View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 698 of 2251 FirstFirst ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... LastLast
Results 17,426 to 17,450 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post
    Nešto ću vam reć, ja sam ovo jutros saznao. Dejo mi je rekao. Prijatelji smo odavno, a Cica sam upoznao kad je došao na mjesto selektora. Dejo mi je jutros rekao šta će da uradi, i mogu reć d aje napravio pravu odluku ali u pogrešno vrijeme.

Vi mislite da je jedini razlog što je Cico otišao loši rezultati, e pa nije. Već njegovo ponašanje, plakanje za Dinamom i Hrvatskom reprezentaciom a onda i ponašanje posle meča sa Bugarima i priča da ćemo sigurno bit prvi u grupu, da poraz od Velsa nije bitan toliko jer imamo i dalje velike šanse, i da meč sa Albancima ništa ne znači.
    reci mu kad ga vec poznajes da mu sve najgore zelimo!!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Samo se nadam da ce nam ponuditi dobre razloge...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sram i stid da bude Deja i sve oko njega. Eto tako. Kao prvo, NIKAD se ne otpusta trener u ovom stadijumu kvalifikacija, posebno kad treba da se lomi rezultat. Drugo, mi boljeg trenera NE MOZEMO nac', ne sad, nego nikad, jer para za to nemamo, ili necemo da damo. Koliko god se ne slagao sa tom odlukom, cujem da se nije bas mirisao sa skoro svim igracima, da nisu bili u bas najboljim odnosima sa Cicom. E sad, sto i kako je tu ne znam, ali je ovo preglup potez.

Nikad nista necemo postic, jer sami sebi u drob skacemo ovakvim odlukama. Pih, kako se iznervirah.
    Last edited by _HokutoNoKen_; 08-09-11 at 16:20.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Tužan dan za crnogorski fudbal. :cry:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treninzi reprezentacije su otvorenog tipa, pa fino dodjete pa vidite kako se cico slaze/ne slaze sa igracima, a ne napamet pricu
    ja mislim da je frka sto su promijenili dresove a
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo mi Vucinica ne dirajte za ostalo kako ocete!! bez njega prpadamo sigurno, vako mozda i imamo neke sanse!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u najgore moguce vrijeme se dogodilo nesto sto nije smjelo da se dogodi,al glavu gore i da se prodje dalje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    treninzi reprezentacije su otvorenog tipa, pa fino dodjete pa vidite kako se cico slaze/ne slaze sa igracima, a ne napamet pricu
    ja mislim da je frka sto su promijenili dresove a
    Sumnjam da bi pokazivali neke zategnute odnose, posebno kad ljudi gledaju treninge, a ovo ne pricam napamet, nego ne mogu pricat' stvarno odakle cujem, ali je izvor veoma pouzdan. Nije ni bitno, los je ovo potez, VRLO los potez, koji nije smio da se radi. Sad treba da zivimo sa tim. Pripremite se za sistematsko praznjenje tribina kad repka igra. Nazalost, ljudima ce opanut interesovanje, jer vise nece vjerovat u uspjeh, i niko nece dolazit. Pih...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sramota

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi zivot ide dalje, moze se i bez Cica. Nego citam ljudi negdje pozivaju na bojkot u sledecim utakmica, to NIKAKO! Tako bi samo otezali momcima ionako tesku situaciju, zato da ih maksimalno bodrimo protiv Engleske i Svajcarske pa sto bude.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Za Duška Vujoševića sam slušao na SOS kanal da su roditelji ogorčeni na njegov radom sa njihovom djecom (sve im po spisku izgleda) ali taj čovjek je stvorio toliko igrača i obezbijedio lagodnu egzistenciju njohovim familijama što znači da dobro poznaje mentalitet i kako treba raditi sa njima za njihovo dobro!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedina greska sto fscg nije smijenio "gospodina" kranjcara, odma posle bugara, e to im je jedina greska !!!!!
    a potpuno opravdani otkaz, filipovic je za njega svijet izmislio sto se tice ljudskosti
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedina greska sto fscg nije smijenio "gospodina" kranjcara, odma posle bugara, e to im je jedina greska !!!!!
    a potpuno opravdani otkaz, filipovic je za njega svijet izmislio sto se tice ljudskosti
    vjerujem da ga (Cica) licno poznajes?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Teško da će te ikad više za tako malo para dobit boljeg ili barem takvog selektora kakav je bio Cico. Ali dobro, ovo je odlična vijest za Hrvatsku i Dinamo. Jurčić je kita od trenera, Bilić još veća kita pa je Cico kao slobodan trener uvijek dobrodošao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    vjerujem da ga (Cica) licno poznajes?
    jok, zahvalan sam mu na svemu sto je uraido za nasu repku, i to od srca
    al za mene je prestao biti gospodin kad je pocelo razvlacenje da ce da ide u dinamo da zeli i sl

a evo ispostavilos e da je od februara to bio problem, i zato kazem da se trebalo prije sa otkazom reagovat
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bilo kako bilo,u svakom slucaj hvala Cicu za sve!
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekoše na ovoj televiziji Lutrije CG da je Dejo rekao da mu je žao, ali da ga razrješava, jer od februara kao nije ispunjavao neke obaveze, ali glavno je neuspjeh u zadnja 2 meča... I, slušaj ovo - da smjena bude šok terapija za igrače... Hahhahaha, pa ne vjerujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jok, zahvalan sam mu na svemu sto je uraido za nasu repku, i to od srca
    al za mene je prestao biti gospodin kad je pocelo razvlacenje da ce da ide u dinamo da zeli i sl

a evo ispostavilos e da je od februara to bio problem, i zato kazem da se trebalo prije sa otkazom reagovat
    problem nije u Cicu, Dinamu itd, vec u FSCG. dok god se ona nepismena avetinja bude pitala tesko nam se pise. Brnovic se nas spasit, e kukala nam majka...

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Trebalo mu je dat novi ugovor u jun mjesec i sad bi sa dvije pobjede bili mirni. Zbog našeg guženja pukli smo bodove, unijeli nemir u ekipu i po meni šanse za plasman sveli na teoriju. Ako nas Brnović odvede na EP to će bit čudo ravno osvajanju svjetskog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Josh jedan shamar Crnogorskom sportu, mislio sam da ovaj FSCG barem malo razmislja, kad to vec ne rade VSCG, RSCG, KSCG ali moraju i ovi izgleda da prate te trendove sjebavanja svega dobrog shto napravishe do sad.

Ne interesuje me kakvi su razlozi bili, o chemu se tu radili i bilo shto slichno, MORAO je ostat do kraja kvalifikacija, jer je nechuveno i prije svega retardiran potez smijeniti trenera 2 kola prije kraja kvalifikacija dje ti treba bod iz jedne utakmice da bi se plasirao na EP.Mogli su ga isto tako otpustit poshto se plasira na EP ako se Dejo vec toliko nervira oko njega.

Covjek je uveo CG u prvih 20 reprezentacija svijeta, napravio skok iz petog u drugi sheshir, ne znam kakav je to problem bio da se pushti choek da odradi ove dvije utakmice do kraja.

Vidim DIDI se uvatio oko ove priche oko Dinama i reprezentacije, da smo zdra'o, te dvije utakmice se to moglo istrpjet pa poslije toga ako oce da ide u Petnjicu neka ide, samo da ne iskochi sad kakva teorija zavjere da bi on namjerno sabotirao ova 2 zadnja mecha, jer ne bi me chudilo da ima takvih ljudi i tih razmisljanja.
    Sve bi on sam sebi kopao jamu i ugrozhavao dalji posao u nekim vecim klubovima, boljim ligama...

A shto se tiche ove zamjene mr. Brnovic, ne vjerujem da ima skoposti sem da bude malo bolji od Vlaisavljevica josh jednog piona.

Ipak je ovo CRNA GORA.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Mozhda se dogovorio Dejo sa Jadrankom. Dubrovnik nama, Cico u Dinamo ili u reprezentaciju i banja...

SRAMOTA!
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad, kad je vijest ozvanicena, i kada su se, barem shto se mene tice, najpesimisticnije prognoze obistinile, da dam jedan (relativno) kratak komentar:

Prvo, namjerno pishem prije nego shto Savicevic objelodani razloge smjene, jer ce onda rasprava da skrene u pravcu opravdanosti/neopravdanosti tih razloga, a takav tok rasprave je za mene veoma nepozeljan. Nepozeljan, jer ce da zamagli sushtinu. A sushtina je sledeca, i moze se izraziti prostom statistikom, koju cu pokushati u shto kracem obliku da predstavim.

Dakle, Crna Gora je drzava od 600000(kojih 30 hiljada manje vishe) stanovnika, a jedine manje drzave i entiteti u kvalifikacijama su Malta, Luksemburg, Lihtenstajn, Andora, San Marino i Farska Ostrva. Sve ove reprezentacije se nalaze na dnu grupa u kojima se pokusavaju kvalifikovati, a obicno sluzhe kao timovi za nabijanje gol razlike ovim malo boljim ekipama, ekipama koje dolaze iz vecih drzava.

Crna Gora ima 5 igraca, od 21, koja igraju u klubovima koji pripadaju "gornjem domu" evropskog fudbala(Vucinic, Jovetic,Vukcevic Savic, Basa), ostali igraju u, mirne se dushe mozhe reci i bez uvrede za navijace, ispodprosjecnim evropskim klubovima.

Cico Kranjcar je trener koji je primao ubjedljivo najmanju platu u regionu, a otprilike stostruko manju od najplacenijeg selektora reprezentacije, Kapela, sa chijom je ekipom uspio da remizira na Wembley-u, pred oko 80 hiljada gledalaca i bez dva najbolja igraca(Vucinic i Jovetic).

Cico Kranjcar je trener koji je reprezentaciju doveo na drugo mjesto, trener koji sa svim ekipama u grupi ima pozitivan skor. Ne zaboravimo da se CG takmici u najtezoj grupi u kvalifikacijama. Takvi rezultati su omogucili reprezentaciji da se bori za prvo mjesto(do koga je vode dvije pobjede) ili za baraz(do koga je vodi bod protiv Shvajcarske). Kolika je uloga Kranjcara u postizanju takvog rezultata, govori poredjenje sa njegovim prethodnikom. Filipovic je, u laksoj grupi, bio tek peti, i posle 3-4 kola je izgubio sve shanse da se kvalifikuje/ide u baraz.

Za mandata Kranjcara, reprezentacija je sa 70 i neke pozicije skocila na 16u na fifinoj rang listi, shto je cini najboljom u regionu i shto joj je omogucilo da u zhrijeb za kvalifikacije za SP u Brazilu 2014 udje iz drugog sheshira.

Timovi/reprezentacije koji su u sred takmicenja,posle samo jednog poraza, mijenjali trenere obicno nisu dobro prolazili u tim istim takmicenjima, cak i kad su imali neuporedivo kvalitetniji igracki kadar od onog koji je Crnoj Gori na raspolaganju. Sjetimo se Reala u doba galaktikosa, Juventusa prosle dvije sezone.

Za svo ovo vrijeme, Cico Kranjicar nije napravio niti jedan incident koji se ne tice fudbala, a da je javno potvrdjen. Bilo je puno spekulacija medija prije meca sa Bugarskom, sve one su demantovane. Bilo je i nekih izjava sa njegove strane koje su mogle izgledati pomalo moralno upitne. Tacno. Medjutim, on je mushki odradjivao posao do kraja, niti jednu stavku ugovora nije prekrsio, a samoreklamerstvo i dizanje cijene su neshto shto svaki igrac/trener na ovom svijetu rade, to je jednostavno odavno dio sporta. Sjetimo se, ne tako davno Mourinho je izjavio da bi ponovo zhelio da preuzme Inter, kao i da bi u buducnosti htio da bude trener Uniteda, pa mu niko iz Real MAdrida to za zlo nije uzeo(Cicu je spocitavana zelja da trenira Hrvatsku i Dinamo). Mnogo se prica i o njegovom alkoholizmu, ali opet-nikad se javno nije pojavio u pijanom stanju, niko ga nikad nije vidio da pije, ali eto, to svi znaju i to mora biti tako. Standardna nasha prica. Plus, Cico nam ne treba da igra, vec da trenira, a rezultati, osnovno i jedino mjerilo uspjeha jednog reprezentativnog selektora, zaista ne fale. Brian Clough je 17 godina bio trener Notingem Foresta. Toliko o tome, i o validnosti tog razloga.

Kad se sve sabere, svi razlozi koji su u opticaju a kojima se pokusava opravdati smjena padaju u vodu pred prostom kombinacijom statistike i zdravog razuma. Stvarno smijeniti nekog ko je postigao sve gore navedeno zbog tih razloga mogu samo izuzetno glupi ljudi, koji uz to nemaju pojma o fudbalu. Medjutim, koliko ja znam, niko u Savezu ne ispunjava oba ova kriterijuma(i da je totalno glup i da pojma o fudbalu nema). Stoga se lako da zakljuciti-tu chista posla nisu. Moj zakljucak je: smjena Kranjcara kombinacija je sujete Dejana Savicevica, koji jednostavno ne mozhe da podnese da neko drugi ima vece zasluge za uspjehe od njega(Scepo, kad ga vec poznajesh ovo mi ne mozhesh demantovati, a razumjecu ukoliko ne potvrdish), kao i zelja ljudi i Saveza(moguce i izvan Saveza) da uticu na sastav i taktiku reprezentacije, zelja koja im pod Kranjcarem nije mogla biti uslisena. Ukoliko se ne varam, zbog slicnih razloga je i Bozovic najuren iz Buducnosti, a taj su vrli cin obavili isti ljudi koji i ovo ili njihovi poznanici.

Ovakva odluka odslikava i ukupno stanje u nasoj drzavi, drzavi u kojoj se uspjeh ne nagradjuje,vec kaznjava,drzavi u kojoj sve, bash sve mora ici preko veze i neregularno, dok se krvnicki rad i nevjerovatna motivisanost da se uspije nagradjuju smjenom(bolje receno, nogom u dupe), drzavi u kojoj se raznim sumnjivim osobama dozvolilo mijesanje u sport. Vaterpolo, dzudo, rukomet(sjetite se KAtarine Bulatovic), kosarka, pa sada fudbal-matrica je svugdje ista, svugdje porazna i svugdje vodi krahu nasheg sporta. A shto se tice Dejana Savicevica-ovim je cinom on izvrsio uriniranje po svojoj fudbalskoj karijeri, po svom imidzu fudbalskog simbola u CG, po onom cuvenom lobovanju Zubizarete u finalu Lige Shampiona. Neka mu je sa srecom. A neka je sa srecom i Cicu Kranjcaru, treneru i covjeku koji je najzasluzniji za rezultatski uspjeh, bum i ekspanziju crnogorskog fudbala i fudbala u Crnoj Gori. Nek je sa srecom i igracima, oni nishta nisu krivi, i neka pokusaju da u ove dvije utakmice pobjedama/barazom spase bar malo ugleda koji je CG fudbal imao, a kojeg je veliki dio unishten danasnjom odlukom. Mada bice teshko, ovakve odluke se moraju odraziti na ekipu, kojoj ce nedostajati vrhunski takticar i motivator(zamjena je priuceni trener koji nikad nije vodio ni jednu ekipu), i,ukoliko se realno gleda, pesimista sam u pogledu prvog i drugog mjesta. To ne znaci da se svi necemo nadati-svi cemo biti na stadionu protiv Engleza, i radovati se svakom dobrom potezu kao i do sada. Ali, posle ovoga...bice teshko.

P.S. Zamolio bih ljude koji se bave organizovanim navijanjem za CG, a ima ih na ovom 4umu dosta, da Sjeverna tribina, za utakmicu sa Engleskom, smisli i ostvari dostojan omazh Zlatku Cicu Kranjcaru. Zasluzio je to.
    Deserve's got nothing to do with it.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo izvjestaj direktno sa pressa, u najkracim crtama, ono sto sam uspio da uhvatim:

http://www.mondocafe.me/fudbal/dejo-...-moze--853.php
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Imao bih i ja sa onakovom konkurencijom nego je to druga pricha...
    поменуо сам станојевића да бих ти поредио те страшне успјехе,иначе не мислим да је он добар тенер.
    а ви који оћете да бојкотујете и да не идете на утакмице боље да нисте ни на једну до сад пошли.нису криви фудбалери и њих треба подржат,да изгарају на терен па и да се не пласирају,није смак свијета.ја лично нити сам ишао нити ћу ић да их гледам не због новонастале ситуације него због цијеле ситуације и околности од 2006.дај Боже да се нешто промијени па да половина црне горе не пребача на ртс да гледа фудбал, кошарку,тенис итд или да иде у србију, хрватску,босну,албанију да бодре 'своје'. ако ћемо нешто да мијењамо почнимо испочетка од коријена,од тога да за репрезентацију треба да навија макар 90% популације.па онда настави с дејом,цицом и осталим ситницама

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tz-ObeLiX to rekoh i ja, kad mu nisu do sad dali otkaz nisu trebali ni sad, a zasluzio ga je

recordare nikad nije demantovan od strane cica, mozda i jeste onda kad je dejo rekao da selektor crne gore ne moze da vodi klub u isto vrijeme, a do tad se cico nije oglasavao
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Page 698 of 2251 FirstFirst ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)