View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 704 of 2251 FirstFirst ... 20460465469470070170270370470570670770871475480412041704 ... LastLast
Results 17,576 to 17,600 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ma tko će vam sa strane doći kad vide što ste napravili čovjeku koji je od vas napravio nogometnu silu a potjerali ste ga kao zadnjeg klošara? Taj bi za iste pare kakve je imao Cico bio neka svjetska budala.
    aha nogometna sila kazes ne bi se slozio sa tobom, jer da jesmo, ne bi ni razmisljali o barazu nego kakve ce nam grupe bit na evropsko
    pocerao je sam sebe braco, jer je on sam poceo pricu prije nase najvaznije utakmice da oce u dinamo, da ga dinamo zeli, da je slobodan za dinamo, vise se o tome u cg pricalo nego dal treba da dobijemo bugare, i jeste nas savez nije bogat i vjerovatno je cico radio za smijesne pare u odnosu na rezultate, al ko je to znao na pocetku saradnje?
    i na kraju krajeva da je cico jedan fudbalski gospodin, ne bi traizo u pola kvalifikacija novi ugovor, nego kad izbori baraz
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tz-obelix View Post
    prvo - vidim da si neki mladjani neandretalac, pa ti teshko dolazi do mozga ovo sh i ch, jbga teshko ti je razumijem te.
    Drugo - ne prdi dosha si da pishesh na forum i kad ti neki quotuje post, pitash ko te shta pitao, izloguj se i drzh se facebooka.
    Trece - bice da si ih trazhio radi necheg shto mi nismo mogli da dokuchimo.
    Cetvrto - penal si, ne brishi dupe lijevom rukom i bice ti banja i ne pokushavaj forice da bachash loshe ti ide.
    1. баш да сам млађани и нисам,научи да пишеш и мани се тих фб срања ch,sh итд
    2. фб немам
    3. тражио сам да би имали увид у све што је урадио
    4. не забијај нос тамо ђе му није мјесто,и нећу те морат брисат

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Ako čovjek izgubi 3 boda od nikad gore Bugarske, ako ne izvuče bod od Velsa koji je imao 0 bodova u grupi, ako priča po novinama da bi želio da vodi Dinamo, Hrvatsku i ostale gluposti treba mu dat otkaz, i ne samo sad njemu nego i bilo kom budućem selektoru.

A što se tiče požrtvovanost, borbe, zalaganja, želje... to igrači MORAJU da imaju pa da je selektor Milorad Đurković.
    e zbog ovog boldovanog su ga trebali jos prije pozdravit, to im je jedina greska
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Filipović je bio loš i dobio je otkaz(iako ga je prekasno dobio). Kranjčar je imao bolje rezultate od Filipovića što ne znači da je bio dobar, i on je dobio otkaz.

I da Murinjo dođe i da izgubi utakmice koje nisu smjele da se izgube, i da mlatrnja po novinama i on bi trebao da dobije otkaz pa da smo prije toga dali 5 golova špancima
    Stvarno mislim da ti ne chitash ove gluposti shto pishesh, kako nije bio dobar, reprezentacija je sa 70tog i kusur mjesta doshla na 16-to mjesto u SVIJET, shto je to?Nije dobar, ok odlichno, idemo dalje.

Loshe su proshli u dvije zadnje utakmice?Shta je Milan treba da uradi Alegriju za ove 4 utakmice izgubljene i 10 remija proshle sezone, (1:1 sa Barijem kuci par kola prije kraja, tu je vjerovatno trebao otkaz da dobije, shto nije dobio ekipu koja je vec ispala iz lige ali su odigrali mech mushki), u sezoni dje su titulu osvojili, da mu daju otkaz?Nije Kranjcar ostao bez shansi da se kvalifikuje za EP pa da mu se na osnovu loshih rezultata i bez shansi za dalji plasman da otkaz.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 08-09-11 at 19:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    e zbog ovog boldovanog su ga trebali jos prije pozdravit, to im je jedina greska
    Koliko je puta Brano reka da voli Buducnost, Varvare, da bi je vodio opet, na TV gostovanjima, novinama i slichno, pa ne vidjeh neshto da je smetalo Rudaru, Mogrenu, Lovecnu da ga angazuju?

Cico je imao povoljne rezultate, tako da to shto je on prichao (velika vecina tih pricha je i demantovana, malo li puta i ovi nashi 'novinari' naprave muku dje je nema pa nikom nishta) nije smjelo da mu ugrozi selektorsko mjesto makar u josh ove dvije utakmice, pa poslije te dvije utakmice su mogli i Vlada Savicevica stavit za trenera, i on je uchio uz tatu kao Branko uz Cica.

Ne kazhem da je Cico svetac, ali da ga ovako shutnu poslije ovih godinu i po zivljenja u bajci, je sramno.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 08-09-11 at 19:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako je ovo istina, a ne sumnjam da nije, sto je uradio sa becirajem, je za svaku osudu, vjerovatno je imao svojih igraca koji su morali igrati prije beciraja!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da su trebali da ga puste da do kraja odradi kvalifikacije, zasluzio je. Da se ne lazemo, da je dobio Bugarsku vjerujem da ne bi isplivale "post-februarske vragolije Cica Kranjcara". A ovako je poslije remija i poraza poceran kao gov..vom metlom, nakon sto nas je ucrtao na mapu svjetskog fudbala. Nego, bitno je da su u FS sve moralne gromade pa su morale da reaguju kako etika nalaze. Pi.

Sa druge strane - radost u regionu; odluka koja je pomirila Srbe i Hrvate.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Stvarno mislim da ti ne chitash ove gluposti shto pishesh, kako nije bio dobar, reprezentacija je sa 70tog i kusur mjesta doshla na 16-to mjesto u SVIJET, shto je to?Nije dobar, ok odlichno, idemo dalje.

Loshe su proshli u dvije zadnje utakmice?Shta je Milan treba da uradi Alegriju za ove 4 utakmice izgubljene proshle sezone u sezoni dje su titulu osvojili, da mu daju otkaz?Nije Kranjcar ostao bez shansi da se kvalifikuje za EP pa da mu se na osnovu loshih rezultata i bez shansi za dalji plasman da otkaz.
    Pa vjerovatno je reprezentacija dosla sa 170. na 70. mjesto zato što je Filipović bio dobar. Da bi se znatno poboljšao rang na fifinoj listi potrebno je par pobjeda, a isto toliko poraza je potrebno i da se vratimo na to 70. mjesto.

Ne možeš poredit klupski i reprezentativni fudbal, fudbaleri odigraju 100 utakmica godišnje, a reprezentacija 10 .
    I nisam čuo da je Alegri prijetio da će da pođe u Inter ako mu se ne produži ugovor.

I da ga je Dejo puštio do kraja kvalifikacija meni ne bi smetalo, jer sumnjam da će Brnović nešto uradit bolje od Kranjčara, sve je sad na fudbalerima
    Last edited by chucknorris; 08-09-11 at 19:40.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Koliko je puta Brano reka da voli Buducnost, Varvare, da bi je vodio opet, na TV gostovanjima, novinama i slichno, pa ne vidjeh neshto da je smetalo Rudaru, Mogrenu, Lovecnu da ga angazuju?

Cico je imao povoljne rezultate, tako da to shto je on prichao (velika vecina tih pricha je i demantovana, malo li puta i ovi nashi 'novinari' naprave muku dje je nema pa nikom nishta) nije smjelo da mu ugrozi selektorsko mjesto makar u josh ove dvije utakmice, pa poslije te dvije utakmice su mogli i Vlada Savicevica stavit za trenera, i on je uchio uz tatu kao Branko uz Cica.

Ne kazhem da je Cico svetac, ali da ga ovako shutnu poslije ovih godinu i po zivljenja u bajci, je sramno.
    a najbolje da cico ne voli dinamo dje je igrao ili repku hrvatske )))) da nije brano govorio dok je mogren ili rudar trenirao govorio, ja sam novi trener buducnosti i sl? nikada
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako je ovo istina, a ne sumnjam da nije, sto je uradio sa becirajem, je za svaku osudu, vjerovatno je imao svojih igraca koji su morali igrati prije beciraja!!!
    To i ja kazem. Cim su poceli igraci da se zale znaci da nesto nije bilo uredu u odnosima sa selektorom, a to bi nas odvelo samo u jos vece probleme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

aha nogometna sila kazes ne bi se slozio sa tobom, jer da jesmo, ne bi ni razmisljali o barazu nego kakve ce nam grupe bit na evropsko
    pocerao je sam sebe braco, jer je on sam poceo pricu prije nase najvaznije utakmice da oce u dinamo, da ga dinamo zeli, da je slobodan za dinamo, vise se o tome u cg pricalo nego dal treba da dobijemo bugare, i jeste nas savez nije bogat i vjerovatno je cico radio za smijesne pare u odnosu na rezultate, al ko je to znao na pocetku saradnje?
    i na kraju krajeva da je cico jedan fudbalski gospodin, ne bi traizo u pola kvalifikacija novi ugovor, nego kad izbori baraz
    Kad kažem nogometna sila onda mislim na ono što ste bili prije ovoga kvalifikacijskog ciklusa. Ruku na srce - nije vas bilo nigdje.

Vaš nogometni savez, vaš problem, ali pravi nogometni savez bi, radi mira u kući, poslije onakvih rezultata, koje neki ovdje omalovažavaju i pripisuju Božoviću, Kranjčaru ponudio novi ugovor uz klauzulu, kako se inače radi u nogometnom svijetu. Kranjčarevo pravo je da se bori za svoju egzistneciju pa taman usred utakmice. Dejo je mogao lijepo sjesti s njime za stol, dogovoriti se i potpisati novi ugovor s većim primanjima, ali uz klauzulu da je cilj plasman na Euro 2012. Ukoliko Cico ostvari tu stavku iz ugovora ostaje selektor u novom kvalifikacijskom ciklusu s većim primanjima, a ukoliko ne ostvari sretan mu put. Čovjek bi na taj način imao neku sigurnost i motivaciju, a ne da mu se dogodi ovo što mu se dogodilo. Mene za njega nije strah, ima on gdje, ali ćemo za otprilike godinu, godinu i po razgovarat koliko vam je Cico vrijedio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ljudi, hajde da malo rezimiramo neke stvari...

File je vodio mnogo bolje tim od Cica. Igraci su ga obozavali. File je imao tu nesrecu da nam se dogode Bugari. Imao je tu nesrecu da nije raspolagao sa Basom, da nije bio pristigao Savic... Reprezentacija stvarno u tom trenutku nije imala bolje od Bataka i Tanasiojevica. U takvoj situaciji nam je bio potreban carobnjak, a ne trener... Dalje, File je napravio tim Cicu. Sve moguce igrace mu je servirao. Trebalo je realno pronaci Jovanovica, Drincica... Cico za razliku od njega nije uveo u protokol niti jedno novo ime. Valjda nije imao vremena da vrsi skauting, sto stvarno rade i drugi iz saveza, ali je i Cico morao da uzme tu udijela...
    Cico je dobijao meceve, ali smo igrali mnogo ruznije nego kod Fileta. Mozda zbog Jovete, ali sticao se utisak da tako Cico i zeli. Medjutim, ruzna igra nije bila isplativa protiv raspalih Bugara, i raspalih Velsana. To je bio Cico. Stao kad je bilo najpotrebnije. Stao kad je pritisak bio najveci... Neko ce reci da je imao kadrovskih problema. Pa File je gotovo cijele kvalifikacije imao kadrovskih problema, pa to niko ne spominje. Sto ga je sprecavalo da pojaca vezni red protiv Velsa i da odigramo prevashodno na bod?! ...

Dejo je nas podgoricanin. Dejo je legenda svjetskog fudbala. Dejo se bezmalo puta pokazao kao covjek koji ima dovoljno velike klikere da postupi onako kako on stvarno misli da treba. Realno, gotovo uvjek je bio u pravu. Na kraju krajeva, on je i izvadio Cica iz naftalina...
    Cico neka sada pijucka pice po cio dan i daje intervjue raznim novinamam kako bi zelio da radi ovo, ono, vodi Hrvatsku sa Nikom... Zamislite da je za to vrijeme sjedio na nekom bzv mecu CG, ili srpske lige, i snimao ko bi mogao da pojaca konkurenciju u reprezentaciji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa vjerovatno je reprezentacija dosla sa 170. na 70. mjesto zato što je Filipović bio dobar. Da bi se znatno poboljšao rang na fifinoj listi potrebno je par pobjeda, a isto toliko poraza je potrebno i da se vratimo na to 70. mjesto.

Ne možeš poredit klupski i reprezentativni fudbal, fudbaleri odigraju 100 utakmica godišnje, a reprezentacija 10 .
    I nisam čuo da je Alegri prijetio da će da pođe u Inter ako mu se ne produži ugovor.
    Samo shto je Filipovic preskakao San Marino, Andoru, Lihtenshtajn, Luksemburg, Mauricijus, Trinidad i Tobago, a ovaj mnogo jache i kvalitetnije selekcije.

Poenta priche je ista jer se i Milanu tad lomila bitka za skudeto kao i nama za EP ali nije ni njima ni nama tad bilo gotovo i nismo ni mi ni oni bili bez shansi, to je sve shto ocu da ukazhem.

Zna se zashto se Berluskoniju nishta ne komentarishe u vezi kluba i vodjenja, jer bi proshao kao Leonardo prosle godine.

Ispada sad da je Buducnost gradski rival Dinamu, Dinamo je njegov klub njegova ljubova to mu niko ne mozhe uzet, shto ih ponekad pomene u novinama.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

tada jos nije kiksao pa su trpjeli jer smo tebali po svoj prilici da budemo sigurni u baraz al posle zadnje dvije utakmice ni to nismo. ovo sto smo prokockali je rijetkost samo jedna pobjeda od dvije najgore reprezentacije u grupi bi rjesile sve i niko mu nista ne bi mogao. tada je mogao da trazi novi ugovor a on je rekao prvo hop pa skocio. i onda sve prosuo sto je napravio. od najbolje drugo plasirane selekcije dosli smo da nam zavisi i prolaz dalje. meni u svemu ovome ako je istina da si se igraci poceli buniti oko njega dovoljan razlog da ode. to je vec znak da je atmosfera narusena. pa ja i dalje ne vjerujem da mu djalovic bio glavni igrac, a ko je gledao treninge znamo koja je klasa za njega delibasic, beciraj i damjanovic.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

"Želimo da Fudbalski savez Crne Gore bude ozbiljna i principijelna organizacija u kojoj se poštuju zadaci i kodeksi ponašanja. U posljednjih šest mjeseci sa Kranjčarove strane nije bilo tako". ovo treba da bude za svaki savez himna
    Svaki put mu je obećavao da će igrati od početka. Pa kad mu nije počinjao, obećavao mu je da će ući na poluvremenu. A onda mu je na poluvremenu tražio da nastavi da se zagrajava i da će ući tokom utakmice. Bećiraj me je zvao i kaže da nije problem da igra ni pet minuta, da će i tih pet minuta poginuti za Crnu Goru, ali da želi da ga selektor poštuje. Onda Kranjčar kaže da je Bećiraj budućnost reprezentacije, a u jednom drugom intervjuu da na njega više ne računa". ovo je bezobrazluk vec, zamisli da te neko ovako dribla par utakmica. ja bi prvi pozdravio sve
    Last edited by lepetanac; 08-09-11 at 19:47.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Kad kažem nogometna sila onda mislim na ono što ste bili prije ovoga kvalifikacijskog ciklusa. Ruku na srce - nije vas bilo nigdje.

Vaš nogometni savez, vaš problem, ali pravi nogometni savez bi, radi mira u kući, poslije onakvih rezultata, koje neki ovdje omalovažavaju i pripisuju Božoviću, Kranjčaru ponudio novi ugovor uz klauzulu, kako se inače radi u nogometnom svijetu. Kranjčarevo pravo je da se bori za svoju egzistneciju pa taman usred utakmice. Dejo je mogao lijepo sjesti s njime za stol, dogovoriti se i potpisati novi ugovor s većim primanjima, ali uz klauzulu da je cilj plasman na Euro 2012. Ukoliko Cico ostvari tu stavku iz ugovora ostaje selektor u novom kvalifikacijskom ciklusu s većim primanjima, a ukoliko ne ostvari sretan mu put. Čovjek bi na taj način imao neku sigurnost i motivaciju, a ne da mu se dogodi ovo što mu se dogodilo. Mene za njega nije strah, ima on gdje, ali ćemo za otprilike godinu, godinu i po razgovarat koliko vam je Cico vrijedio
    izvini, nije fscg neki snj savez pa da ispali bilo koga, on je imao klauzulu, vodi do kraja kvalifikacija, ako izborimo baras, do kraja baraza, ako izborimo prolazu na EP, vodi na ep + bonus, a on je pcoeo pricu vec posle utakmice sa engleskom, dje smo bili na pola kvalifikacija,
    e sad mi ti kazi, i da je dobio sve utakmice, opet postoji sansa da u drugu polovinu izgubi sve i ne kvalifikujemo se, al znas i sam da mamic placa masno, i on je pokusao to da u junu naplati, al je izvisio i tek onda kad je vidio da nema nista od toga, rekao da je on selektor cg a prije toga ga niej bilo da demantuje,
    ja sam njemu zahvalan samo tako za ovo sto je uradio sa nasom repkom, nemam rijeci
    al isto tako sam ljut sto nije bio strpljiv, nego je bio da kazem, guzica i pozurio da trazi bolji ugovor, vjeruj mi dobio bi ga, ne bi ga niko zajebao, ovako je zajebao sam sebe
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

не разумијем ове што причају треба му дат уговор ово-оно.зар је нормално да неко држи тренера и то репрезентације а да би он радије водио неки клуб или другу репрезентацију?! зар би неко од вас 'држао' жену а зна да би она радије с другим била и да прича то??? дајте људи не спрдајте се! треба је одма' да га мршикне а не сад.ал' опет говорим ако не можемо да извучемо бод и без њега не заслужујемо даље.a то за мотивацију тимски дух и то,пропало се ако им ЕП није мотивација и ако им народ свој није подстрек да ураде све што знају и умију!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo bez vrijedjanja, rekao sam lijepo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ljudi, hajde da malo rezimiramo neke stvari...

File je vodio mnogo bolje tim od Cica. Igraci su ga obozavali. File je imao tu nesrecu da nam se dogode Bugari. Imao je tu nesrecu da nije raspolagao sa Basom, da nije bio pristigao Savic... Reprezentacija stvarno u tom trenutku nije imala bolje od Bataka i Tanasiojevica. U takvoj situaciji nam je bio potreban carobnjak, a ne trener... Dalje, File je napravio tim Cicu. Sve moguce igrace mu je servirao. Trebalo je realno pronaci Jovanovica, Drincica... Cico za razliku od njega nije uveo u protokol niti jedno novo ime. Valjda nije imao vremena da vrsi skauting, sto stvarno rade i drugi iz saveza, ali je i Cico morao da uzme tu udijela...
    Cico je dobijao meceve, ali smo igrali mnogo ruznije nego kod Fileta. Mozda zbog Jovete, ali sticao se utisak da tako Cico i zeli. Medjutim, ruzna igra nije bila isplativa protiv raspalih Bugara, i raspalih Velsana. To je bio Cico. Stao kad je bilo najpotrebnije. Stao kad je pritisak bio najveci... Neko ce reci da je imao kadrovskih problema. Pa File je gotovo cijele kvalifikacije imao kadrovskih problema, pa to niko ne spominje. Sto ga je sprecavalo da pojaca vezni red protiv Velsa i da odigramo prevashodno na bod?! ...

Dejo je nas podgoricanin. Dejo je legenda svjetskog fudbala. Dejo se bezmalo puta pokazao kao covjek koji ima dovoljno velike klikere da postupi onako kako on stvarno misli da treba. Realno, gotovo uvjek je bio u pravu. Na kraju krajeva, on je i izvadio Cica iz naftalina...
    Cico neka sada pijucka pice po cio dan i daje intervjue raznim novinamam kako bi zelio da radi ovo, ono, vodi Hrvatsku sa Nikom... Zamislite da je za to vrijeme sjedio na nekom bzv mecu CG, ili srpske lige, i snimao ko bi mogao da pojaca konkurenciju u reprezentaciji...
    Ovo boldovano, opet vi prichate o nekoj ljepoti igre, dje su rezultati bili kod Filipovica i njegove igre lijepe, leprshave, madjonicharske koja je dolazila do izrazaja u nebitnim prijateljskim utakmicama u Podgorici protiv Norvezhana, Svedjana, koji su nastupali bez nekih igracha i slichno.Stevan Jovetic?Njega je Filipovic imao na raspolaganju stalno, dok je Cico bez njega napravio shto je napravio za ove godinu i po dana, dobio ga je samo za Vels i utakmicu u kojoj mu je falilo pola tima.
    Tako da kadrovskih problema su imali obojica a svakako da mi je veci hendikep Cicov problem nemogucnosti koriscenja fudbalskog bisera i majstora kakav je Stevan Jovetic a ne ovih drugih koji su bili povrijedjeni kod Filipovica.

Shto se tiche Deja, odlichno nash je, legenda je, ima klikere, josh samo da makne kuma neznalicu Vlaisavljevica da ne upropashtava djecu vec 5 godina zaredom, i ima da ga poshtujem kao najveceg idola na svijet.
    Do tad mozhe da mazhe ljudima ochi kako se ovaj smjenjuje zbog 2 losha rezultata, a ovaj hendikepirani brav ima ne loshe, nego pre preloshe rezultate i josh je tu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a najbolje da cico ne voli dinamo dje je igrao ili repku hrvatske )))) da nije brano govorio dok je mogren ili rudar trenirao govorio, ja sam novi trener buducnosti i sl? nikada
    A Didi mozhe li bit da je to napisao neki Hrvatski Milos Antic iz Arene ili neki njihov Djurkovic ili bilo koji drugi Crnogorski novinar i to mora 100% apsolutno da bude tachno, ja ne kazhem prichao da voli Dinamo i reprezentaciju jes, ali dok ne vidim vido intervju dje on to kazhe, to kao da se nije desilo.
    Ovo da je pozhelio da opet vodi Hrvatsku u nekom narednom perioud sasvim razumljivo i nije diskutabilno, jer on je ugovor sa CG imao do kraja ovih kvalifikacija ako Dejo nije imao namjeru da mu nudi novi, ne vidim shto on ne bi stavio do znanja HNS da bi mogao bit slobodan tad...Nisu ovi makli Bilica i rekli evo ti dodji, no sve normalno funkcionisalo, pa bi se dalje vidjelo shto i kako.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Pa ne bih rekao da je Vlaisavljevic trener mladih jer mu je kum... Trner je jer je jeftin, jer radi kao crnac, jer zna da napravi kompromis, zna da mijenja koncepciju igre u odnosu na rivala... Nije bas toliki brav. Da nema rezultate iza sebe, nema. Da ih mozda ne bi imali ni mnogo veci "strucnjaci", vjerovatno da ne bi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

izvini, nije fscg neki snj savez pa da ispali bilo koga, on je imao klauzulu, vodi do kraja kvalifikacija, ako izborimo baras, do kraja baraza, ako izborimo prolazu na EP, vodi na ep + bonus, a on je pcoeo pricu vec posle utakmice sa engleskom, dje smo bili na pola kvalifikacija,
    e sad mi ti kazi, i da je dobio sve utakmice, opet postoji sansa da u drugu polovinu izgubi sve i ne kvalifikujemo se, al znas i sam da mamic placa masno, i on je pokusao to da u junu naplati, al je izvisio i tek onda kad je vidio da nema nista od toga, rekao da je on selektor cg a prije toga ga niej bilo da demantuje,
    ja sam njemu zahvalan samo tako za ovo sto je uradio sa nasom repkom, nemam rijeci
    al isto tako sam ljut sto nije bio strpljiv, nego je bio da kazem, guzica i pozurio da trazi bolji ugovor, vjeruj mi dobio bi ga, ne bi ga niko zajebao, ovako je zajebao sam sebe
    Koliko sam ja sve ovo pratio Cico osim ovoga kvalifikacijskog ciklusa nije imao ništa na papiru, nikakav ugovor, nikakve klauzule. Imao je samo Dejovu riječ a od riječi se ne živi. Ako griješim ispravi me. Ne znam kakav je njegov ugovor bio, ne znam što mu je postavljeno za cilj, možda plasman na Euro? Je li prekršio ugovor? Ako jest zašto Dejo javno ne objavi što je to točno Cico prekršio? Floskule tipa voli Dinamo, reprezentaciju Hrvatske i slično su poprilično neuvjerljive.

p.s. Budi siguran da on sebe nije zajebao. I o ovome ćemo pričat za neko vrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pa ne bih rekao da je Vlaisavljevic trener mladih jer mu je kum... Trner je jer je jeftin, jer radi kao crnac, jer zna da napravi kompromis, zna da mijenja koncepciju igre u odnosu na rivala... Nije bas toliki brav. Da nema rezultate iza sebe, nema. Da ih mozda ne bi imali ni mnogo veci "strucnjaci", vjerovatno da ne bi.
    Ne no je tu jer je jedan od boljih trenera u CG, brate ne zasmijavaj me.
    Jeftin je?Jeftin je i Brano Milachic koji je poznat po tome da voli radi sa mladjim igrachima, i ko zna koliko josh boljih trenera u CG ima od njega a sigurno ne trazhe milione od FSCG za mjesto selektora mlade reprezentacije.
    Ako on radi kao Crnac onda je stvar bash prelosha jer on sa tim radom ne mrda iz mjesta.
    Tri generacije mlade reprezentacije nemaju igru, nemaju akcije, nemaju nishta, gubi se od Jermenije 4-1, ako su ishta do sad dobijali, dobijali su na suvi kvalitet pojedinih igracha, koji mogu gotovo jednim potezom, driblingom odluchit utakmicu.

Ali pored svega ovoga navedenog ja se vazda poshteno ismijem kad mi on dodje i da intervju i kazhe "JA NE ZNAM KAKO OVAKO LOSHE ODIGRASMO, JA NE ZNAM OVO, JA NE ZNAM ONO, NE SHVATAM KAKO NEMAMO IGRU, KAKO NEMAM OVO, KAKO NEMAMO ONO" da im nisam ja trener mozhda pa da ja to znam?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Sto se mene tice arugmenti za smjenu su prihvatljivi. Brnovicu treba dati punu podrsku i ne kritikovati ga unaprijed. Sjetite se kako je Kranjcar poceo sa 3 poraza i niko nije vjerovao da nesto mozemo napraviti u ovim kvalifikacijama. Brnovic je sa njima od pocetka, cak igra sa njima na treninzima i trenutno on je covjek koji najbolje poznaje te momke i nacin na koji igraju. Od mene ima podrsku i zelim mu da nas povede na EURO.
    Ada.

Brnovic je bolji od Kranjcara. Cak iako nikad nije vodio nijedan tim, bolji je on od Kranjcara.

Page 704 of 2251 FirstFirst ... 20460465469470070170270370470570670770871475480412041704 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)