Ali pazi samo stručnjaka koji mu je alternativa.
Ali pazi samo stručnjaka koji mu je alternativa.
a sto je ovoooooo...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nevjerovatno...Mada polako, bash niko drugi to nije javio, ne mora da bude tacno, Vijesti su ranije takodje imale slicnih ispada. Ukoliko je ipak tacno, to je teshka katastrofa, bash teshka. Mourinho sa ovakvom ekipom ne bi mogao bolje odraditi kvalifikacije, o cemu razmisljaju ti ljudi!???
Deserve's got nothing to do with it.
dobro nisu toma postavili :boxing:
Here and There
Optimizam i pesimizam sa tim nemaju veze, imamo shansu za prvo mjesto, i treba se boriti prvo za nju. Ukoliko tu ne uspijemo, ostaje nam borba za baraz. Veoma je teshko pobijediti engleze, ali ne treba odustajati unaprijed od necega shto je u nashim rukama.
Naravno, ovo sve uz uslov da Kranjcar ostane. Ukoliko je tacno da su ga smijenili, shanse da se plasiramo bilo kao prvi, bilo u barazh su u domenu teorije.
Ahahahahahaha... Smijem se od muke... Vaterpolo, Kosarka, Fudbal, Rukomet... Treba ukinut sport kod nas!
Slazem se.
a da malo skalas sa tom pricom?????
Last edited by DIDI; 08-09-11 at 12:55.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pa neka sad neko kaze da Zodiak nije bio u pravu..i ja sam mu se smijao ispocetka ali sad vidim da je jedini on normalno sagledao na stvari.
ovo je SRAMOTA !!!!!!!
1908.
A vjerovatno je tacno cim su zakazali konferenciju i ta cuda,ne vidim koji bi mogao biti razlog za konferenciju osim taj.
Budućnost
Nemash shta stajat.. I pricha ce mu bit' Cico alkos, nije se budio po nedjelju dana, non stop htio da ide te u Dinamo, pa u reprezentaciju Hrvatske.. I neka, kad ga ne zasluzhujemo. Napravio je najvishe za crnogorski fudbal za ovo 5-6 godina, a oni ga mrshkaju pred istorijski uspjeh. Kad drzhavu i sport vode narkomanchine i "bisnizmeni"...
Slazem se.
aloooooooooooooooooooo ljudi - branko brnović i duško vlaisavljević!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a samo bod nam pos*rani treba da odemo na evropsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И све да цицо не ваља требали су сачекати крај квалификација, а не ово...идемо на енглезе и швајцарце са "физиотерапеутом"....срамота!
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kompleksaš ostaje kompleksaš kakav god da je bio fudbaler, e moj Dejo stavi sad nekog poslušnika ka što ti je selektor mlade reprezentacije što ne umije dvije prosto proširene rečenice prozboriti.Pi!
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ajde ljudi neki protest da napravimo protiv nakaza iz FSCG!!!
NIJE TO NJIHOVA REPREZENTACIJA, VEC NASHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mislio da je u pitanju sala...
Ako je razlog bolja ponuda koja je stigla nas adresu Kranjčara onda nema druge bez da se zahvalimo i poželimo sreću u daljem radu a ako je to odluka posle 2 neuspjeha onda nemamo čemu da se nadamo u nastavku!!!Bilo kako bilo Cico je stvarno gospodin koji je napravio mnogo za nas i svaka mu čast na tome
ps: najači mi je novinar IN tv koji kaže da kod FSCG nisu pare problem a sve mi se čini da su pare problem u cijeloj državi a ne samo FSCG nego dobro...tako je kako je...
deuscroix
aaaaaaaaaaa imala me kap ubit kad vidjoh ovo, jeba im pas mater
AJMO CRNA GORO !!!
Barem do 17h ne zelim da vjerujem da je ovo istina. Daj neka zove neko Deja ko ga poznaje i nek mu kaze da se ne bruka...
Ovo bi trebalo sprijeciti po svaku cijenu...Zamislite covjek nas je doveo na korak od EP, usli smo medju prvih 20 na svijetu zahvaljujuci njemu, i FSCG ga smjenjuje zbog???
Pod uslovom da je to tacno, kako to da sprijecimo? Protesti, okupljanja, transparenti na utakmicama-sve je to lijepo, ali to ne mozhe uticati ama bash nishta na odluku...
ima vremena do 5 sati, svi ispred FSCG...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks