View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 713 of 2251 FirstFirst ... 21361366370370971071171271371471571671772376381312131713 ... LastLast
Results 17,801 to 17,825 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Strašan ti je odgovor. Samo što je ovo FUDBAL i tu je odgovornost ogromna. Upoređivati fudbal sa ostalim sportovima je smiješno.
    Po čemu je smiješno?
    Meni je recimo košarka puno ljepši sport negoli fudbal. Odgovornost je kod nas ista za sve. Jednako se odgovara i za neuspjeh SP Brskovo i za neuspjeh reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strašan ti je odgovor. Samo što je ovo FUDBAL i tu je odgovornost ogromna. Upoređivati fudbal sa ostalim sportovima je smiješno.
    Dejo, a i oni oko Deja(a okruzenje mu je prilicno sumnjivo da se primijetiti) ce ovim dobiti kontrolu nad taktikom i, shto je vaznije, sastavom ekipe, kroz licnost Brnovica koji nema izgradjen trenerski autoritet. Bash zato shto je fudbal tako bitan sport, tu se vrte i najvece pare, kako preko transfera, tako i preko kladionica.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Dejo, a i oni oko Deja(a okruzenje mu je prilicno sumnjivo da se primijetiti) ce ovim dobiti kontrolu nad taktikom i, shto je vaznije, sastavom ekipe, kroz licnost Brnovica koji nema izgradjen trenerski autoritet. Bash zato shto je fudbal tako bitan sport, tu se vrte i najvece pare, kako preko transfera, tako i preko kladionica.
    Mozhemo li sachekati da se to desi pa onda da ga pljujemo...? I shta ako se to ne desi...? Onda ce biti mi nijesmo znali, mi mislili ovo mi mislili ono... Samo kazhem nemoj da ga osudjujemo unaprijed... Sa ovakvom prichom nikako ne mozhemo pomoci reprezentaciji... Cico je otishao i tu nishta promijeniti ne mozhemo... Sad je sve na igrachima na terenu, da im pomognemo te 2 utkamice, pa posle toga da vidimo shta i kako dalje... Ako je dejo kriv prvi cu da ga osudim, al da ne istrchavamo pred rudu i ne odmazhemo igrachima u odluchujucim trenucima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Odustajem od rasprave, zaista. Pošto onih koji sve znaju što se iza brda valja ne fali, neću im oponirati niti mi je to i cilj. Samo mi je bio cilj da se zamisle jesu li 100 % sigurni da je to što misle tačno, ali džaba rabota.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Cico je sad dio nase fudbalske istorije, voljeli mi to ili ne.
    Ako ja ista razumjeh Savićevića kuće ne vidio. Sve nesto "z brda z dola", a posto on zna dobro nasu javnost, sve da je Cica smijenio i
    poslije meca sa Engleskom javnost bi jednako progutala kao i odnos prema Vlaisavljeviću pa niko ni "abera o tome". Moralo je biti nesto veće od onoga sto je rekao, a sta djao će ga znati i nagadjati je nezahvalno. Ja da imam neke moći tacno bi kidnapovao Savićevića i doveo odje na forum i priveza za stolicu dok ne izabere selektora odavde i rijesimo brigu.
    Jos manje od Savićevića razumijem ove ljude koji "rezu vene" zbog toga sta je uradio pa skoro da jedva cekaju da izgubimo i onda ispadne strucnjak nad strucnjacima i kaze "rekoh li ja..."
    Zahvalili smo se Filipoviću koji djao maka nije neki rezultat postigao, ali trcao, pregovarao, stvarao reprezentaciju ... sto opet nije bilo lako. Naravno da se treba zahvaliti i Cicu i za rezultat i za taj pobjednicki duh koji unosio... ali bogomi treba vjerovati i Brnoviću jer bi bili zadnja ... kad bi mislili da bi mi vise od njega voljeli da se plasiramo.
    E sad da li bi trebao neki transparent "Hvala ti Cico uz tebe smo Brnoviću" ili neki drugi bogomi je sporedno.
    Samo da se mi plasiramo pa neka svi pisu i transparente "Hari je avetinja" ja ću biti zadovoljan. Suprotno ne priznajem jer onaj koji ne
    vjeruje da će pobijediti taj gubi i kad pobjedjuje. Engleze ćemo oplesti 2:0, a na Svajcarce popravljati gol razliku, a ko ce se sve isprsiti da mu se prisivaju medalje za zasluge... meni je bas svejedno i sporedna stvarcica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odustajem od rasprave, zaista. Pošto onih koji sve znaju što se iza brda valja ne fali, neću im oponirati niti mi je to i cilj. Samo mi je bio cilj da se zamisle jesu li 100 % sigurni da je to što misle tačno, ali džaba rabota.
    NAravno da nije niko 100% siguran, ali prirodno je da smo revoltirani odlukom koja direktno pogorsava shanse reprezentacije za plasman na Evropsko. Jer u to sam sto posto siguran-shanse da se plasiramo u baraz/EP su manje, nego shto su bile. I to je direktna posledica smjene trenera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko koji igraci imaju kartone, tj rizik da dobiju parne pa da ne igraju protiv Swiss???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Mozhemo li sachekati da se to desi pa onda da ga pljujemo...? I shta ako se to ne desi...? Onda ce biti mi nijesmo znali, mi mislili ovo mi mislili ono... Samo kazhem nemoj da ga osudjujemo unaprijed... Sa ovakvom prichom nikako ne mozhemo pomoci reprezentaciji... Cico je otishao i tu nishta promijeniti ne mozhemo... Sad je sve na igrachima na terenu, da im pomognemo te 2 utkamice, pa posle toga da vidimo shta i kako dalje... Ako je dejo kriv prvi cu da ga osudim, al da ne istrchavamo pred rudu i ne odmazhemo igrachima u odluchujucim trenucima...
    Medo, ja bih najsrecniji bio da grijesim, da to ne bude slucaj,da Brna bude novi Mourinho i da sa dvije pobjede idemo na Evropsko. Vjeruj mi da me ne bi bilo srecnijega. Ali za sada razmatram ono shto su po mom misljenju realna scenaria. NE moraju biti tacna, ali su realne mogucnosti.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Jednostavno nijesam htio pisati nista svo vrijeme ovih kvalifikacija da nesto ne izbaksuziram, bilo je krenulo vise nego ok.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Zna li ko koji igraci imaju kartone, tj rizik da dobiju parne pa da ne igraju protiv Swiss???
    sigurno imaju Balić, Drinčić, Vukčević, a da li jos neko "vuce" karton od ranije ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    U zadnjoj utakmici Drincic, Vukcevic i Balic. Od prije kartone imaju Pekovic, Savic, Basa, Dzudovic i Vucinic. Bojim se da ce biti par njih koji nece moci da igraju zbog kartona u zadnjoj utakmici. Samo da ne budu Basa, Savic, Dzudovic ili Vucinic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Balić ga sigurno neće igrat neđe do idućih kvalifikacija!

Kako sad stoje stvari, Brna ima veliku tremu i veli imamo šanse za EP. A inače je rekao da će bunker najvjerovatnije igrat ali to je izjava koju on inače neće dat u javnost, ko još govori da će bunker da igra.

Ovo je informacija iz prve ruke samo da znate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post
    Balić ga sigurno neće igrat neđe do idućih kvalifikacija!

Kako sad stoje stvari, Brna ima veliku tremu i veli imamo šanse za EP. A inače je rekao da će bunker najvjerovatnije igrat ali to je izjava koju on inače neće dat u javnost, ko još govori da će bunker da igra.

Ovo je informacija iz prve ruke samo da znate.
    Bunker i ja podrzavam, protiv Engleza treba igrati kao shto smo na Wembleyu. Uz nadu da ce ta jedna shansa koju budemo imali tokom utakmice biti iskoriscena, tj da se precka nece isprijeciti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovdje je rijec o odluci jednog chovjeka o sudbini stvari koja se tice svih nas. Ne traži misljenja drugih ( možda je pita Crnoga i Šila ), nedje su sjedjeli u kafanu i zakleo im se: ''mac cu ja tu pljanu pichku''. Podje na upravni odbor i jednoglasno ga podrže. Zasto? Od straha. Stari crnogorski rezon - Pusti nemo se kacit sa Dejom, nidje te nece bit. Realno, da je neko diga ruku protiv nidje ga nebi ni bilo. I sto je to. Demokratski oblik diktature. Razlozi za smjenu su smijesni, Cicov ucinak ogroman. Podgao je nivo saveza, vratio je vjeru u fudbaal, u reprezentaciju, Državu. Sjecam se kad je File bio, niko himnu nije pjeva. Sad, 8/11. Bolje je da ne vodi File i da respektujemo protivnika koji nas kasnije lagano i dobije. Da aplaudiramo protivnickim igracima Pod Goricom jer ovi nasi nas nisu mogli uzbudit.Realno je da ga je Dejo busio i kod igraca i kod clanova uprave, novinara, posle remija sa Bugarima. Svjesno je kvario atmosferu u ekipi shto je i dovelo do sledeceg neuspjeha i na kraju do smjene Cicove. Cico fala ti. Javit cemo ti se opet kad porastemo.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Medo, ja bih najsrecniji bio da grijesim, da to ne bude slucaj,da Brna bude novi Mourinho i da sa dvije pobjede idemo na Evropsko. Vjeruj mi da me ne bi bilo srecnijega. Ali za sada razmatram ono shto su po mom misljenju realna scenaria. NE moraju biti tacna, ali su realne mogucnosti.
    Razumijem ja to, samo kazhem da ne bi trebali sad da ih napadamo, jer time sigurno ne mozhemo pomoci...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    U zadnjoj utakmici Drincic, Vukcevic i Balic. Od prije kartone imaju Pekovic, Savic, Basa, Dzudovic i Vucinic. Bojim se da ce biti par njih koji nece moci da igraju zbog kartona u zadnjoj utakmici. Samo da ne budu Basa, Savic, Dzudovic ili Vucinic.
    Od svih tih ja bih najradije da ne budu Pekovic, Savic i Basa.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Misliš ti da je Kranjčar jedini uspjeh napravio sa nama a predhodno je radio kao pomoćni šanker???Jel ti stvarno misliš da je moguće da Brnović prvu utakmicu na klupi odradi kao iskusan stručnjak???Daj bože da on se sve to dogodi kao u onim bajkama koje smo slušali kao djeca ali ja u bajke ne vjerujem!!!Najviše što mi smeta je da su stvorili takvu sliku da zbog nepozivanja velikog Crnogorca Fatosa Bećiraja (koji je izjavio da jedva čeka da odigra za Kosovo i ja ga izuzetno cijenim zbog toga) FSCG nije imao druge bez da otpušti trenera a vjerovatno ako Fatos ne bude davao golove onda je i Dejo sljedeći na spisku!!!To je NENORMALNO ali kod Crnogoraca je to potpuno normalna situacija!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razumijem ja to, samo kazhem da ne bi trebali sad da ih napadamo, jer time sigurno ne mozhemo pomoci...
    Tu se bash ne slazem, igrace treba postedjeti napada, svakako, ali predugo su sportski savezi u CG svete krave koje niko ne dira, a koji su generalno vise loseg nego dobrog za CG sport uradili. Stoga treba ih kritikovati, bez obzira na trenutak. Na kraju krajeva, nije lose ni malo na njih obrnuti paznju javnosti,i skinuti pritisak sa igraca. A i volio bih da se nadje novinar koji ce Savicevica pitati da li podnosi ostavku u slucaju neuspjeha, da licnim primjerom izazove pozitivni shok kod igraca...Kao i da se pita zasto Vlaisavljevic ostaje toliko vremena i tu shokovi nisu potrebni,a ovamo jesu? Korisno je rascistiti ta pitanja...

A i situacija da predsjednik Saveza podrzava zhalbe igraca protiv selektora i ohrabruje takvu atmosferu(u smislu, ukoliko vam se neshto zamjeri selektor dodjite kod mene pa cu da ga oduvam) je vise nego maloumna, jer to vodi raspadu discipline u timu. I to treba iznijeti na vidjelo, da bi se makar pritiskom javnosti pokusala sprijeciti takva praxa.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Misliš ti da je Kranjčar jedini uspjeh napravio sa nama a predhodno je radio kao pomoćni šanker???Jel ti stvarno misliš da je moguće da Brnović prvu utakmicu na klupi odradi kao iskusan stručnjak???Daj bože da on se sve to dogodi kao u onim bajkama koje smo slušali kao djeca ali ja u bajke ne vjerujem!!!Najviše što mi smeta je da su stvorili takvu sliku da zbog nepozivanja velikog Crnogorca Fatosa Bećiraja (koji je izjavio da jedva čeka da odigra za Kosovo i ja ga izuzetno cijenim zbog toga) FSCG nije imao druge bez da otpušti trenera a vjerovatno ako Fatos ne bude davao golove onda je i Dejo sljedeći na spisku!!!To je NENORMALNO ali kod Crnogoraca je to potpuno normalna situacija!!!
    Znash shta je nenormalno, pljuvati po nekome bez dokaza...

Tu se bash ne slazem, igrace treba postedjeti napada, svakako, ali predugo su sportski savezi u CG svete krave koje niko ne dira, a koji su generalno vise loseg nego dobrog za CG sport uradili. Stoga treba ih kritikovati, bez obzira na trenutak. Na kraju krajeva, nije lose ni malo na njih obrnuti paznju javnosti,i skinuti pritisak sa igraca. A i volio bih da se nadje novinar koji ce Savicevica pitati da li podnosi ostavku u slucaju neuspjeha, da licnim primjerom izazove pozitivni shok kod igraca...Kao i da se pita zasto Vlaisavljevic ostaje toliko vremena i tu shokovi nisu potrebni,a ovamo jesu? Korisno je rascistiti ta pitanja...

A i situacija da predsjednik Saveza podrzava zhalbe igraca protiv selektora i ohrabruje takvu atmosferu(u smislu, ukoliko vam se neshto zamjeri selektor dodjite kod mene pa cu da ga oduvam) je vise nego maloumna, jer to vodi raspadu discipline u timu. I to treba iznijeti na vidjelo, da bi se makar pritiskom javnosti pokusala sprijeciti takva praxa.
    Dje si vidio ti to podrzhavanje zhalbi...? Odakle znash da ih je podrzhavao...? Samo je na kraju iznio chinjenicu koja se dogodila, i to poslije smjene, ne prije, imaj to u vidu... Mogao je fino da izadje u novine i kazhe igrachi se zhale na cica, smeta mu taktika, smetaju mu rezultati, pa onda fino na kraju ciklusa da ga smijeni i da opere ruke potpuno od odgovornosti... Ali on je izabrao da to uradi u najtezhem trenutku i time navuchee gnjev skoro kompletne javnosti na sebe... Ko to mozhe uraditi bez dobrog razloga...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znash shta je nenormalno, pljuvati po nekome bez dokaza...

Dje si vidio ti to podrzhavanje zhalbi...? Odakle znash da ih je podrzhavao...? Samo je na kraju iznio chinjenicu koja se dogodila, i to poslije smjene, ne prije, imaj to u vidu... Mogao je fino da izadje u novine i kazhe igrachi se zhale na cica, smeta mu taktika, smetaju mu rezultati, pa onda fino na kraju ciklusa da ga smijeni i da opere ruke potpuno od odgovornosti... Ali on je izabrao da to uradi u najtezhem trenutku i time navuchee gnjev skoro kompletne javnosti na sebe... Ko to mozhe uraditi bez dobrog razloga...?
    Ne sumnjam ja da razloga ima, ali sam prilicno uvjeren da taj razlog nema mnogo veze sa poboljsavanjem rezultata i fudbalom uopste. Kazhem, nisam siguran, ali imam opravdane razloge i indicije za sumnju.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Ne sumnjam ja da razloga ima, ali sam prilicno uvjeren da taj razlog nema mnogo veze sa poboljsavanjem rezultata i fudbalom uopste. Kazhem, nisam siguran, ali imam opravdane razloge i indicije za sumnju.
    To je druga stvar, jer prichash kao da sa sigurnoshcu znash, pa dodje do nesporazuma... No dobro, kad prederemo engleze sve ce se ovo zaboraviti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je druga stvar, jer prichash kao da sa sigurnoshcu znash, pa dodje do nesporazuma... No dobro, kad prederemo engleze sve ce se ovo zaboraviti...
    Iznerviran sam, pa ne pazim bash na stil,a trebalo bi, znam Aj, dako bude!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Deeejjoo geeeennnijeeee, Brnnnoooo majstoreeeee...
    Jebes Cica, jebes slinu, idemo u UKRAJINUUUUUU!!!

Eto tako...
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu se ovakve odluke nikako racionalno opravdavat. Davanje otkaza covjeku kojem i bukvalno treba 13 julsku nagradu ili makar orden dodijelit za sve sht je uradio za ovaj narod i drzavu preko novina mjesec prije kraja, to je ravno ulicharskom, cikotickom shamaru. To je dno. To je Crni Djurishic u Deju. To se u kulturnom svijetu ne radi.
    Jednog Fileta su trpjeli chitav ciklus a Cico je morao na ovako dziberski nachin da se miche. Chista ljubomora i sujeta.

Cico je toga svjestan i naravno da na taj nivo ne silazi. Nece da se prlja. Pokazao nam je kako se neke stvari rade, pokazao nam je sho mozemo kad hocemo i to mu se nikad nece zaboravit.

Nismo ga zasluzili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

objasnjava.

Page 713 of 2251 FirstFirst ... 21361366370370971071171271371471571671772376381312131713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)