View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 705 of 2251 FirstFirst ... 20560565569570170270370470570670770870971575580512051705 ... LastLast
Results 17,601 to 17,625 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo sto su oni dali intervjue ovo su samo jedni od razloga ko zna koji je pravi razlog to budite sigurni,sve u svemu njemu hvala (doveo je reprezentaciju iz petog sesira u drugi sesir sto je cinjenica da je odradio dobar dio posla) a jeli pogrijesio ovo u vezi Beciraja jeste i to dobro al nebitno,bitno je da se stisnu sad ovi englezi i svajcarci da se slome i da idemo tamo dje nam je mjesto!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Brnovic je igrao za dvije Jugoslavije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aloooooooo. Brnovic je legenda crnogorksog fudbala!!! Dva ciklusa je tu, sve te momke je trenirao... Zasto Crnogorac, pritom jedan od najboljih fudbalera poteklih sa ovih prostora, ne bi dobio sansu da bude selektor?! Pa Murinjo je poceo i odmah pokazao sto zna. Boas, Stanojevic u Partizanu, Pep u Barsi... Ne vidim niti jedan razlog zasto bi angazman Brne bio toliko losa varijanta...

Na SP 1998. godine je Podgorica imala pet-sest fudbalera u osmini finala. To nikada nije zabiljezeno. Tako mali grad, a toliko fudbalera. Jedan od njih je bio i Brna. Da li su Brna, Mijat, Dejo, ..., zasluzili da imaju bar malecki kredit kod nas? Bar malecki... Pravi navijaci Crne Gore su uz Brnu i zele sve najbolje Cicu u nastavku karijere, ako je uopste bude. Jer nisam siguran da se njemu previse rabota...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne **** me bez mene i ovako izdimih oko svega, znas li ti sto je za jednog igraca da igra na evropsko prvenstvo???? i panuce im motivacija??? ne zajebavaj me!!!!!
    Znam ja shto njima znachi igrat na EP ,ali znash li ti koliko psiha znachi u svemu tome ?? Dzhabe ti i Ronaldo i Messi i svi ,ako ima neshto shto ce da ih malo pecka u glavu ??
    Teorije nema da se ne porushi atmosfera medju igrachima koju je Kranjchar napravio, koliko-toliko.
    A inache ja se nadam, i vjerujem u to da cemo napravit neshto i optimistichan sam dosta jer ce i oni poshto imaju obraza, odigrat to do maximuma da vrate Cicu sve zasluge shto je napravio..
    I na kraju ,nije sad trebao da ide ,vec na kraj kvalifikacija - ako je vec Savicevic odluchio da ga makne..
    Mora da se i Dejo us*ao da CIco namjerno ne prodje na EP da bi dobio otkaz i eventualno vodio Hrvatsq ili Dinamo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Brnovic je igrao za dvije Jugoslavije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aloooooooo. Brnovic je legenda crnogorksog fudbala!!! Dva ciklusa je tu, sve te momke je trenirao... Zasto Crnogorac, pritom jedan od najboljih fudbalera poteklih sa ovih prostora, ne bi dobio sansu da bude selektor?! Pa Murinjo je poceo i odmah pokazao sto zna. Boas, Stanojevic u Partizanu, Pep u Barsi... Ne vidim niti jedan razlog zasto bi angazman Brne bio toliko losa varijanta...

Na SP 1998. godine je Podgorica imala pet-sest fudbalera u osmini finala. To nikada nije zabiljezeno. Tako mali grad, a toliko fudbalera. Jedan od njih je bio i Brna. Da li su Brna, Mijat, Dejo, ..., zasluzili da imaju bar malecki kredit kod nas? Bar malecki... Pravi navijaci Crne Gore su uz Brnu i zele sve najbolje Cicu u nastavku karijere, ako je uopste bude. Jer nisam siguran da se njemu previse rabota...
    Potpisujem, posebno ovo podebljano.

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Ada.

Brnovic je bolji od Kranjcara. Cak iako nikad nije vodio nijedan tim, bolji je on od Kranjcara.
    Nidje nisam rekao da je bolji od Kranjcara samo da mu treba dati sansu. Od mene ima punu podrsku, nadam se i od ostalih navijaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by LAZIALE View Post
    Mora da se i Dejo us*ao da CIco namjerno ne prodje na EP da bi dobio otkaz i eventualno vodio Hrvatsq ili Dinamo..
    To bi napravila samo teška budala. Cico neće vodit Hrvatsku sve dok Bilić ima rezultate, iako Bilić da se mene pita ne bi vodio ni Uskok iz Klisa. Bilić koliko god bio loš, i koliko god ne znao, ima neke rezultate. Ista je priča i sa Dinamom. Ako Cico nije prešao u Dinamo prije kvalifikacija za LP neće ni sad. Mamić voli Jurčića ko brata sve dok ima rezultate, a čim rezultati izostanu otvara se mjesto Cicu Kranjčaru. Dinamo je ispunio cilj za ovu godinu. Plasman je tu, lova se uzela, sve preko toga je plus. Ja vjerujem da će Cico pronaći klub prije nego Mamić najuri Jurčića.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

ovo sto su savicevic i djurdjevac uradili samo dokazuje neiskustvo u vodjenju fudbalskog saveza. sada nam je prolaz i u baraz samo u domenu teorije
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Kad se malo bolje pogleda onda je možda i fer što su ga sad makli a ne kad obezbijedi plasman kao što se desilo u svaki sport jer mi plasman ne pravimo da bi na završnici nešto uradili jer smo bogalji nego da uzmemo koju paru i naravno Crnogorska seljačka djeca vide malo svijeta ponosni makar dok ne počne takmičenje a posle po kladinoca da se hendikep na naš ubjedljivi poraz!!!Boli njih q za CG jer je ionako nemogu očima vidjet nego da se nešto zaradi ako može...a niko nam ne može zabranit da izgubimo...ali kako to reć nekom treneru...još Hrvatu...teško...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    To bi napravila samo teška budala. Cico neće vodit Hrvatsku sve dok Bilić ima rezultate, iako Bilić da se mene pita ne bi vodio ni Uskok iz Klisa. Bilić koliko god bio loš, i koliko god ne znao, ima neke rezultate. Ista je priča i sa Dinamom. Ako Cico nije prešao u Dinamo prije kvalifikacija za LP neće ni sad. Mamić voli Jurčića ko brata sve dok ima rezultate, a čim rezultati izostanu otvara se mjesto Cicu Kranjčaru. Dinamo je ispunio cilj za ovu godinu. Plasman je tu, lova se uzela, sve preko toga je plus. Ja vjerujem da će Cico pronaći klub prije nego Mamić najuri Jurčića.
    Mali offtopic: Je li moguce da je taj Bilic tako nepopularan? Meni se bas svidja njegov stil, i vodjenja repke, i svega zivog.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Mali offtopic: Je li moguce da je taj Bilic tako nepopularan? Meni se bas svidja njegov stil, i vodjenja repke, i svega zivog.
    Ne postoji Bilićev stil. Bilić ima savjetnike koji mu savjetuju što i kako. Uz svo dužno poštovanje prema njemu kao bivšem reprezentativcu i poznaniku, Bilić je upao na klupu hrvatske reprezentacije isključivo zahvaljujući staroj nogometnoj slavi a ne nekim trenerskim rezultatima. Koga je on vodio prije? Hajduka pola sezone i mladu reprezentaciju s kojom je ostvario jedno obično - ništa. Velika je kukavica, igra mu zadnjih par godina nema ni glavu ni rep, na Euru 2008. smo ostali bez polufinala isključivo zbog njegovog neznanja i neiskustva, zahvaljujući kukavičkoj taktici nije nas odveo na SP u J. Africi iako smo igrali u grupi protiv raspale Ukrajine. Ni ove kvalifikacije ne idu baš najbolje, a prvi smo samo zahvaljujući kiksu Grčke u Latviji. Mi smo već morali osigurati plasman na Euro. Nismo zahvaljujući njegovoj taktici u Gruziji gdje je umjesto na pobjedu išao na neriješeno pa su nam ga Gruzijci zavukli u zadnjim minutama. Ima toga još ali nije tema

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

kao sto sam vec nedje napisao,
    odavno je tinjalo na relaciji Kranjcar - Dejo.
    Pocev od pozivanja Fatica,pa do nepozivanja Beqiraja.
    Onda,po meni je neuspjeh ako u 2 odlucuja meča ti uzmeš samo 1 bod!
    A to se nama i desilo.Umjesto da smo dobili Bugare kući i probali da dobijemo Wels ili makar tu da bod da uzmemo...Ostavili bi Švajcarce iza sebe.
    Ovako meč sa Swiss njima znaci sve jer bi pobjedom nad nama i Welsom oni bili 2!
    A dizanje Cica u oblake,ne znam zašto i ne znam kako.Kojeg je cico doveo igrača u repku a da ga bivši Filipović već nije zvao?
    Što se tiče Brnovića za selektora to mi je malo smijesno,ali opet ako se vidi koliko para kosta jedan trener repke onda mi je jasno zasto on sad!

I super je to sto na fb postoji milion grupa podrske Kranjcaru,a čovjek je u sred mandata pregovara sa klubovima da nas pozdravi...
    DEJO GENIJE!
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Oko toga da je on htio otkaz - cak vjerujem da je tako. Ali Dejo nas onda nema sta lagat da je on od februara kao vidio da stvari idu niz brdo - nego nam je trebao dati prave razloge, dje ide Cico, cije je ponude dobio, i to je to!

Crna Gora je igrala protiv Velsa sa onim igracima koje je imala, i 433 je bila jedina opcija. Da su bili neki ljudi zdravi, a svi znamo ko su ti ljudi, ne bi Cico igrao 433.
    Ko ti je falio? Falio je samo Basa. I opet, da su svi bili zdravi igrao bi 4-3-3. Mozes odbijati da to prihvatis, ali ako on preuzme Hrvatsku, ponavljam - jasno je o cemu se radi.
    Zaboravih da napomenem da je Balic u kvalifikacijama debitovao protiv Gereta Bejla... jos jedna slucajnost, ili pak nuzda?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ajde da ja dam neki komentar na sve ovo.

Dugo tinja, istina. Deja je jednostavno iritiralo ponasanje Kranjcara. Mnogo odluka koje se ticu ekipe i nacina igre se razlikovalo. O stvarima van terena, to svi znamo.
    Interesantno je da od pocetka kvalifikacija, i pored dobrih rezultata, od nekoliko igraca se moglo cut da Cico zapravo nije neki strucnjak. Da su treninzi cisto istrcavanje, bez nekih slozenijih taktickih varijanti. Takodje, njegova takticka jednostavnost je bila vise nego ocigledna.
    Sledeca stvar su sigurno neslaganja igraca sa nekim njegovim odlukama a pogotovo nakon njegovog odbijanja da preuzme odgovornost za neke neuspjehe i krivljenja igraca pojedinacno.
    Sledeca jako bitna stvar. Dejo je danas reprezentaciju nazvao brodom koji tone. On nije blesav, ne vjeruje puno u cudo, i nema neku potrebu da dalje placa (iako mizerno) tog covjeka.

Cinjenice ostaju zapisane, Cico Kranjcar je napravio najveci uspjeh s reprezentacijom u nasoj istoriji. Doveo nas do drugog sesira. I kao sto je on sam reko, jedino je to fakat, sve ostalo su price.
    I neizmjerno mu hvala. Ako nista, zbog onog nepobjedivog i suludog optimizma. I nocas je reko "Nisu mi dali da budem prvi".
    Ali ja iskreno mislim da Cico Kranjcar nije bio nikakav madjionicar. On je bio promjena. Dokaz koliko promjena mentaliteta kod igraca utice na rezultat. Naucio ih je da vjeruju u sebe, i da se ne boje nikoga.
    A njegovog prethodnika se ne bih prisjecao, nego da svi sad dignemo glavu i maksimalno podrzimo ovog novog covjeka.

Ostaje jedino moja bojazan kako ce igraci reagovat na Brnovica, i kako ce on bit autoritet npr. Mirku.
    Last edited by Mad_dog_KO; 08-09-11 at 21:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    A Didi mozhe li bit da je to napisao neki Hrvatski Milos Antic iz Arene ili neki njihov Djurkovic ili bilo koji drugi Crnogorski novinar i to mora 100% apsolutno da bude tachno, ja ne kazhem prichao da voli Dinamo i reprezentaciju jes, ali dok ne vidim vido intervju dje on to kazhe, to kao da se nije desilo.
    Ovo da je pozhelio da opet vodi Hrvatsku u nekom narednom perioud sasvim razumljivo i nije diskutabilno, jer on je ugovor sa CG imao do kraja ovih kvalifikacija ako Dejo nije imao namjeru da mu nudi novi, ne vidim shto on ne bi stavio do znanja HNS da bi mogao bit slobodan tad...Nisu ovi makli Bilica i rekli evo ti dodji, no sve normalno funkcionisalo, pa bi se dalje vidjelo shto i kako.
    auto tog texta je cicov prijatelj jedan od boljih
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

bice autoritet isto ka sto je bio i cico i file...
    a nema,garant dajem da smo pukli od swiss svi bi vi te ga sad odje branite pljuvali po njemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Koliko sam ja sve ovo pratio Cico osim ovoga kvalifikacijskog ciklusa nije imao ništa na papiru, nikakav ugovor, nikakve klauzule. Imao je samo Dejovu riječ a od riječi se ne živi. Ako griješim ispravi me. Ne znam kakav je njegov ugovor bio, ne znam što mu je postavljeno za cilj, možda plasman na Euro? Je li prekršio ugovor? Ako jest zašto Dejo javno ne objavi što je to točno Cico prekršio? Floskule tipa voli Dinamo, reprezentaciju Hrvatske i slično su poprilično neuvjerljive.

p.s. Budi siguran da on sebe nije zajebao. I o ovome ćemo pričat za neko vrijeme
    ja mislim da je imao na papiru, ne vjerujem da je savez tako neozbiljan, al provjericu pa javljam,
    slazem se ja sa tobom da je trebao da iznese sto je cico krsio, al mislim da nece da iznose prljav ves, sto se tice toga da cico voli dinamo i hrvatsku, samo budala moze da se ljuti na cica na to, al dok god je on selektor cg, jako je ruzno da govori da je sledeci trener dinama, hrvatske a jos mu traje ugovor
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Po meni je nemoguće da bi Cico izgubio sve do kraja. Čvrsto sam vjerovao da možemo da budemo drugi. Branku Brnoviću ne vjerujem ni najmanje da je sposoban da nešto napravi.
    Znači već protiv Engleza Branko Brnović će biti uplašen pored terena kao što je bio uplašen Dejan Radonjić. A tek u Švajcarskoj.... Da li Branko Brnović ima ikakav autoritet kod reprezentativaca, da li on može da im ulije sigurnost?
    Pošto više ne očekujem ništa od reprezentacije, neću se ni nervirati ako ne budemo drugi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

"Stvarno ne znam razloge, zajedno sa ekipom napravio sam sve što je trebalo. Nemam pojma, možda nisu htjeli da mi daju da budem prvi", pozitivan je Kranjčar sada i u postselektorskoj eri.

Kako cico da budes prvi?Kako???
    Da dobijes Swiss i Englesku?A ne mozes dobit mrtve bugare!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje bi rezultate ostvario Cico protiv Swiss i Engleske no sto ce ih Brnovic ostvariti. Koji Brnovic ljudi?

U dva najvaznija meca ove generacije sa klupe treba da nas vodi covjek koji
    NIKAD nije vodio neki tim samostalno.

Ali neka ih. Ne znam samo sto se nerviram bez ikakve potrebe. Bagra ionako radi sto i kako hoce.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pored sve price, sta god bilo ko od nas pojedinacno mislio - sad je jako, jako vazno da svi, navijaci, mediji, kompletna javnost - stanemo iza novog selektora u ovih mjesec dana.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pored sve price, sta god bilo ko od nas pojedinacno mislio - sad je jako, jako vazno da svi, navijaci, mediji, kompletna javnost - stanemo iza novog selektora u ovih mjesec dana.
    Apsolutno tacno. Pa da je ne znam ko u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo ne znam iza cega tacno da stanemo getaway mogli smo stati i iza filipovica i iza cica. Jer oni imaju neko trenersko ime. Brnovic ga nema.

Bodricu reprezentaciju ovdje protiv Engleske, najvjerovatnije idem i u Svajcarsku. Ali tesko je kad ne znamo koliko moze Brnovic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno tako. I ja cu stanut' iza novog selektora, ali necu iza saveza, to sigurno.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih ipak sacekao ove dvije utakmice pa pricao o savezu, Vlaisavljevicu nesretnom, rezultatima i Brnovicu, posto je Cico zavrsio pricu, definitivno!!Ono sto slijedi je podrska onima na terenu a za one okolo postoje tribine i reakcija sa istih!!Samo malo strpljenja i sacekat ove dvije prebitne utakmice za nas!Do tad, Brnovic ima moju punu podrsku!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Po meni je nemoguće da bi Cico izgubio sve do kraja. Čvrsto sam vjerovao da možemo da budemo drugi. Branku Brnoviću ne vjerujem ni najmanje da je sposoban da nešto napravi.
    Znači već protiv Engleza Branko Brnović će biti uplašen pored terena kao što je bio uplašen Dejan Radonjić. A tek u Švajcarskoj.... Da li Branko Brnović ima ikakav autoritet kod reprezentativaca, da li on može da im ulije sigurnost?
    Pošto više ne očekujem ništa od reprezentacije, neću se ni nervirati ako ne budemo drugi.
    pitate se dal branko brnovic ima li ikakav autoritet medju igracima haahhahahaha, pa da ste bili na koji trening vidjeli bi, ni da su pozvali nekog ko niko nije igrao fudbala a ne brnovica i to da bude privremeno resenje, jer i sami znaju da nama treba jos bolji selektor nego sto je cico bio
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Page 705 of 2251 FirstFirst ... 20560565569570170270370470570670770870971575580512051705 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)