View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 703 of 2251 FirstFirst ... 20360365369369970070170270370470570670771375380312031703 ... LastLast
Results 17,551 to 17,575 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LiBeRaCe View Post
    може ли неко да нађе све резултате црногорске репрезентације под вођством цицка крањчара,од прве до задње,што квалификације што пријатељске утакмице?
    Zbog chega?

Mosh li ti meni nac podatak koji smo bili sheshir sa proshlim trenerom i koji smo sheshir sad i odakle smo zrijebani za ovo SP u Brazilu?

Suvishna bilo kakva dalja pricha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LAZIALE View Post
    @Didi - ti izgleda nisi svjestan trenutne situacije ,da ce u ovom kratkom periodu do mecha sa Engleskom, nashim "predvodnicima" opasti motivacija i zalaganje ,jer dok je Cico bio tu stvorio je jedno jedinstvo medju igrachima ,i svojim izrazitim optimizmom je ćerao igrache dalje da daju maximum.. Znamo put koga se trči kad naša repka da gol.

Niko još od nas ne zna ,a možda ni neće znat koji su sve razlozi njegovog odlaska ,ali ja se iskreno nadam da će Brnović koji je tu bio svo vrijeme da nekako našteluje situaciju i popravi se ,a ubijeđen sam da će Cico, ako ne i na trening onda na utakmicu doć da ga vide momci sa kojima nam je stvorio brend ,pa ako Bog da ako damo gol ,viđećemo o5 kome će ga posvetit.
    ne **** me bez mene i ovako izdimih oko svega, znas li ti sto je za jednog igraca da igra na evropsko prvenstvo???? i panuce im motivacija??? ne zajebavaj me!!!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Ako čovjek izgubi 3 boda od nikad gore Bugarske, ako ne izvuče bod od Velsa koji je imao 0 bodova u grupi, ako priča po novinama da bi želio da vodi Dinamo, Hrvatsku i ostale gluposti treba mu dat otkaz, i ne samo sad njemu nego i bilo kom budućem selektoru.

A što se tiče požrtvovanost, borbe, zalaganja, želje... to igrači MORAJU da imaju pa da je selektor Milorad Đurković.
    Izgubio je 2 boda opet ponavljam nesrecno, Vels je bolja ekipa od Bugarske i ima 3 dobra igracha, dok im ostali igrachi igraju po Premiershipu i Championshipu, Bugari igraju u CSKA Sofia i Liteks Lovech, za razliku od Velshana oni imaju pola dobrog igracha Petrova.

Ovo boldovano, Pa zashto NISU?Dje je bila ta trenerchina da im sve to usadi i zashto nije?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ako čovjek izgubi 3 boda od nikad gore bugarske, ako ne izvuče bod od velsa koji je imao 0 bodova u grupi, ako priča po novinama da bi želio da vodi dinamo, hrvatsku i ostale gluposti treba mu dat otkaz, i ne samo sad njemu nego i bilo kom budućem selektoru.

A što se tiče požrtvovanost, borbe, zalaganja, želje... To igrači moraju da imaju pa da je selektor milorad Đurković.
    sve je receno
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Shto ti dodje tachno Dejo ili Branko?

Mi smo dali otkaz TRENERU a posao je dobio ASISTENT koji prije toga NIJE vodio NIJEDAN KLUB.
    Kako uopshte mozesh da budesh optimista kad su postavili choeka za trenera koji do sad nije nishta sam odluchivao, vodio, trenirao, itd...
    Dzabe ih poznaje kad NE ZNA zanat, nije imao dje da ga stekne, nije isto voditi par klubova bit prvak sa njima, igrat Ligu Sampiona, bit trener reprezentacije, odvest je na veliko takmichenje i bit ASISTENT i uchit zanat i onda vodit reprezentaciju u 2 najvaznija mecha.

Prije svega ovoj limitiranoj grupi igraca nashe reprezentacije je prijeko potreban MOTIVATOR, oni bez motivacije sa svojim fudbalskim kvalitetima igraju po Rusiji i Poljskoj, treba im neko da ih ubijedi da su bolji od drugih da MOGU da se bore sa svima, lichi li ti Branko na takvog motivatora?
    To je bio jedan do najboljih segmenata Cica i njegovog posla, mogao je sa svojom prichom da ih ubijedi u shta je on htio.
    Ne dodju mi nista.

Opet kazem treba mu dati sansu i ne kritikovati ga unaprijed. Znam da nema iskustva ali zna te momke i vjerujem da ce ih dobro voditi. Uostalom ako ih bude slabo vodio lako je i njega smijeniti. Siguran sam da si i za Kranjcara mislio da je nikakav nakon 3 poraza na pocetku.

Inace preporucujem da dobro procitate ovaj tekst i razloge za njegovu smjenu.
    http://www.vijesti.me/sport/savicevic-to-nije-bio-isti-kranjcar-kao-prosle-godine-clanak-37047

Ono sto meni bode oci jeste da su pojedini igraci poceli da se zale prije utakmice sa Velsom, a znamo dje bi nas to dovelo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kranjčar smijenjen, Brnović selektor - Savićević: To nije bio isti Kranjčar kao prošle godine..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbog chega?

Mosh li ti meni nac podatak koji smo bili sheshir sa proshlim trenerom i koji smo sheshir sad i odakle smo zrijebani za ovo SP u Brazilu?

Suvishna bilo kakva dalja pricha.
    прво - научи да пишеш
    друго - ко је тебе што питао?
    треће - тражио сам резултате од онога ко их има
    четврто - дијете кад се роди нема 10 год (ако твој мозак ово може да дешифрује)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najjachi su mi ovi Srbi shto su jedva chekali da se makne Hrvat iz reprezentacije, ne bi mi bili mi da se tu politiku i iskomplexiranost ne ubachi, mozhda su trebali Jokanovica ili Pizhona dovest, da ga Rajo chasti josh koji shamar.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Ovo boldovano, Pa zashto NISU?Dje je bila ta trenerchina da im sve to usadi i zashto nije?
    Što mene pitaš, niko ne treba da se ćera da igra za reprezentaciju, ako išta osjećaju prema ovoj državi oni će ginut na utakmicama a ne da im neko usađuje to.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

прво - научи да пишеш
    друго - ко је тебе што питао?
    треће - тражио сам резултате од онога ко их има
    четврто - дијете кад се роди нема 10 год (ако твој мозак ово може да дешифрује)
    Prvo - Vidim da si neki mladjani neandretalac, pa ti teshko dolazi do mozga ovo sh i ch, jbga teshko ti je razumijem te.
    Drugo - Ne prdi dosha si da pishesh na forum i kad ti neki quotuje post, pitash ko te shta pitao, izloguj se i drzh se Facebooka.
    Trece - Bice da si ih trazhio radi necheg shto mi nismo mogli da dokuchimo.
    Cetvrto - Penal si, ne brishi dupe lijevom rukom i bice ti banja i ne pokushavaj forice da bachash loshe ti ide.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što mene pitaš, niko ne treba da se ćera da igra za reprezentaciju, ako išta osjećaju prema ovoj državi oni će ginut na utakmicama a ne da im neko usađuje to.
    Pa poshto si toliko preokupiran tome da su trebali da ga smijene pa te pitam, zashto je ovakva situacija bila pod Kranjcharem a zashto pod Filipovicem i shta je ovaj napravio za CG a shta ovaj drugi?

Da zanemarimo vecinu novinarskih spletki od strane hrvatskih medija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu nac Didiju ovaj post pa cu ga samo ovako copy/paste iz ovoga quote-a

"jedina greska sto fscg nije smijenio "gospodina" kranjcara, odma posle bugara, e to im je jedina greska !!!!!
    a potpuno opravdani otkaz, filipovic je za njega svijet izmislio sto se tice ljudskosti "

Shta smo tachno imali od te njegove ljudskosti, osim sramote u rezultatima, onoj prichi malih i najmanjih drzhava na svijet?
    Taj Filipovic ne bi mogao sa Italijom da osvoji bod na Wembli (a ne sa CG), a znamo dobro ako je ko stvoren za defanzivan i tvrd fudbal onda su to Italijani?
    makar nije u sred najvaznij utakmica trazio nove ugovore, htio da ide u druge klubove i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Neće, zašto bi skandirali biće još putovanja po Evropi sa reprezentacijom makar i turistički.
    da te upoznam, posto si ocigledno neobavijesten klub navijaca sam sebi obezbjedjuje putovanja, i do sad nismo nikad isli zajedno sa reprezentacijom, i ubuduce ovakve stvari nemoj odje da iznosis jer su cista laz
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darknes View Post
    to je sustina, i ako ne bude pobune ja bojkotujem reprezentaciju vjerovatno zauvjek, jer ce se tesko ista mijenjati...
    ljudi kao takvog razmisljanja i ne trebaju ovo reprezentaciji, jer ti bojkotujes jer cico nije vise trener ahahhahahaha qqq
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Nego vidite li vi ljudi šta se desi kad ne ispoštujete Đurkovića. :biggrin:

Strašno đe mi živimo...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Nakon početnog šoka kad malo bolje razmislim nije ovo toliko katastrofalan potez. Prvo, sumnjam da je Dejo neko ko želi loše CG fudbalu. Drugo, čim je počelo ono pijačno pregovaranje preko medija oko ugovora, za koje je Cico kriv više nego novinari, čak je i utisak da ih je on mangupski koristio, znao sam da će odmah to da utiče na sve postignuto do tad. Sad je definitivno jasno da je to poremetilo odnose. Ne želim da osporavam napredak koji je Cico postigao sa reprezentacijom, ali svi smo svjesni da je tu i sreća igrala važnu ulogu. Uz požrtvovanje, organizaciju u defanzivi, koja ipak zavisi od individualnih kvaliteta a ne postavljenog sistema jer ne bi od Albanije primali 3 gola, nije Cico donio ništa spektakularno da bi ga kovali u zvijezde. To su pokazale ove 2 najbitnije utakmice koje su nas vratile u realnost a to je da nas samo maksimalno požrtvovanje i sreća mogu odvojiti od bilo koje reprezentacije, i to samo za jedan go. Realno, igra je 85 posto vremena na tim utakmicama bila nikakva. Ako je takva sa Bugarskom i Velsom, u utakmicama koje su zahtijevale maksimalnu motivaciju, šta očekivati sada sa reprezentacijama koje su ipak pola i cijelu klasu iznad ovih, uz još nametnuti pritisak prokockane prednosti. Parkirati autobus i nadati se bodu u tim utakmicama, ili nekoj ludo srećnoj kontri znaju i treneri iz naše druge lige, a realno to je jedino što preostaje i Cico nije pokazao ništa drugo do da imamo tim samo za takvu igru. Kad su već odnosi nezdravi, i kad se prenosi na igrače, trebalo je presjeći, samo mi je Brnović najnesrećnija posljedica svega ovoga. Volio bih da se prevarim.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Najjachi su mi ovi Srbi shto su jedva chekali da se makne Hrvat iz reprezentacije, ne bi mi bili mi da se tu politiku i iskomplexiranost ne ubachi, mozhda su trebali Jokanovica ili Pizhona dovest, da ga Rajo chasti josh koji shamar.
    Pa vidim ih podosta koji se nisu nešto prije aktivirali na ovom podforumu a sad puna podrška smjeni Kranjčara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Eto tako. Pravo u centar!
    hvala na ovome, toliko o tome koliko si zahvalan klubu navijaca za neke stvari
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Opet kazem treba mu dati sansu i ne kritikovati ga unaprijed. Znam da nema iskustva ali zna te momke i vjerujem da ce ih dobro voditi. Uostalom ako ih bude slabo vodio lako je i njega smijeniti. Siguran sam da si i za Kranjcara mislio da je nikakav nakon 3 poraza na pocetku.
    [/URL]Ono sto meni bode oci jeste da su pojedini igraci poceli da se zale prije utakmice sa Velsom, a znamo dje bi nas to dovelo.
    Pa dao mu je Dejo shansu, shto ja treba ishta da mu dajem?Za mene to nije trener i kraj priche pa sve na EP da nas odvede.
    Tu se varash jer za mene prijateljske utakmice ne predstavljaju nishta, tako da mi ni ta 3 poraza nisu nishta znachila, rachunaju se zvanichne utakmice i to me interesuje, dje smo na tabeli i koliko imamo bodova, ne koji je rezultat bio u prijateljskoj utakmici, dje pola igracha ne igra, dje Mirko ako uopshte dodje na prijateljsku kao najbolji igrach reprezentacije, imitira Totijevo ponashanje iz Rome itd.

Mene bode ochi to shto Dejo navede hiljadu razloga a nidje da prozbori i imenuje to shto pricha i o chemu pricha, lovachke priche.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 08-09-11 at 19:20.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    E sad, kad je vijest ozvanicena, i kada su se, barem shto se mene tice, najpesimisticnije prognoze obistinile, da dam jedan (relativno) kratak komentar:

Prvo, namjerno pishem prije nego shto Savicevic objelodani razloge smjene, jer ce onda rasprava da skrene u pravcu opravdanosti/neopravdanosti tih razloga, a takav tok rasprave je za mene veoma nepozeljan. Nepozeljan, jer ce da zamagli sushtinu. A sushtina je sledeca, i moze se izraziti prostom statistikom, koju cu pokushati u shto kracem obliku da predstavim.

Dakle, Crna Gora je drzava od 600000(kojih 30 hiljada manje vishe) stanovnika, a jedine manje drzave i entiteti u kvalifikacijama su Malta, Luksemburg, Lihtenstajn, Andora, San Marino i Farska Ostrva. Sve ove reprezentacije se nalaze na dnu grupa u kojima se pokusavaju kvalifikovati, a obicno sluzhe kao timovi za nabijanje gol razlike ovim malo boljim ekipama, ekipama koje dolaze iz vecih drzava.

Crna Gora ima 5 igraca, od 21, koja igraju u klubovima koji pripadaju "gornjem domu" evropskog fudbala(Vucinic, Jovetic,Vukcevic Savic, Basa), ostali igraju u, mirne se dushe mozhe reci i bez uvrede za navijace, ispodprosjecnim evropskim klubovima.

Cico Kranjcar je trener koji je primao ubjedljivo najmanju platu u regionu, a otprilike stostruko manju od najplacenijeg selektora reprezentacije, Kapela, sa chijom je ekipom uspio da remizira na Wembley-u, pred oko 80 hiljada gledalaca i bez dva najbolja igraca(Vucinic i Jovetic).

Cico Kranjcar je trener koji je reprezentaciju doveo na drugo mjesto, trener koji sa svim ekipama u grupi ima pozitivan skor. Ne zaboravimo da se CG takmici u najtezoj grupi u kvalifikacijama. Takvi rezultati su omogucili reprezentaciji da se bori za prvo mjesto(do koga je vode dvije pobjede) ili za baraz(do koga je vodi bod protiv Shvajcarske). Kolika je uloga Kranjcara u postizanju takvog rezultata, govori poredjenje sa njegovim prethodnikom. Filipovic je, u laksoj grupi, bio tek peti, i posle 3-4 kola je izgubio sve shanse da se kvalifikuje/ide u baraz.

Za mandata Kranjcara, reprezentacija je sa 70 i neke pozicije skocila na 16u na fifinoj rang listi, shto je cini najboljom u regionu i shto joj je omogucilo da u zhrijeb za kvalifikacije za SP u Brazilu 2014 udje iz drugog sheshira.

Timovi/reprezentacije koji su u sred takmicenja,posle samo jednog poraza, mijenjali trenere obicno nisu dobro prolazili u tim istim takmicenjima, cak i kad su imali neuporedivo kvalitetniji igracki kadar od onog koji je Crnoj Gori na raspolaganju. Sjetimo se Reala u doba galaktikosa, Juventusa prosle dvije sezone.

Za svo ovo vrijeme, Cico Kranjicar nije napravio niti jedan incident koji se ne tice fudbala, a da je javno potvrdjen. Bilo je puno spekulacija medija prije meca sa Bugarskom, sve one su demantovane. Bilo je i nekih izjava sa njegove strane koje su mogle izgledati pomalo moralno upitne. Tacno. Medjutim, on je mushki odradjivao posao do kraja, niti jednu stavku ugovora nije prekrsio, a samoreklamerstvo i dizanje cijene su neshto shto svaki igrac/trener na ovom svijetu rade, to je jednostavno odavno dio sporta. Sjetimo se, ne tako davno Mourinho je izjavio da bi ponovo zhelio da preuzme Inter, kao i da bi u buducnosti htio da bude trener Uniteda, pa mu niko iz Real MAdrida to za zlo nije uzeo(Cicu je spocitavana zelja da trenira Hrvatsku i Dinamo). Mnogo se prica i o njegovom alkoholizmu, ali opet-nikad se javno nije pojavio u pijanom stanju, niko ga nikad nije vidio da pije, ali eto, to svi znaju i to mora biti tako. Standardna nasha prica. Plus, Cico nam ne treba da igra, vec da trenira, a rezultati, osnovno i jedino mjerilo uspjeha jednog reprezentativnog selektora, zaista ne fale. Brian Clough je 17 godina bio trener Notingem Foresta. Toliko o tome, i o validnosti tog razloga.

Kad se sve sabere, svi razlozi koji su u opticaju a kojima se pokusava opravdati smjena padaju u vodu pred prostom kombinacijom statistike i zdravog razuma. Stvarno smijeniti nekog ko je postigao sve gore navedeno zbog tih razloga mogu samo izuzetno glupi ljudi, koji uz to nemaju pojma o fudbalu. Medjutim, koliko ja znam, niko u Savezu ne ispunjava oba ova kriterijuma(i da je totalno glup i da pojma o fudbalu nema). Stoga se lako da zakljuciti-tu chista posla nisu. Moj zakljucak je: smjena Kranjcara kombinacija je sujete Dejana Savicevica, koji jednostavno ne mozhe da podnese da neko drugi ima vece zasluge za uspjehe od njega(Scepo, kad ga vec poznajesh ovo mi ne mozhesh demantovati, a razumjecu ukoliko ne potvrdish), kao i zelja ljudi i Saveza(moguce i izvan Saveza) da uticu na sastav i taktiku reprezentacije, zelja koja im pod Kranjcarem nije mogla biti uslisena. Ukoliko se ne varam, zbog slicnih razloga je i Bozovic najuren iz Buducnosti, a taj su vrli cin obavili isti ljudi koji i ovo ili njihovi poznanici.

Ovakva odluka odslikava i ukupno stanje u nasoj drzavi, drzavi u kojoj se uspjeh ne nagradjuje,vec kaznjava,drzavi u kojoj sve, bash sve mora ici preko veze i neregularno, dok se krvnicki rad i nevjerovatna motivisanost da se uspije nagradjuju smjenom(bolje receno, nogom u dupe), drzavi u kojoj se raznim sumnjivim osobama dozvolilo mijesanje u sport. Vaterpolo, dzudo, rukomet(sjetite se KAtarine Bulatovic), kosarka, pa sada fudbal-matrica je svugdje ista, svugdje porazna i svugdje vodi krahu nasheg sporta. A shto se tice Dejana Savicevica-ovim je cinom on izvrsio uriniranje po svojoj fudbalskoj karijeri, po svom imidzu fudbalskog simbola u CG, po onom cuvenom lobovanju Zubizarete u finalu Lige Shampiona. Neka mu je sa srecom. A neka je sa srecom i Cicu Kranjcaru, treneru i covjeku koji je najzasluzniji za rezultatski uspjeh, bum i ekspanziju crnogorskog fudbala i fudbala u Crnoj Gori. Nek je sa srecom i igracima, oni nishta nisu krivi, i neka pokusaju da u ove dvije utakmice pobjedama/barazom spase bar malo ugleda koji je CG fudbal imao, a kojeg je veliki dio unishten danasnjom odlukom. Mada bice teshko, ovakve odluke se moraju odraziti na ekipu, kojoj ce nedostajati vrhunski takticar i motivator(zamjena je priuceni trener koji nikad nije vodio ni jednu ekipu), i,ukoliko se realno gleda, pesimista sam u pogledu prvog i drugog mjesta. To ne znaci da se svi necemo nadati-svi cemo biti na stadionu protiv Engleza, i radovati se svakom dobrom potezu kao i do sada. Ali, posle ovoga...bice teshko.

P.S. Zamolio bih ljude koji se bave organizovanim navijanjem za CG, a ima ih na ovom 4umu dosta, da Sjeverna tribina, za utakmicu sa Engleskom, smisli i ostvari dostojan omazh Zlatku Cicu Kranjcaru. Zasluzio je to.
    Svaka ti cast, najbolji post ubjeljivo...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Mislim da ovakav slucaj jos nije zabiljezen. Jeste nesto slicno u Srbiji sa Anticem. Balkan pusti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

може ли неко да нађе све резултате црногорске репрезентације под вођством цицка крањчара,од прве до задње,што квалификације што пријатељске утакмице?
    Prijateljske:

Makedonija-Crna Gora 2:1

CG- Albanija 0:1

Norveska-CG 1:0

CG-S. Irska 2:0

CG-Azerbejdzan 2:0

CG- Uzbekistan 1:0

Albanija-CG 3:2

Kvalifikacije:

CG-Vels 1:0

CG-Svajcarska 1:0

Bugarska-CG 0:1

Engleska-CG 0:0

CG-Bugarska 1:1

Vels-CG 2:1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    malo li je, pazite nama prica da bi da nas vodi u rio a u hrvatsu da bi volio da ih vodi protiv srbije. neka je on i kapelo ali malo vise postovanja za reprezentaciju koju vodis.
    o tome ja pricam, nije postovao to sto radi, jer ne bi pricao nista za klubove i sl,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Pa poshto si toliko preokupiran tome da su trebali da ga smijene pa te pitam, zashto je ovakva situacija bila pod Kranjcharem a zashto pod Filipovicem i shta je ovaj napravio za CG a shta ovaj drugi?

Da zanemarimo vecinu novinarskih spletki od strane hrvatskih medija.
    Filipović je bio loš i dobio je otkaz(iako ga je prekasno dobio). Kranjčar je imao bolje rezultate od Filipovića što ne znači da je bio dobar, i on je dobio otkaz.

I da Murinjo dođe i da izgubi utakmice koje nisu smjele da se izgube, i da mlatrnja po novinama i on bi trebao da dobije otkaz pa da smo prije toga dali 5 golova špancima
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Mislim da ovakav slucaj jos nije zabiljezen. Jeste nesto slicno u Srbiji sa Anticem. Balkan pusti...
    Da da i oni filozofi izgubishe TRENERCHINU jer ne htjedoshe da mu daju normalna primanja, kakva trener koji je vodio onakve Spanske velikane i zasluzuje.

Page 703 of 2251 FirstFirst ... 20360365369369970070170270370470570670771375380312031703 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)