View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 701 of 2251 FirstFirst ... 20160165169169769869970070170270370470571175180112011701 ... LastLast
Results 17,501 to 17,525 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni tu smrdi nesto drugo, sta ako Deju smeta to sto je Cico bio u igri da odvede CG u vjecnu slavu poznatiju kao EP. Ne vjerujem da ce nam se u skorije vrijeme takva prilika ukazati...Pade mi napamet da je mozda sve ovo neka vrsta obmane a sve u cilju da se neko (mozda to bude i sam dejo) uzdigne i ode u vjecnu slavu sa kvalifikacijom na EP.

Na kraju krajeva, ta prica oko poraza u Kardifu, neigranjem Beciraja (mnogo deju puca ***** za njegovo neigranje) uvrstiti kao razlog otkaza Krajnacaru moze jedino IL GENIO da izjavi...

Ja poslije ovakvog poteza ne vjerujem da sam vise u stanju da navijam za nasu reprezentaciju. Prosto mi krivo zbog svega sto je CICO uradio i napravio od nas, znajuci koliko smo jadni i bijedni bili prije njega.... DNO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Цицко нам је и отац и мајка!да њега не би сунце нас више не би огријало.вратио је осмијех на лица трудница и неких сенилних старица.цицо дела салуте љубимо ти скуте.што нас остави кукала нам мајка,како ћемо сад?што да радимо,чему да се надамо?како ћемо га нАћас заспијеват у аљине кад знамо да њега више нема??? :sorrow:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja sam ovdje davno napisao ako ne dobijemo bugare kuci da je to bruka, pa gledao sam im par utakmica sto pripremnih sto u kvalifikacije pa njih ce vels odtati 5 0 .
    tacno se vidi da vec tu nesto nije stimalo jer smo ih morali dobiti. losi su prelosi. meni je kod cica najvise smetalo ti razni intervuji koji su uvijek bili pred utakmice 15 dana. mislim da ni to nije bil slucan sa cicove strane. iskreno vise vjerujem deju nego cicu a njemu hvala do sada i hvala mu sto cu ici u svajcarsku vjerujuci da cemo ici makar u kvalifikacije. ali je vidno da smo pali posle onih prica njegovih da ga je sin zvao sa pricom da ce zajedno u sledece kvalifikacije i sl.
    sta ce mu ta prica pa onda nisam ja tako mislio i sl, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu a mi se vidimo protiv engleza. ne navijam za cica nego za nasu reprezentaciju ko god da je vodi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aldo- View Post
    kako ovaj radi za nekoga,a kako radi,prava je radilica na sredini terena,ulijece sa ledja sa dvije noge bez lopte ako treba....
    ko radi ne boji se gladi....

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Oće li vođe navijača počet skandiranje "Dejo odlazi" ako izgubimo ove dvije utakmice koje slijede?
    Naravno, mislim na onim utakmicama(prijateljskim isl) koje dođu kasnije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Oće li vođe navijača počet skandiranje "Dejo odlazi" ako izgubimo ove dvije utakmice koje slijede?
    oce, kao varvari mugosi sto skandiraju..

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Neće, zašto bi skandirali biće još putovanja po Evropi sa reprezentacijom makar i turistički.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    oce, kao varvari mugosi sto skandiraju..
    Pa i mene se čini. Svako im je kriv samo je on bog i njemu se ne smije pjevat.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ne navijam za cica nego za nasu reprezentaciju ko god da je vodi
    Tako sam ja mislio za Radonjića pa se vratismo kao najgora ekipa na turniru pa mi je lakše sad ovo izbačit iz sebe da se ne nerviram posle kad dodje utakmica racionalno zar ne
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Neće, zašto bi skandirali biće još putovanja po Evropi sa reprezentacijom makar i turistički.
    Thanks for adding reputation to this user.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam ovdje davno napisao ako ne dobijemo bugare kuci da je to bruka, pa gledao sam im par utakmica sto pripremnih sto u kvalifikacije pa njih ce vels odtati 5 0 .
    tacno se vidi da vec tu nesto nije stimalo jer smo ih morali dobiti. losi su prelosi. meni je kod cica najvise smetalo ti razni intervuji koji su uvijek bili pred utakmice 15 dana. mislim da ni to nije bil slucan sa cicove strane. iskreno vise vjerujem deju nego cicu a njemu hvala do sada i hvala mu sto cu ici u svajcarsku vjerujuci da cemo ici makar u kvalifikacije. ali je vidno da smo pali posle onih prica njegovih da ga je sin zvao sa pricom da ce zajedno u sledece kvalifikacije i sl.
    sta ce mu ta prica pa onda nisam ja tako mislio i sl, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu a mi se vidimo protiv engleza. ne navijam za cica nego za nasu reprezentaciju ko god da je vodi
    Ta Bugarska je dobila taj Vels u gostima 0-1.

Dalje, mi jesmo nesrecno odigrali taj mech 1-1 , trebalo smo da ih dobijemo ali bi shto bi.

Ja ne vjerujem toliko Deju, svaka njemu chast shto je ostao odje u CG da se shega sa ovim domacim blavorima da pomazhe ostale klubove i ligu kroz FSCG, ali ajde onda da se zapitamo zashto svemocni Dejo ne smijeni ovoga invalida od Vlaisavljevica kojem se dopushta da svoje neznanje prenosi na 3 generacije mlade fudbalske reprezentacije i pritom uspije da se usere u sve 3 zajedno?

Dje je Dejo shampion i ljudina, da posalje vranu od Vlaisavljevica u 3 lijepe pm? Nema kad, kad kumstvo vijecaju.
    Kultni presjednik Sjeverne Koreje bi Vlaisavljevica poslao na dozhivotni rad u kamenolom i radio bi tamo dok dushu ne ispushti.
    A ovamo je problem Kranjchar nakon 2 slabije utakmice...

To Desha majstore pa ti si BOG!

PIH !
    Last edited by Tz-ObeLiX; 08-09-11 at 18:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Neće jer neće bit Dejo kriv što ne može da zaustavi kola koja su uveliko krenula niz brdo hahahahahaha Crna Gora, da crnja ne može bit u svakom pogledu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Njegovo fudbalsko bozhanstvo u Crnoj gori nije moglo podnijeti da mu slavu preotme nekakav Kranjchar kojeg je doveo za par hiljada eura i koje su Crnogorci obozhavali"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neće, zašto bi skandirali biće još putovanja po evropi sa reprezentacijom makar i turistički.
    to je sustina, i ako ne bude pobune ja bojkotujem reprezentaciju vjerovatno zauvjek, jer ce se tesko ista mijenjati...

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Zaboraviće se vaterpolo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo ti bojkotj al ja nemam druge bez ove tao da sam na stadion kao do sada na svaku utakmicu ko god bio selektor, jer ne igra selektor nego igraci. a nisu ga hrvati dzabe istjerali isto iako ih je odvo na svjetsko a cini mi se ni tamo nisu lose igrali nego nisu dalje prosli.
    mora da ima nesto sto mi ne znamo tako da ne treba pretjerivati
    Evo je chovjek imao posranu konferenciju za shtampu, zashto nije tu iznio taj prljav vesh to shto on zna a mi ne znamo, zashto nije ubijedio narod da je to prava odluka i da je opravdana, o chemu se radi kako je z glavom, kaslju li snicle?
    Lako je rec zna on neshto shto mi ne znamo, nego daj da vidimo shto je to, da ga ne pljuje sad pola Crne Gore zbog ove odluke, nego da ga josh vishe vinemo u nebo kao ultimativnog FSCG presjednika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva je ovo prazna priča Dejova, to nije zdravo. Otišla su kola nizbrdo - reka bi čoek da smo Brazil. A evo 4 godine idu nizbrdo s onim nesretnim Vlaisavljevićem, ali nema ni najave njegovog otpuštanja. I sad kao treba branit Deja - mačku o rep tu priču.
    Kukaćemo mi za Cicom, volio bih da griješim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LiBeRaCe View Post
    Цицко нам је и отац и мајка!да њега не би сунце нас више не би огријало.вратио је осмијех на лица трудница и неких сенилних старица.цицо дела салуте љубимо ти скуте.што нас остави кукала нам мајка,како ћемо сад?што да радимо,чему да се надамо?како ћемо га нАћас заспијеват у аљине кад знамо да њега више нема??? :sorrow:
    Razumijem da je čovjek donio veliki uspijeh crnogorskom fudbalu, inače uz dosta sreće jer su se utakmice dobijale 1:0, ali ovakvi komentari su za brisanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bice da je chuveni napadach Svajcerske reprezentacije Sepp Blater , javio Deju da ne mozemo mi ic pored njegove reprezentacije na EP i da se ne bi sjekirali mnogo, neka se makne Kranjcar pa cemo Brnovicu dat 5 eura da odradi on ove dvije utakmice da se ne izlazhemo nepotrebnom troshku kad svejedno necemo proc.

Malo da se i ja zayebavam, kad mogu Dejo i Dushko Vlaisavljevic sa mnom i ostatkom Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Coeku se trebao dic spomenik a ne dat otkaz. Ovo nema nidje.
    Vala najmanje sto sad ka navijaci mozemo uradit je da mu se zahvalimo na iducu utakmicu. No ne vjerujem ni to da ce docekat kakvi smo.pih

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Misilim da ćemo sa Brnom doći do prepoznatljive brze igre kratkih pasova koju je on tokom svoje bogate karijere forsirao.O još se sjećam kontre u meču Holandija-SRJ na SP u Francuskoj kad Dejo i Brna trče kontru sami pud gola Holandije a Davids ih sa dvadeset metara zaostatka stiže i uzima im loptu bez problema:highly_amused:
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Fala bogu da su ocerali Kranjcara! eto toliko
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

smjenio bi on njega jos posle bugara al nije smio posto je imao rezultate iza sebe, vels mu je dosao taman. mada posle onih novinskih natpisa i njegovih intervjua i ja bi ga smjenio. sto ce mu ta prica.da dize cijenu ili ugovor, pa to se ne radi preko novina nego direktnim kontaktom. tu mi se zgadio, i naravno jb ga djalovic
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto tako. Pravo u centar!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ja ne vjerujem toliko Deju, svaka njemu chast shto je ostao odje u CG da se shega sa ovim domacim blavorima da pomazhe ostale klubove i ligu kroz FSCG
    cus 'svaka mu cast'. alo bre, da je ista pametniji ne bi u mrtvu PG zivio i smuca se s lokalnim mafijasima. baraba jedna nepismena. sjutra ce ovako Mirko bit predsjednik necega i ista ce prica bit.

Page 701 of 2251 FirstFirst ... 20160165169169769869970070170270370470571175180112011701 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)