OS ti je WIN CE, Android, Symbian....a onda samo trazi navigacioni software koji radi pod tim operativnim sistemom...e sad sve to djeluje super, ali treba i rezoluciju namjestiti za odgovarajuci uredjaj, pa treba i mape posloziti sa verzijom software-a, ali na onom linku je sve poslozeno i vrlo se lako covjek moze snaci
http://www.auto.co.me/vijesti-iz-crn...tenegro-trophy kako da se prijavim za owo zna li iko :P
ako sto saznas ti javi![]()
Hvala na odgovorima, meni to ne smeta inace pod malo jacim gasom toga nema, jedino kad se krece polako zna da zadrnda i da se zatrese kao da oce da se ugasi. Ne bih ga mijenjao ako nece stetiti nesto menjacu.
Fabia, ko bi mogao to pogledati?
to je korpa kao sto su vec rekli , nema sto drugo , jer ona se bash tako i ponasa , kad kreces polako auto trese ako nabijesh gascinu nece...
nebi trebalo da sad nesto steti, ali uz par jacih startova vibracije ce se josh vishe povecati , a i tebi ce dosaditi dasvaki as auto trese ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze biti da ti je lamela ,,otvrdjala,, meni je to bio problem,ili da ti je i korpa malo kriva .To mozes da odradis kod Zorana Rakica 40 eura ti je oboje da ti odradi(korpa i lamela)samo moras nac da ti neko to skine.To covjek radi profesionalno kod mene je na auto 3 godine i dalje je sve OK.
Last edited by massa; 11-09-11 at 08:18.
Hoce da se gasi? E onda...mozda dizne...?
Dodji kod mene da ti vidim to.
TAKUMI
dje kupiti menjacko ulje,i po kojim cijenama?
Originally Posted by kEDOWN
![]()
malo mi toyota podrhtva kad krećem prvom, moram li da mijenjam cio cet kvačila, i moze li sto stetiti motoru i mjenjacu ako se ne zamijeni ovo?
može li odje bit problem sa stopom motora možda, da je oslabila neka?
meni se bar tako manifestovao ovaj problem. auto malo drhti pri kretanju, i zatrese se kad gasiš.
frendeeeee , it aliiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! napravio sam jeradi , sinoc je sva srecna i vesela pjevala na 8k rpm ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ajde neka je sa srecom.
Daj je sad u oglase, za 1200 eura.
TAKUMI
hahahahahahahahha ne ne jos jednu sitnicu da sredim, pa za neko motorce da ide ;p
sparkoni jel to zamijenjen ECU![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Yeap, Vems. Mos mislit?
TAKUMI
nije , stigel je drugi ecu, drugi body comp, drugi kodovi imobilajzer kljuc i brava , sljaka kao leptir, vrti veselo, stavljen je kraci mjenjac puni kao sumanuta ; )
ne znam da se ne prepadnes , mlogo je brza sada ti znas da ja ne vozim ka kejlodjik i trile na pravac no full gas kroz krivine ka kejdaun ; )
neeema vezee.. ispleti malo ovih krivinica po pg i meni dosta <3
heheheheh roger that , al kad zaladi vec su zimske na nju i ne drze djao popio ;p prevruce je jos oganj u ovo miholjsko ljeto
i ja sam tu , pa ako ima snage da vuce kad je puno autozovite :PPPP
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks