roger masinica..
dedica is BACK!!! zao mi je sto svaki put zapane na djokovica kad odigra ono njegovo, steta sto ovo nije finale na primjer, ali ponovo ga sluzi backhend, ONAJ beckhand![]()
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 10-09-11 at 20:00.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
roger masinica..
samo da marej dobije nadala, samo da marej dobije nadala...
ma jbsh to, ako treba da osvoji, nek osvoji u velikom stilu. to podrazumjeva nadala u finalu!
a ne mogu ja da istrpim taj pritisak. to ti ne mogu opisati kao da ja igram, uh koja je to nervoza kad se sjetim finala W. jedino na RG ne ocekujem da ce da pobijedi pa tu i kad izgubi nema veze, ali ovje uh...
inace da ne otpisujemo Novaka i na RG se mogao vratiti u zivot!
tesko odje, vec je poceo da se hvata za nogu i uzdise. dobro bi bilo za mec, ali tesko. jedino ako mu roger bas ne dozvoli da se vrati...
Ne treba otpisivat Djokovića dok god meč traje ali ova priča komentatora da je potrebno da se Federeru sklope sve kokcike kako bi pobijedio Novaka je stvarno glupa jer jedini Federer (poznat kao teniser koji obožava GS) pruža otpor Novaku baš na najprestižnijim turnirima u godini!!!Ispada da je Brazil najsrećnija ekipa na SP a možda ljudi imaju kvalitet...
deuscroix
ali mora se priznati nolu da je ima ubjedljivo najbolji return u tour-u...
nista jos nije gotovo, naprotiv, mislim da je nole u prednosti pod uslovom da ne ispusti ovaj break.
pa sta mu bi odjednom?? pa ocigledno je da vodi mec, ali je odjednom poceo toliko da grijesi, toliko neusiljenih gresaka, nevjerovatno!!! djokovic i dalje ultra pasivno...
Da, baš očigledno vodi meč... svašta ćeš pročitati na CdM, stvarno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sta sta mu bi? Najbolji tenis na svijetu sa druge strane mreze, eto sta mu bi!![]()
Just to slip the skin...
a jes ****, vratio ga je u mec. pa prva tri seta djokovic nije postojao, ozb. mislim morao je jednom da se probudi, ali kad imas 2 0 i kontrolises mec, nema potrebe vise da toliko rizikujes i pravis toliko gresaka.
Svasta bi se moglo desiti u ovom 5 setu
ps. na federera je trenutno kvota 3.20. Uplatih sa malo jacim parama, jer ovolika kvota se ne daje svaki dan na federera.
@Prekidi_Stvarnosti: Vidis li ti ove bombe sa osnovne linije, pogodjene coskove... Popravljen servis...
U trecem setu Novak nije postojao? Napravio je duplo manje gresaka u trecem setu nego Federer, i imao vise vinera.
Dobice Roger sad ovo ja mislim... Ne bi mi krivo bilo, vidi se da je radio mnogo, krece se sjajno, i ima mnogo motiva...
Just to slip the skin...
ma nemoj zaebavat, realno do sredine treceg nije postojao, onda je poceo da pogadja dublje, a u cetvrtom vec je sve pogadjao sa osnovne. Dobija ovo KRALJ!
e ovo je vec top class tenis!!!
Polako, polako sad...![]()
Just to slip the skin...
otići ću sa živcima! :hopelessness:
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam ih izgubio nedje sredinom 3 seta![]()
a ne mogu da vjerujem.................qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqq
no1e ucutkao publiku od koje nije mogao da dise !
no1e demolirao federer-a u zadnja 3 seta !
jos jedan dok koliko je no1e sampion !GRANDE ! ! !
pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA!
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
ovo je razlika izmedju ovog i onog federera. ove meceve bi uvijek zavrsavao, sad vec i dobijene meceve gubi. steta velika, mada strasan mec. al pomalo je tuzno...
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks