali ne ovakva spljoštena i osakaćena "4:3" već ona koja je bila do prije neki dan. Da bih to izveo moram napraviti parametre za televizor formata 16:9 i onda mi se na drugim kanalima slika izobličuje tj. izdužuje , dobijam crne bočne linije i vidim sa takvom "slikom" možda tri petine izdužene slike. Ako nijesam jasan mogu i to fotografisati, ali mislim da jesam.
Dick Laurent is dead!
Meni ne valja ni ono prije neki dan ni ovo sad.ne razumijem vi se u te formate pa vam ne umijem precizno rec.ono sadasnja slika nije losa,samo imam osjecaj da je nekako fali sa lijeve strane.i plus ovo sto je skracena na vrh i na dno ali to nije strasno nego samo ovo sa strane sto fali.mozda nje fali sa obje strane,ne znam,nego su rezultati ugl na lijevu pa se po tome orjentisem.ugl bolje je no za vikend ali jos nije slika citava.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ako imate CRT televizor poveazn preko SCART (ili LCD sa 4:3 ekranom) na STB podesite 4:3... a za HD ready/full televizore (LCD/LED koji su widescreen) povezane preko HDMI na STB setujte HD rezoluciju 720p ili 1080 - kliknite na Meni/Podešavanja/Televizija/Odnos širine ekrana i HD rezolucija i odaberite „1080i na ekranima visoke rezolucije“. Aktiviraće se automatski test, a po njegovom uspješnom okončanju, možete pogledati HD kanal na broju 100. Da bi SD kanale pravilno vidjeli (bez vertikalnih crnih linija) pritisnite opt ili enter dugme (ispod broja 9) i izaberite razvuceno.
Sve ovo ima objasnjeno u formi video tutorijala u Menu > Videoteka > Pomoc
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks