Mi smo redovno punili kese vodom, pa se onda podji kod druga na 7 ili 8 sprat pa sa njegovog balkona bacaj one kese. Rijetko smo kad koga pogodili ali ono nama je to bilo zabavno.
A u skolu neizbjezno gadjanje papirima. Cini mi se da sam svaki dan jednu svesku samo na to trosio![]()
oce to tako...ako si lijep kao dijete,grdan si kad odrastes i obratno hhahahahaahhaahhaha kako ne...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
eeeeeeeee dobra stara vremenaklikeri, zmurke, lozinke, fudbala na sred ulice i postavimo one krse kao golove...kad se sjetim kako smo pravili nekakva sklonista
pa pravili onu ''zdenku'' (mislim da se tako zvalo to) pa se gurali po ulici , peckalice, puvaljke
jedno vrijeme ona zaraza sa pistoljima na kuglice
![]()
Najcrnje mi je bilo kad sam imao visoku temperaturu pa šćaše baba da stavi nekakve jabuke, rakiju i ne znam ni ja sto stavit u carapu pa mi nazut to. Aoooo, to mi je nocna mora bila, a najgore je sto to stvarno djeluje i izvlaci temperaturu sa tabana.
^ hahahha, to su meni radili hahahaha, kaaaaaako je gadno bilo pi pi![]()
heheheh kako je genijalno to trljanje rakijom, kad kazu spala temperatura, a core temperatura ista, samo alkohol suzi krvne sudove , i nema cirkulacije pa djelovi oblozeni su hladniji,
pri tome alkohol kad se utrljava da upije u kozu je isto ka da pijes, pa covjek zapravo se opjani i od toga zaspae ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hehehehe kakav nam je sparco, sveznalica...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
jbgi dalje mi smijesno kad bebe utrljaju, i vele kako zaspa ka jagnje, a ona mrcila se pjana ka goozica
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
jedva cekam nedelju. okupa me majka, parkiram se kod sporeta i cekam "porodicno blago"
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
a koliko smo sklonista napravili na malo brdo, pa odemo na gradine da igramo fudbala,pa se opet vrati u skloniste kad se ogladni, i svi navalimo na divlje sipkove, pa doma crni dodjemo, a nikad maknut to sa sebe...ufff...
http://www.youtube.com/watch?v=DrO4YlpKOLA&feature=related
Кенширо, најјачи цртани сигурно!Ако неко има верзију на српски нека ми пошаље, радо би га гледа опет
не пада ми на памет ни један потпис
Ja cu jedan coko-moko.
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
A jooooj...Choko-moko...i stopi (koji dodushe nisam nikad voljela...al se njega sjecam sa ove palete...)
Ja se sjecam "kula", "izmjedju dvije vatre", "sandokana", "planova", "fota", onda je bila jedna igra dje se loptom gadja o zid pa kad se lopta odbije dok pada ka zemlji treba da se preskochi...(to je bio trend jedno cijelo ljeto!!), pa smo jedno cijelo ljeto visili u autobus :7-icu" koji je vozio nash komshija a poshto zhivimo na zadnjoj stanici "s ovU stranu Morache"...vjechito nam je uveche bio na parkingu ispred zgrade...
sjecam se Hi-mena i Snorkijevaca...Ratova zvijezda...Milion nekakvih kineskih ili kojih vec crtaca o fudbalerima i odbojkashicama...
crtaca na Italijanima...jedne male crvene trafike (takve su nekad bile one trafike...kao plasticne kutije
) za hot dog na autobuskoj, koje nema ja m'nim od 1993-4 tamo...pa jedne iste takve trafike dje su se prodavale ucukrene jabuke i lizala crvena u obliku pijetla na pocetku Ul. Slobode... itd da ne davim
![]()
redovno su mi se usta cijepala sa strana ližući ovaj sladoled s duplim štapićem..nijesam mogla tol'ko zinut...
sve je stvar prakse..navike isto...
Sell the Vatican, Feed the World!
čoek se uči dok je živ
Ili moj dobri prijatelju Rušo.
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 09-09-11 at 14:12.
Eo meni u radnom stolu i dalje stoji jedna cunga lunga zvakica![]()
Attachment 64523Attachment 64522Aj da vidimo ko se sjeca ovoga!!!! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:Attachment 64521
Last edited by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^; 09-09-11 at 14:20.
Zele zeko![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks