Nim - Martig 1
Altah - Hartberg 3+
Go Ahead Eagles 1
Debrecin 2
Nim - Martig 1
Altah - Hartberg 3+
Go Ahead Eagles 1
Debrecin 2
Who let the dogs out
leverkuzen-2
boulogne-1
metz-1
milan-1
willem II-2
kv 18
Milan 1 kvota 1.60
Litvanija 1 kvota 1.70
Lambda
samo ce me ovi budjavi francuzi zajebat izleda mater im ***** i metz i monako gube
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
a majku im bas sam se smorio sad ....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja iskopah nekog pacera na fb http://www.facebook.com/profile.php?id=100000466823571 posla mi Sigma - Plzen x-x i ja ga ispratih ka debil no srecom sitno nesto ... Dodah Metz 1 , Preston , Grojter F , Francuska i Ajndhoven dobitak je preko 300 moga bit da ne slusam svaki put neke kretene sa fb gnjilog
Ja ubodoK nešto, mada me Milan na jednu skrlja
Last edited by PERPER; 09-09-11 at 22:02.
Kako nas je ovaj Milan iskusno paf paf, mada nije trebalo podcjenjivat ovaj lazio koji se opasno spremio za napad![]()
Para vrti dje burgija neće.
Ajmo za danas (subota) parovi, tiketi i te zajebancije, povedilla, black u akciju :P
Ko bijase igra na william hill odje ja zaboravih ? I da koja je online kladionica najlaksa za isplatu ? Na koju npr mogu odma da povucem na moneybookers kolko meni odgovara para(ok mora postojati valjda minimum) . Bet365 ? WH ? Ja imam nalog na WH, igrah al nikad dovoljno dobro da bih povlacio nesto tako da sam zaboravio. Smucio mi se ovaj meridian.
davajteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
blackpool 1
cardiff 1
southampton 1
west ham 1
kilmanrock gg
hamilton 2
morton 1
raith rovers 1
Totenham-x2
Liverpool-2
lion-2
AZ-1
Napoli-2
Dortmund 1
Arsenal 1
Sautempton 1
Vest Hem 1
Majnc GG
Štutgart GG
Bristol GG
Barnli GG
kvota 50
tiket(padovi kvota)
M'gladbach 1
Sautempton 1
Kembridz 1x
Samsun 1
Bordo 1
Lion 2
Petrehead 1
kv. 61.51e
---
Arsenal 1
M.City 1
Cardif 1
Celtic 1-1
Standard 1-1
Bordo 1
Benfika 1
kv. 20
Čelzi,
Siti,
Mančester,
Real,
Barsa.
Kvota 4, sa 20 eur za 80
a ***** vise ovaj meridianov sajt ... nikad se nemoze uc...
A jes, jeba im pas mater taman sad kad mi treba. Zato bi i ja opet na wiliam hill da igram.
ja bi igro na bet al previse se ceka za pare jbt... :/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks